Particulier Financial Lease

Er zijn veel verschillende manieren waarop u aan een auto kunt kopen. De meest gebruikelijke manier is door een auto aan te schaffen met gespaard geld.
particuliere lease auto

166,-per maand Gratis voorstel We sturen je binnen 3 uur een voorstel

Consumptief krediet aanvragen voor een particuliere lease

Er zijn veel verschillende manieren waarop u aan een auto kunt kopen. De meest gebruikelijke manier is door een auto aan te schaffen met gespaard geld. U kunt ervoor kiezen om een nieuwe of tweedehands auto te kopen. Het nadeel van een grote aankoop is wel dat u daar alvast een bedrag voor op uw rekening moet hebben staan. Gelukkig zijn er ook nog andere opties. Daarbij kunt u denken aan een particulier financial lease in de vorm van een particuliere lening. U betaalt dan geen groot bedrag. Is particulier Financial Lease mogelijk en wat is een geschikte oplossing voor een particulier? Daar gaan we in dit artikel verder op in, maar eerst zullen we even uitleggen wat particulier leasen precies inhoudt.

Particulier Financial Lease: is dit mogelijk?

Een particulier Financial Lease is helaas niet mogelijk voor particulieren. Een Financial Lease is een leasevorm voor ondernemers die ingeschreven staan bij de Kamer van Koophandel. Dit hoeft geen probleem te zijn voor een particulier, omdat een lening aanvragen voor een aankoop - zoals voor uw auto - wel mogelijk is. Dit heeft echter een andere naam en wordt ook wel een consumptief krediet genoemd. Wat houdt een consumptief krediet in? U sluit een overeenkomst met een geldverstrekker. Hierin wordt het aantal termijnen bepaald en het bedrag wat u maandelijks betaalt om het voertuig af te lossen. Dit bedrag betaalt u maandelijks aan uw geldverstrekker.

Privé lening: de voordelen van particulier Financial Lease

Als het gaat om leasen of een lening voor een auto, kan er gesteld worden dat u dan kunt profiteren van verschillende voordelen in vergelijking met het aanschaffen van een auto. Allereerst heeft u met een lening altijd inzicht in uw maandelijkse kosten. U weet welk bedrag u maandelijks moet betalen en komt verder niet voor verrassingen te staan.

Een ander voordeel is dat u geen spaargeld nodig heeft. Bij het leasen, kunt u gelijk in bezit zijn van de auto. Ideaal als u snel een auto nodig heeft, omdat de andere auto bijvoorbeeld kapot is gegaan.

Consumptief krediet aanvragen

Wilt u een privé lening aanvragen voor het particulier leasen van een auto? Bij De Autofinancier kunt u zelf kiezen wat voor bedrag u wilt lenen. Bovendien kunt u ook zelf de afbetalingstermijnen vaststellen. Vul het aanvraagformulier in. Zodra het aanvraagformulier is verzonden, gaan onze specialisten aan de slag om u een interessant voorstel te doen met een prettige rente. 

 

Gratis voorstel
Rekenvoorbeeld:
Totale kredietbedrag Termijnbedrag JKP Duur kredietovereenkomst Totale door consument te betalen bedrag
€10.000,- €210,- 9,99% 60 maanden €12.619,-
€20.000,- €399,- 7,50% 60 maanden €23.940,-

Genoemde voorbeelden zijn op basis van een Persoonlijke Lening, de rente staat hierbij vast. Het bijbehorend jaarlijks kosten percentage (JKP) is afhankelijk van uw persoonlijke (financiële) situatie en hoogte van het leenbedrag. In het JKP komen alle kosten van het krediet tot uitdrukking. AFM: 12.004.269. Toetsing en registratie BKR te Tiel. Andere maandbedragen en kredietbedragen zijn in overleg mogelijk. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie. 088 050 18 50.

© 2024 De Autofinancier, onderdeel van Blokweg Financieel Adviseurs
Gerealiseerd door WebSentiment
Even geduld a.u.b.