Beoordeeld met een 9.2
Meer dan 60.000 klanten gingen je voor
Meer dan 24 jaar ervaring
Hoe onze klanten ons kennen
9/10 05 maart 2024

Duidelijk en snel geregeld.

Emil
10/10 04 maart 2024

Snelle reactie. En goede service

Vlottes
10/10 04 maart 2024

Super ervaren, altijd vriendelijk en behulpzaam

Onderhoudsbedrijf J.N.J. van der Ham
8/10 04 maart 2024

Snel en goed afgehandeld prima service

Jaspers
8/10 26 februari 2024

Prima service en de autofinaciering en de auto gekregen die ik wilde na een voertuigwijzing duurde het wat langer maar voor de rest goed werk geleverd

Handelsonderneming M.super
4/10 25 februari 2024

Helaas had ik meer verwacht van het bedrijf dan ze uiteindelijk hebben laten blijken

House of hair & beauty
10/10 02 maart 2024

Mijn aanvraag voor een financiele lease is heel accuraat en snel afgehandeld.

TEK Letselschade & Advies B.V.
10/10 01 maart 2024

Goed

Dennis
10/10 28 februari 2024

Erg vriendelijk en meedenkend geholpen. Goed geholpen omdat het langere duurde dan de bedoeling was.

J.Ketelaar
8/10 28 februari 2024

Via een autobedrijf aanbevolen. Gehele process verliep super.

Irfan
Bekijk alle 2309 reviews
Wij maken auto's betaalbaar | De Autofinancier

Financial Lease van Ford met De Autofinancier

Als intermediair in auto financiering weten we dat het kiezen van de juiste financiële oplossing voor je nieuwe Ford, bijvoorbeeld met Financial Lease, een cruciale stap is. In deze uitgebreide gids gaan we dieper in op het concept van Financial Lease van een Ford, en leggen we uit waarom deze vorm van financiering een uitstekende keuze kan zijn voor je nieuwe Ford.Ford specificaties: Extra voordeel met Financial Lease

Ford is een merk dat bekend staat om zijn betrouwbaarheid, prestaties en innovatieve technologie. Met Financial Lease voor een Ford, profiteer je van deze unieke voordelen zonder de initiële kosten van directe aankoop. Hier zijn enkele specificaties van Ford die je zult waarderen:
 • Betrouwbaarheid: Ford-auto's hebben een sterke reputatie voor duurzaamheid en betrouwbaarheid.
 • Veiligheidskenmerken: Ford-auto's zijn uitgerust met geavanceerde veiligheidstechnologieën, zoals automatisch remmen en lane-keeping systemen.
 • Efficiënte motoren: Ford zijn assortiment bevat zowel brandstofefficiëntie als krachtige motoren die voldoen aan verschillende behoeften en voorkeuren.
 • Innovatie: Ford loopt voorop in technologische innovatie, met hoogwaardige infotainment systemen en connectiviteitsfuncties in hun voertuigen.

	Wij maken auto's betaalbaar | De Autofinancier
Jouw droomauto nog niet gevonden? Zoek hier tussen 50.000 Financial Lease occasions. Bekijk alle occasions

Wat is Financial Lease van een Ford?

Financial Lease, van een Ford, is een vorm van financiering waarbij je het economisch eigendom van de auto verkrijgt vanaf de start van de overeenkomst. Je betaalt maandelijkse termijnen gedurende de looptijd van de leaseovereenkomst, en aan het einde van de termijn word je de juridisch eigenaar van de auto.

Financial Lease van een Ford betekent dat je geniet van het rijden in een gloednieuwe Ford, zonder de financiële last van het volledig vooruit betalen van de auto.

Financial Lease versus andere Autofinancieringen bij Ford

Zowel het Financial Lease van een Ford als andere vormen van auto financiering hebben hun voordelen, maar er zijn enkele belangrijke verschillen. Hier zijn enkele overwegingen:
 • Eigendom: Met Financial Lease word je direct economisch eigenaar van de Ford, terwijl je bij andere vormen van financiering vaak pas eigenaar wordt na betaling van de laatste termijn.
 • Flexibiliteit: Financial Lease biedt meer flexibiliteit dan sommige andere vormen van financiering. Je hebt de mogelijkheid om de auto aan het einde van de overeenkomst over te nemen.
 • Voorspelbare kosten: Bij Financial Lease heb je een vast maandelijks bedrag, wat helpt bij het plannen van je budget. Andere vormen van financiering kunnen variabele rentetarieven hebben.
 • Belastingvoordelen: Als economisch eigenaar van de auto bij Financial Lease kun je de rente en afschrijving in veel gevallen fiscaal aftrekbaar maken.

De weg naar Financial Lease van een Ford: Stap voor stap

Het proces van het afsluiten van een Financial Leaseovereenkomst voor een Ford is vrij eenvoudig en bestaat uit de volgende stappen:
 • Kies je Ford: Het eerste wat je moet doen, is je ideale Ford-model kiezen dat past bij je behoeften en stijl.
 • Bepaal de leasevoorwaarden: Overleg met ons de looptijd van de lease, het maandelijkse bedrag en de optie tot koop aan het einde van de lease te bepalen.
 • Dien je aanvraag in: Vul de vereiste documenten in en dien deze in bij de leasemaatschappij. Dit omvat informatie over je financiële status en bedrijfsinformatie.
 • Wacht op goedkeuring: Na indiening van je aanvraag zal de leasemaatschappij deze beoordelen. Als je aanvraag is goedgekeurd, ontvang je een contract met de details van de leaseovereenkomst.
 • Onderteken het contract en ontvang je Ford: Nadat je het contract hebt ondertekend, kun je je nieuwe Ford met Financial Lease ophalen en ervan genieten!Als je overweegt om een Ford via Financial Lease aan te schaffen, ben je altijd welkom om contact met ons op te nemen voor meer informatie. Als intermediair in auto financiering zijn we er om je te begeleiden en te adviseren bij elke stap van het proces. Met Financial Lease van een Ford kun je genieten van een betrouwbaar, prestatiegericht voertuig, terwijl je de kosten over een bepaalde periode spreidt en profiteert van fiscale voordelen. Het is een investering in je mobiliteit die zeker de moeite waard is.
Heb je vragen?
Bel mij via: 088 050 18 50
Wij maken auto's betaalbaar | De Autofinancier

Contact opnemen met ons

Benieuwd wat wij voor je kunnen doen?
Neem dan contact met ons op. Contact opnemen
© 2024 De Autofinancier, onderdeel van Blokweg Financieel Adviseurs
Gerealiseerd door WebSentiment
Even geduld a.u.b.