Beoordeeld met een 9.2
Meer dan 60.000 klanten gingen je voor
Meer dan 23 jaar ervaring
Hoe onze klanten ons kennen
10/10 25 september 2023

Heel fijn en snelle acties

Kishan R. Poetoe
10/10 15 september 2023

Zeer behulpzaam, efficiënt en snel.

Studio Iskander
1/10 15 september 2023

Mialem przygodę w dofinsowaniu kupna samochodu trwało to około dwóch miesięcy szybkość i pomoc to katastrofa , brak odpowiedzi na e-maile i ciągle utrudnianie ale zaskakujące było jak zmieniano oprocentowanie kredytu w umowie kredytowej , więc zdecydowałem zamknąć dofinansowanie auta i nigdy więcej nic wspólnego nie nieć z tą firmą NIKOMU NIE POLECAM !!! nie zasługują nawet na pół gwiazdki . Dziwie się tylko jak ta firma funkcjonuje ?

Tadeusz
1/10 15 september 2023

Ik had een avontuur met het subsidiëren van de aankoop van een auto, het duurde ongeveer twee maanden, de snelheid en hulp waren een ramp, geen reactie op e-mails en voortdurende problemen, maar het was verrassend hoe de leningrente in de lening werd gewijzigd overeenkomst, dus heb ik besloten de subsidie ​​voor de auto stop te zetten en er nooit meer iets mee te maken te hebben. IK BEVEEL DIT BEDRIJF AAN IEDEREEN AAN!!! Ze verdienen niet eens een halve ster Ik ben gewoon verbaasd hoe dit bedrijf werkt

Halina
10/10 21 september 2023

Zeer prettig, transparant en behulpzaam. Snelle afhandeling/respons.

AmW
9/10 13 september 2023

Supersnel en professioneel

SW Bluma
10/10 19 september 2023

Alles prima

Carlloscompany
7/10 18 september 2023

Het ging op zich snel en duidelijk

Maxim-xl
10/10 19 september 2023

mijn ervaring was uitstekend Snelle reactie op de aanvraag, professionaliteit bovenal, goede klantenservice, veel mogelijkheden en eersteklas opties Ik geef het 5 sterren hartelijk dank voor uw dienst

Johan Luna
10/10 18 september 2023

Fijn bedrijf word snel geregeld

Plafond Friesland
Bekijk alle 2137 reviews

Financial Lease van Opel met De Autofinancier

In de competitieve bedrijfswereld van vandaag zijn de juiste keuzes essentieel voor succes, en dit geldt ook voor het kiezen van je bedrijfsauto. Als je overweegt een Opel aan te schaffen, is Financial Lease een financieringsmogelijkheid die je zou kunnen overwegen. Maar wat houdt dit precies in? Laten we de wereld van auto financiering verkennen en kijken hoe Opel Financial Lease je onderneming kan bevorderen.Profiteer van Opel's prestaties en specificaties met Financial Lease

Als je kiest voor een Opel Financial Lease, dan kies je voor betrouwbaarheid, comfort en geavanceerde technologie. Hier zijn enkele specificaties van Opel waar je met Financial Lease van kunt profiteren:
 • Motorprestaties: Opel biedt een breed scala aan efficiënte motoren, van zuinige benzine- en dieselmotoren tot volledig elektrische opties.
 • Veiligheidstechnologieën: Met geavanceerde veiligheidssystemen zoals Forward Collision Alert, Lane Keep Assist en Traffic Sign Recognition, ben je verzekerd van een veilige rit.
 • Comfort en technologie: Opel-auto's zijn uitgerust met een luxueus interieur, hoogwaardige infotainmentsystemen en comfortabele zitplaatsen, zodat je altijd in stijl en comfort rijdt.
 • Duurzaamheid: Met hun lijn van elektrische en hybride voertuigen loopt Opel voorop in het bieden van milieuvriendelijke rijopties.
Jouw droomauto nog niet gevonden? Zoek hier tussen 50.000 Financial Lease occasions. Bekijk alle occasions

Waarom kies je voor Financial Lease van een Opel?

Financial Lease van Opel is een financieringsvorm waarbij je tijdens de lease periode de economische eigenaar wordt van de Opel, door Financial Lease. Dit betekent dat de auto op je bedrijfsbalans komt te staan en dat je hem in maandelijkse termijnen afbetaalt. Hier zijn enkele redenen waarom je zou kunnen kiezen voor Financial Lease van een Opel:
 • Voorspelbare kosten: Met Financial Lease weet je precies wat je maandelijkse kosten zijn, waardoor je je uitgaven beter kunt plannen.
 • Eigenaarschap: Aan het einde van de leaseperiode word je de volledige eigenaar van de auto.
 • Flexibiliteit: Je hebt de vrijheid om de auto te gebruiken zoals je wilt, zonder beperkingen qua kilometers of gebruik.
 • Belastingvoordelen: Je kunt de btw op de aankoopprijs terugvorderen en mogelijk profiteren van fiscale afschrijvingen.

Het proces van Financial Lease voor een Opel

Het proces van het afsluiten van een Financial Lease voor een Opel verloopt in enkele duidelijke stappen:
 1. Keuze van de auto: Je kiest de Opel die het beste bij je bedrijfsbehoeften past.
 2. Bepaling van de leasevoorwaarden: Samen met de leasemaatschappij bepaal je de looptijd van de lease, de hoogte van de maandelijkse betalingen en eventueel een aanbetaling of slottermijn.
 3. Ondertekening van het contract: Na goed keuring van de voorwaarden, teken je het leasecontract.
 4. Levering van de auto: Zodra het contract is ondertekend, wordt de Opel met Financial Lease aan jou geleverd en kun je er direct gebruik van maken.
 5. Betaling van de maandtermijnen: Gedurende de leaseperiode betaal je de afgesproken maandtermijnen.
 6. Einde van de lease: Aan het einde van de leaseperiode, na het betalen van alle termijnen (en eventueel de slottermijn), word je de volledige eigenaar van de auto.Het leaseproces omvat het kiezen van de auto, het bepalen van de voorwaarden, het ondertekenen van het contract, de levering van de auto, de betaling van de maandtermijnen en het verkrijgen van het eigenaarschap aan het einde van de lease.

Als intermediair is onze rol om je te begeleiden bij elke stap van dit proces, en om te zorgen dat de Financial Lease van jouw Opel zo soepel mogelijk verloopt. We zullen je voorzien van de informatie en ondersteuning die je nodig hebt om de juiste keuzes te maken voor je onderneming.

Een Opel Financial Lease kan een waardevolle bijdrage leveren aan je onderneming door je de voordelen van het bezit van een kwaliteitsauto te bieden, gecombineerd met de flexibiliteit en fiscale voordelen van leasing. Ben je klaar om jouw bedrijf een boost te geven met een Opel Financial Lease? Wij staan voor je klaar om je te helpen bij elke stap van de weg.
Heb je vragen?
Bel mij via: 088 050 18 50

Contact opnemen met ons

Benieuwd wat wij voor je kunnen doen?
Neem dan contact met ons op. Contact opnemen
© 2023 De Autofinancier, onderdeel van Blokweg Financieel Adviseurs
Gerealiseerd door Websentiment
Even geduld a.u.b.
Hallo, waarmee kunnen we je helpen?