Auto financieren zakelijk

Heeft u een nieuwe zakelijke auto nodig, omdat uw andere zakelijke auto kapot is gegaan?
Een auto door auto financiering

166,-per maand Gratis voorstel We sturen je binnen 3 uur een voorstel
Heeft u een nieuwe zakelijke auto nodig, omdat uw andere zakelijke auto kapot is gegaan? Of bent u een nieuwe onderneming gestart en was u nog niet voorzien van een zakelijke auto, maar wilt u deze wel graag aanschaffen? Het kan dan zijn dat u nog niet voldoende startkapitaal heeft. Misschien zijn er al veel investeringen gemaakt en past de auto daar niet meer bij. In die gevallen kunt u gelukkig kiezen voor auto financieren zakelijk door middel van een Financial Lease. U kunt uw bedrijfsvoertuig betalen in verschillende termijnen, terwijl u direct economische eigenaar bent.

Auto financieren zakelijk: financial lease

Als het gaat om een auto leasen, kunt u kiezen uit verschillende leasevormen. Veel mensen denken bij een auto leasen puur aan het lenen. In principe is dit ook zo, maar dat is slechts het geval bij bepaalde varianten van leasecontracten. Een leasevorm waarbij u enkel het voertuig huurt is Operational Lease. In deze leasevorm bent u nooit officieel in het bezit van het voertuig en is het slechts een soort huurovereenkomst. U betaalt een vast bedrag per maand en vervolgens wordt alles voor u geregeld. Een interessante leasevorm voor de ondernemer is Financial Lease. Hierbij heeft u geen startkapitaal nodig, doordat u het termijn in verschillende termijnen kunt afbetalen. Een belangrijke voordeel bij Financial Lease is dat u direct de economische eigenaar bent. Na het aflossen van het voertuig bent u ook de juridische eigenaar, waardoor het voertuig wel in het bezit van u komt. Hierdoor is Financial Lease geen weggegooid geld.

Voordelen auto financieren zakelijk

Een belangrijk voordeel is dat u geen startkapitaal nodig heeft. Hierdoor kunt u uw geld blijven investeren in uw eigen organisatie zonder dat u een grote betaling hoeft te doen aan een voertuig. Daarnaast kunt u profiteren van nog meer verschillende voordelen met een Financial Lease contract. Hierbij kunt u denken aan verschillende fiscale voordelen. Ten eerste kunt u gebruik maken van renteaftrek, investeringsaftrek en afschrijving. Daarnaast is het ook mogelijk om de BTW terug te vorderen. Deze fiscale voordelen zijn niet van toepassing bij een Operational Lease contract en deze voordelen zijn natuurlijk wel zo belangrijk als fanatieke ondernemer!

De Autofinancier

De Autofinancier is uw partner omtrent het aanvragen van een autofinanciering. Al veel tevreden klanten gingen u voor. De reden hiervoor is dat De Autofinancier nauw samenwerkt met verschillende geldverstrekkers. Hierdoor kunnen wij vrijwel iedere ondernemer een interessant aanbod doen met de meest aantrekkelijke rente.

U kunt eenvoudig een financieringsaanvraag doen via het aanvraagformulier. U kunt er allereerst voor kiezen of u een zakelijke of een particuliere lening wilt aanvragen. Vervolgens kunt u ook gelijk invullen welk bedrag u wilt lenen. U kunt ook nog eens zelf de looptijd en dergelijke aangeven. Doorloop de stappen en ontvang een passend aanbod, speciaal voor u!

Wilt u direct contact opnemen? Neem dan telefonisch contact op via 088 050 18 55 en wij bespreken direct met u de mogelijkheden.

auto financieren zakelijk
Gratis voorstel
© 2024 De Autofinancier, onderdeel van Blokweg Financieel Adviseurs
Gerealiseerd door WebSentiment
Even geduld a.u.b.