Beoordeeld met een 9.2
Meer dan 60.000 klanten gingen je voor
Meer dan 23 jaar ervaring
Hoe onze klanten ons kennen
10/10 25 september 2023

Heel fijn en snelle acties

Kishan R. Poetoe
10/10 15 september 2023

Zeer behulpzaam, efficiënt en snel.

Studio Iskander
1/10 15 september 2023

Mialem przygodę w dofinsowaniu kupna samochodu trwało to około dwóch miesięcy szybkość i pomoc to katastrofa , brak odpowiedzi na e-maile i ciągle utrudnianie ale zaskakujące było jak zmieniano oprocentowanie kredytu w umowie kredytowej , więc zdecydowałem zamknąć dofinansowanie auta i nigdy więcej nic wspólnego nie nieć z tą firmą NIKOMU NIE POLECAM !!! nie zasługują nawet na pół gwiazdki . Dziwie się tylko jak ta firma funkcjonuje ?

Tadeusz
1/10 15 september 2023

Ik had een avontuur met het subsidiëren van de aankoop van een auto, het duurde ongeveer twee maanden, de snelheid en hulp waren een ramp, geen reactie op e-mails en voortdurende problemen, maar het was verrassend hoe de leningrente in de lening werd gewijzigd overeenkomst, dus heb ik besloten de subsidie ​​voor de auto stop te zetten en er nooit meer iets mee te maken te hebben. IK BEVEEL DIT BEDRIJF AAN IEDEREEN AAN!!! Ze verdienen niet eens een halve ster Ik ben gewoon verbaasd hoe dit bedrijf werkt

Halina
10/10 21 september 2023

Zeer prettig, transparant en behulpzaam. Snelle afhandeling/respons.

AmW
9/10 13 september 2023

Supersnel en professioneel

SW Bluma
10/10 19 september 2023

Alles prima

Carlloscompany
7/10 18 september 2023

Het ging op zich snel en duidelijk

Maxim-xl
10/10 19 september 2023

mijn ervaring was uitstekend Snelle reactie op de aanvraag, professionaliteit bovenal, goede klantenservice, veel mogelijkheden en eersteklas opties Ik geef het 5 sterren hartelijk dank voor uw dienst

Johan Luna
10/10 18 september 2023

Fijn bedrijf word snel geregeld

Plafond Friesland
Bekijk alle 2137 reviews

Financial Lease van Mercedes-Benz met De Autofinancier

Financial Lease biedt de perfecte kans om de trotse gebruiker van een Mercedes-Benz te worden. Als intermediair staan we klaar om je door dit proces te begeleiden en te adviseren. In deze gids bespreken we de specificaties van Mercedes-Benz die je kunt genieten met Financial Lease, wat Financial Lease precies inhoudt, de vergelijking tussen Financial Lease en autofinanciering voor een Mercedes-Benz en belangrijke overwegingen bij het kiezen van Financial Lease voor een Mercedes-Benz.Specificaties van Mercedes-Benz profiteren met Financial Lease

Met Financial Lease van een Mercedes-Benz, krijg je toegang tot de volgende voordelen en specificaties van dit prestigieuze merk:
 • Innovatieve technologie: Mercedes-Benz staat bekend om zijn geavanceerde technologie, zoals de MBUX infotainment systeem en innovatieve veiligheidskenmerken.
 • Luxueus interieur: Het interieur van een Mercedes-Benz is altijd van topklasse, met hoogwaardige materialen, comfortabele stoelen en een op de bestuurder gericht design.
 • Krachtige prestaties: Mercedes-Benz auto's staan bekend om hun krachtige motoren, nauwkeurige handling en soepele rijervaring.
 • Diverse modellen: Van sedans en coupes tot SUV's en sportwagens, Mercedes-Benz heeft een breed scala aan modellen om aan jouw specifieke behoeften en stijl te voldoen.
Jouw droomauto nog niet gevonden? Zoek hier tussen 50.000 Financial Lease occasions. Bekijk alle occasions

Wat is Financial Lease van Mercedes-Benz?

Financial Lease is een financieringsvorm die je in staat stelt om een Mercedes-Benz af te betalen in een vooraf afgesproken termijn, ook wel de leaseperiode. Aan het einde van de leaseperiode wordt je dan volledig eigenaar van de Mercedes-Benz. Het belangrijkste kenmerk van Financial Lease is dat je de economische eigenaar van de auto bent gedurende de lease periode. Dit betekent dat de auto op jouw balans staat, wat fiscale voordelen kan hebben.


Financial Lease vs Operational Lease van een Mercedes-Benz

Bij het kiezen tussen Financial Lease en Operational Lease voor een Mercedes-Benz, is het belangrijk om de verschillen en voordelen van beide opties te begrijpen:

Eigendom:
 • Financial Lease: Je wordt uiteindelijk de eigenaar van de auto aan het einde van het leasecontract.
 • Operational Lease: Je wordt nooit de eigenaar van de auto, je huurt het in principe voor de duur van het leasecontract.
Onderhoud en verzekeringen:
 • Financial Lease: Als lessee ben je verantwoordelijk voor onderhoud, reparaties en verzekeringen.
 • Operational Lease: Onderhoud, reparaties en verzekeringen zijn meestal inbegrepen in de maandelijkse leasebetalingen.
Kostenstructuur:
 • Financial Lease: Je betaalt een vast bedrag per maand met het doel om de auto uiteindelijk te bezitten. Dit kan leiden tot hogere totale kosten dan bij operational lease.
 • Operational Lease: Je betaalt een vast bedrag per maand om de auto te gebruiken, wat in veel gevallen lager kan zijn dan bij Financial Lease.
Fiscale overwegingen:
 • Financial Lease: De Mercedes-Benz kan worden beschouwd als een bedrijfsmiddel, en de rente over de leasebetalingen kan fiscaal aftrekbaar zijn.
 • Operational Lease: De auto wordt niet beschouwd als een bedrijfsmiddel, en de leasebetalingen kunnen meestal worden opgevoerd als bedrijfskosten.
Einde van het contract:
 • Financial Lease: Je wordt eigenaar van de Mercedes-Benz.
 • Operational Lease: Je geeft de auto terug en kan kiezen om een nieuw leasecontract aan te gaan voor een andere auto.
Deze verschillen kunnen helpen bij het bepalen welke lease-optie het beste past bij je specifieke behoeften en omstandigheden.

Overwegingen Financial Lease van een Mercedes-Benz

Voordat je kiest voor Financial Lease van een Mercedes-Benz, zijn er enkele belangrijke overwegingen:
 • Budget: Bepaal vooraf je budget. Houd er rekening mee dat je naast de maandelijkse betalingen ook verantwoordelijk bent voor onderhoud, verzekering en eventuele reparaties.
 • Leasetermijn: Denk goed na over de leasetermijn. Hoe langer de looptijd van de lease, hoe lager je maandelijkse betalingen zullen zijn. Maar aan de andere kant zal de totale kosten van de lease over de gehele periode hoger zijn.
 • Slottermijn: Overweeg of je een slottermijn wilt instellen. Een slottermijn is een laatste betaling aan het einde van je leaseovereenkomst waarmee je eigenaar wordt van de auto. Het kan je maandelijkse betalingen verlagen, maar zorgt wel voor een grotere betaling aan het einde van de lease.
 • Autokeuze: Kies het Mercedes-Benz model dat het beste past bij jouw behoeften en stijl. Elk model heeft zijn eigen specifieke kenmerken en voordelen.Als intermediair, staan we klaar om je te helpen bij elke stap van het Financial Lease proces van je Mercedes-Benz. Ons doel is om ervoor te zorgen dat je de beste deal krijgt en dat je volledig tevreden bent met je nieuwe Mercedes-Benz met Financial Lease.
Heb je vragen?
Bel mij via: 088 050 18 50

Contact opnemen met ons

Benieuwd wat wij voor je kunnen doen?
Neem dan contact met ons op. Contact opnemen
© 2023 De Autofinancier, onderdeel van Blokweg Financieel Adviseurs
Gerealiseerd door Websentiment
Even geduld a.u.b.
Hallo, waarmee kunnen we je helpen?