Auto lease? Dat regel je via een particulier lening of een consumptief krediet!

Heb je plannen om binnenkort een grote aankoop te doen of een dure dienst af te nemen die je op dit moment niet volledig kunt betalen? Dan kun je ontmoedigd raken en jouw droom op de langere termijn schuiven. Denk bijvoorbeeld aan het kopen van een nieuwe auto, moderne auto lease, een fraaie nokverhoging plaatsen of de aankoop van nieuwe kozijnen. Gelukkig is het tegenwoordig om een particulier lening af te sluiten om jouw droom toch in vervulling te laten gaan.
auto gekocht van particulier lening

166,-per maand Gratis voorstel We sturen je binnen 3 uur een voorstel
Een particulier lening afsluiten wordt ook wel een consumptief krediet genoemd. Dit type lening is ideaal als je een grote investering wilt doen, maar op dit moment niet voldoende geld hebt om de aanschaf te kunnen bekostigen. Denk bijvoorbeeld aan het plaatsen van een bijkeuken of een mooie occasion. Maar wat zijn precies de voordelen om een consumptief krediet via een particulier lening af te sluiten? In dit artikel lees je hier alles over!

Wat is dat eigenlijk: een particulier lening via een consumptief krediet

Particuliere leningen zijn een bepaald type consumptief krediet, die speciaal gericht zijn op consumenten die een bepaalde dienst, luxeproduct of een grote investering willen doen. Feitelijk is een consumptief lening een geldlening die in termijnen kan worden terugbetaald tegen een bepaald rentepercentage. De meeste leningen duren 3 tot 5 jaar om af te lossen. Wil je met een consumptief krediet een auto kopen, dan is dat een goede manier om dit te realiseren!


Voordelen van een consumptief krediet

Mensen die besluiten om een consumptief krediet af te sluiten, gaan samen met een adviseur kijken naar de mogelijkheden. Op basis van je inkomen, uitgaven en de waarde van de occasion wordt bepaald of je in aanmerking komt voor een particuliere lening. Vervolgens wordt er gekeken welke geldverstrekker de voor jou beste voorwaarden stelt. Daarmee voorkom je financiële problemen en wordt er met je meegedacht om financiële risico’s zo veel mogelijk te vermijden. Vandaag de dag hebben consumptieve kredieten namelijk veel meer regels in vergelijking met vroegere kredietverstrekkingen.  

Daarom is een consumptief krediet beter geschikt om, als je op dit moment te weinig spaargeld hebt, tóch die lang gekoesterde droom (zoals auto lease) uit te laten komen. Je kunt tegen een maandelijkse aflossing van jouw wensen in vervulling te laten gaan.

Een voordelig consumptief krediet voor leasen via De Autofinancier

Wil je een consumptief krediet om in één keer op te nemen of in delen voor een auto lease? Regel het dan via dé betrouwbare financiële bemiddelaar: De Autofinancier! Neem contact op voor een gratis advies.

particulier lening
Gratis voorstel
Rekenvoorbeeld:
Totale kredietbedrag Termijnbedrag JKP Duur kredietovereenkomst Totale door consument te betalen bedrag
€10.000,- €210,- 9,99% 60 maanden €12.619,-
€20.000,- €399,- 7,50% 60 maanden €23.940,-

Genoemde voorbeelden zijn op basis van een Persoonlijke Lening, de rente staat hierbij vast. Het bijbehorend jaarlijks kosten percentage (JKP) is afhankelijk van uw persoonlijke (financiële) situatie en hoogte van het leenbedrag. In het JKP komen alle kosten van het krediet tot uitdrukking. AFM: 12.004.269. Toetsing en registratie BKR te Tiel. Andere maandbedragen en kredietbedragen zijn in overleg mogelijk. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie. 088 050 18 50.

© 2024 De Autofinancier, onderdeel van Blokweg Financieel Adviseurs
Gerealiseerd door WebSentiment
Even geduld a.u.b.