Maak je auto betaalbaar!


,-per maand Gratis voorstel
Gratis voorstel
Gratis voorstel aanvragen
Je hoeft alleen nog maar de verplichte velden in te vullen (*)
Gratis voorstel aanvragen
Je hoeft alleen nog maar de verplichte velden in te vullen (*)
Het kenteken is niet bekend

Mocht je ook andere voorstellen van ons willen ontvangen voor de auto of de financiering dan kun je hieronder laten weten wat je wenst. Hiervoor hoef je geen aparte aanvraag in te vullen.

Een auto financiering in de vorm van een persoonlijke lening

De meest gebruikelijke vorm voor een auto financiering voor particulieren is door middel van een persoonlijke lening met rente. Een persoonlijke lening is een vorm van krediet waarbij je een vast bedrag leent voor een bepaalde looptijd. Een auto financiering door middel van een persoonlijk krediet zorgt ervoor dat je een grote uitgave in één keer kunt betalen, in plaats van deze in termijnen af te betalen. Je betaalt een vast rentepercentage gedurende de hele looptijd. Dit betekent dat je zekerheid hebt over de hoogte van de rente en dat deze niet zal veranderen..

Zo werkt een auto financiering

De financiering voor een auto (nieuw of occasion) vraag je eenvoudig aan via het inschrijfformulier. Vervolgens ontvang je van de kredietverstrekker een aanbod, met looptijd, rente en andere voorwaardes. Bij akkoord wordt het volledige bedrag op je rekening gestort en betaal je dit in termijnen terug. Je kan vaak ook vroegtijdig terugbetalen en lost zo eerder de lening af.

Een auto lening met behulp van financial lease voor ondernemers

Jij bent ondernemer en wil graag een nieuwe auto aanschaffen. Het bedrag dat hiermee gemoeid is, is een grote investering. Dit geld houd je liever om te investeren in je bedrijf. Dan is het afsluiten van een auto financiering bij De Autofinancier de oplossing voor jou. Door een auto financiering af te sluiten kan je jouw vermogen behouden voor je onderneming, maar rij jij wel in jouw droomauto die je voor ogen hebt. De financiering van de occasion betaal je terug in termijnen, terwijl je zelf al direct de economische eigenaar bent. Op deze pagina vertellen we je meer over de mogelijkheden van een autofinanciering voor zakelijke rijders.
Financial Lease voor ondernemers
Rekenvoorbeeld:
Totale kredietbedrag Termijnbedrag JKP Duur kredietovereenkomst Totale door consument te betalen bedrag
€5.000,- €105,- 9,9% 60 €6.309,-
€15.000,- €295,- 7,0% 60 €17.730,-

Genoemde voorbeelden zijn op basis van een Persoonlijke Lening, de rente staat hierbij vast. Het bijbehorend jaarlijks kosten percentage (JKP) is afhankelijk van uw persoonlijke (financiële) situatie en hoogte van het leenbedrag. In het JKP komen alle kosten van het krediet tot uitdrukking. AFM: 12.004.269. Toetsing en registratie BKR te Tiel. Andere maandbedragen en kredietbedragen zijn in overleg mogelijk. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie. 088 050 18 50.

© 2023 De Autofinancier, onderdeel van Blokweg Financieel Adviseurs
Gerealiseerd door Websentiment
Even geduld a.u.b.