,-per maand Gratis voorstel
Beoordeeld met een 9.2
Meer dan 60.000 klanten gingen je voor
Meer dan 23 jaar ervaring
Hoe onze klanten ons kennen
10/10 27 januari 2023

Snelle afwikkeling van onze lening. De communicatie is heel goed. Kortom, fijne club om mee samen te werken

Patrick Visser
10/10 27 januari 2023

Goede service

S ozaslan /Mavi SR
10/10 26 januari 2023

Vriendelijke mensen die je gericht een goed advies geven, en snel gereageerd op mijn aanvraag, al binnen een half uur had ik contact!

Carl Heijnen
8/10 26 januari 2023

prettig

JvdL
7/10 26 januari 2023

Tijdens het aanvragen van een lening voor een nieuwe auto.

Kelly
10/10 26 januari 2023

Uit ervaring gebleken dat de Autofinancier beschikbaar is voor al je vragen, financiering wordt netjes afgehandeld. Klantvriendelijk personeel en deskundig advies.

Raymon
10/10 25 januari 2023

Permanent & Snelle reactie

Unie Tech Elektro Techniek
10/10 25 januari 2023

Ze helpen je goed

F timmerman
10/10 24 januari 2023

Goede klanten service

Lila
8/10 24 januari 2023

Goed

Danny van oyen
Bekijk alle 1903 reviews

Financial Lease met De Autofinancier

Als ondernemer maak jij jouw auto betaalbaar met Financial Lease via De Autofinancier. De Autofinancier is de specialist in autofinancieringen voor ondernemers. Dagelijks helpen we verschillende ondernemers aan een scherp Financial Lease overeenkomst. Zo hoeven ondernemers niet in één keer direct het volledige bedrag te betalen en kunnen ze alsnog met een prachtige auto de weg op naar business partners. Heb jij al jouw droomauto gevonden? Vraag direct een gratis voorstel aan via onze website of bel direct naar 088 050 18 52.

Wat is Financial Lease?

Financial Lease, een zeer interessante oplossing voor ondernemers, maar wat is het eigenlijk? Financial Lease is bedoeld om ondernemers van een auto te voorzien zonder direct een dure investering te doen. Bij Financial Lease koop jij een auto met behulp van een financiering. De auto wordt gekocht en jij betaalt een bedrag per maand aan de bank. Een fijne bijkomstigheid is dat je direct economische eigenaar van het voertuig wordt, waardoor je direct profiteert van verschillende voordelen. Daarnaast betaal je elke euro bij de aflossing ook direct voor jouw eigendom. Financial Lease is de meest populaire vorm van financieren onder ondernemers. Ben jij benieuwd waarom ondernemers zo graag kiezen voor Financial Lease? Op de pagina over Financial Lease vertellen we hier graag meer over. 

Voor wie is Financial Lease?

Financial Lease is geschikt voor iedere zakelijke rijder, waaronder ondernemers voor het MKB of ZZP'ers. Deze leasevorm geeft ondernemers de kans om direct een (bedrijfs)auto te rijden voor een bepaald bedrag per maand. Financial Lease is toepasbaar op een nieuwe auto of een occasion. Dit maakt niet uit, inbeide gevallen ben je meteen eigenaar. Daarnaast is Financial Lease interessant voor ondernemers die niet aan het eind van het contract de auto terug willen inleveren, want jij bent 100% eigenaar over het vervoermiddel. Sta jij ingeschreven in de Kamer van Koophandel? Dan is het al mogelijk om een Financial Lease voorstel aan te vragen. Vraag gerust een Financial Lease voorstel aan via onze website of bel naar 088 050 18 52.
Financial Lease
Jouw droomauto nog niet gevonden? Zoek hier tussen 50.000 financial lease occasions. Bekijk alle occasions

De voordelen van een Financial Lease auto

Een auto leasen in de vorm van een Financial Lease auto brengt veel voordelen met zich mee, waaronder geen liquiditeitsverlies, fiscale voordelen en nog veel meer. Hieronder leggen we alvast een aantal voordelen uit.

Investeren met Financial Lease zonder liquiditeitsverlies

Investeren zonder liquiditeitsverlies, welke ondernemer wil dat niet? Door te kiezen voor Financial Lease kun jij in de auto rijden die jij graag wilt zonder direct een dure investering te doen. Door het bedrag op de bank te laten staan, heb jij geen last van liquiditeitsverlies. Dit zorgt ervoor dat jij kunt blijven investeren in je eigen organisatie.

Profiteren van fiscale voordelen

Tijdens een Financial Lease overeenkomst kun je direct profiteren van enkele fiscale voordelen. Ten eerste is het mogelijk om het bedrag dat je betaalt aan rente van de winst af te trekken. Ten tweede betaal je minder belasting, doordat je de investering van de auto van je winst af kunt halen. Ten derde kun je profiteren van afschrijving en last but not least, bij een BTW-auto betaal je de BTW vooraf, maar deze kan je terugvorderen bij de Belastingdienst. We adviseren je om deze fiscale voordelen even met jouw accountant te bespreken. Daarmee voorkom je discussies met de fiscus.

Direct eigenaar van de auto met een Financial Lease contract

Zodra je kiest voor Financial Lease ben jij direct economische eigenaar van de auto. Wel blijft het voertuig onderpand van de bank, totdat de laatste termijn is betaald. Zodra de laatste termijn is betaald, ben jij ook de juridische eigenaar van het voertuig. Zo is elke euro die jij terugbetaalt aan de bank echt een euro voor jouw eigen auto.

Zelf het leasetermijn bepalen

Normaliter duurt een Financial Lease overeenkomst tussen de 12 en 72 maanden. Binnen  deze periode is het mogelijk om zelf een leaseperiode te bepalen waarin jij maandelijks een termijnbedrag betaalt. Onze financieringsadviseurs bespreken graag de mogelijkheden met je en kijken samen met jou naar jouw wensen. Hierbij wordt altijd gekeken naar het bouwjaar als uitgangspunt van de leaseperiode.

Geen kilometerbeperking met Financial Lease

Bij een Financial Lease contract heb je geen last van kilometerbeperking. Dit houdt in dat je geen zorgen hoeft te maken of jij het aantal kilometers overschrijdt. Indien jij veel moet rijden naar business partners is dit een zeer prettig voordeel. Een kilometerbeperking is wel het geval bij een Operational Lease contract of Private Lease.

Welke auto's zijn te leasen met Financial Lease?

Voor Financial Lease zijn de mogelijkheden eindeloos. Je hebt de mogelijkheid om zowel een benzine, diesel, hybride of elektrische auto te leasen. Daarnaast is het ook mogelijk om verschillende modellen te leasen, zoals een SUV, MPV, cabrio, sedan of een bestelbus. Van een kleine Mini Cooper tot een grote Ford Transit Custom. Populaire merken die vaak geleased worden met een Financial Lease contract zijn onder andere Volkswagen, Mercedes-Benz, Audi en BMW. Heb jij nog niet jouw droomauto gevonden? Op ons Financial Lease occasion platform OccasionVoorraad hebben we meer dan 50.000 occasions online staan welke dagelijks worden aangevuld door verschillende autobedrijven in Nederland.

Financial Lease of een andere leasevorm

Financial Lease is een zakelijke vorm van leasen om een auto aan te schaffen voor een bedrijf. Hierbij ben je direct economische eigenaar en profiteer je van een aantal voordelen. Daarnaast bestaat ook de leasevorm Operational Lease. Bij een Operational Lease bepaal je vooraf een leasetermijn en lever je de auto na deze termijn weer in. Hierdoor kom je niet in aanmerking voor fiscale voordelen en ben jij ook niet de eigenaar over het voertuig. Operational Lease wordt gezien als een uitgave en een Financial Lease wordt echt gezien als een investering voor een organisatie. Daarnaast bestaat ook nog shortlease voor ondernemers. Dit houdt in dat je voor een korte periode een auto huurt. Doordat de leaseperiode kort is, zijn de bedragen erg hoog. Dit maakt shortlease een zeer dure leasevorm voor ondernemers. Tevens kun je geen aanspraak maken op fiscale voordelen zoals bij Financial Lease. Twijfel je of Financial Lease echt bij jou past? Stel gerust je vragen, zodat jij de beste keuze kunt maken voor jouw organisatie. 

Het verschil tussen Financial Lease en Operational Lease

Financial Lease is een zeer aantrekkelijke leasevorm voor ondernemers, zowel voor zzp'ers of een ondernemer van een MKB onderneming. Bij een Financial Lease auto wordt je auto gefinancierd, maar is de auto wel van jou. De autoverzekering en het onderhoud aan het voertuig dien je wel zelf te regelen.Het is ook mogelijk om te kiezen voor een Operational Lease. Bij deze leasevorm huur jij in feite de auto. Een nadeel aan Operational Lease is dat jij niet de eigenaar bent over het voertuig. Een Financial Lease kun je namelijk zien als een hypotheek voor een huis: je betaalt het af in termijnen, maar het is wel eigendom van jou. Dit is niet het geval bij een Operational Lease. 

De slottermijn bij een Financial Lease auto

Zodra je een Financial Lease contract neemt, krijg je ook te maken met een slottermijn. Maar wat is een slottermijn eigenlijk? De slottermijn is een bedrag die je nog moet aflossen aan het eind van de looptijd. Met een slottermijn kun je de maandelijkse kosten lager houden, omdat je niet het hele bedrag per maand hoeft te laten financieren. Wel betaal je maandelijks rente over het slottermijn. Een slottermijn heeft een aantal voordelen, waaronder:
  • Het maandbedrag wordt lager.
  • De rente over een slottermijn is opgenomen in het termijnbedrag.
  • De slottermijn kun je zelf bepalen in overleg met onze adviseur.
  • Wil je de auto aan het eind inruilen en is de slottermijn lager dan de inruilwaarde, dan houd je aan het eind van de looptijd zelfs geld over.
Indien je meer wilt weten over een slottermijn, vraag het gerust aan onze adviseurs of lees meer in onze blog over de slottermijn.
Financial Lease

Financial Lease aanvragen

Ben jij er helemaal van overtuigd dat een Financial Lease auto aansluit bij jouw onderneming? In slechts 7 stappen is het mogelijk om een Financial Lease aanvraag te doen en jouw auto op te halen. Een autofinanciering regel je snel en eenvoudig via De Autofinancier.

Stap 1: In de eerste stap is het belangrijk dat jij een auto vindt die aansluit aan jouw wensen. Heb jij al een auto gevonden? Ga dan direct door naar stap 2. Heb jij nog niet de auto gevonden voor jouw Financial Lease aanvraag, kijk dan eens op ons occasionplatform. Hier vind jij meer dan 50.000 occasions van verschillende autobedrijven die geschikt zijn voor Financial Lease. Van lage maandbedragen tot de nieuwste modellen. Grote kans dat hier jouw droomauto tussen zit!

Stap 2: Heb jij jouw droomauto gevonden? Dan is het tijd om een Financial Lease voorstel op te vragen. Dit kan zowel telefonisch via 088 050 1852 of vul direct het aanvraagformulier in via de website. Doordeweeks zijn we bereikbaar tussen 08.30 tot 21.00 uur en op zaterdag helpen we je graag tussen 10.00 en 16.00 uur.

Stap 3: Zodra jij jouw Financial Lease aanvraag hebt gedaan, gaan wij aan de slag. De bank gaat jouw aanvraag beoordelen en toetst je onderneming.

Stap 4: Is de bank akkoord? Wij nemen contact met je op om het voorstel te bespreken. Hierna kun jij contact opnemen met het autobedrijf om een proefrit in te plannen. Indien de auto volledig naar wens is, kunnen we de leaseovereenkomst verder in orde maken.

Stap 5: Wij hebben de leaseovereenkomst in orde gemaakt en gaan het contract opvragen bij de bank. Nu kunnen alle betrokken partijen de overeenkomst tekenen.

Stap 6: De bank maakt het geld over naar het autobedrijf.

Stap 7: Jij bent er klaar voor! Het is tijd om jouw auto op te halen en het team van De Autofinancier wenst je heel veel veilige kilometers met jouw Financial Lease occasion.

Heb je vragen?
Bel mij via: 088 050 18 50

Contact opnemen met ons

Benieuwd wat wij voor je kunnen doen?
Neem dan contact met ons op. Contact opnemen
Rekenvoorbeeld:
Totale kredietbedrag Termijnbedrag (Per maand) Jaarlijks kostenpercentage (JKP) Duur kredietovereenkomst (In maanden) Totale door consument te betalen bedrag
€5.000,- €100,- 7,90% 60 €6.035,-
€15.000,- €289,- 5,90% 60 €17.309,40
© 2023 De Autofinancier, onderdeel van Blokweg Financieel Adviseurs
Gerealiseerd door Websentiment
Even geduld a.u.b.
Hallo, waarmee kunnen we je helpen?