Beoordeeld met een 9.2
Meer dan 60.000 klanten gingen je voor
Meer dan 24 jaar ervaring
Hoe onze klanten ons kennen
9/10 05 maart 2024

Duidelijk en snel geregeld.

Emil
10/10 04 maart 2024

Snelle reactie. En goede service

Vlottes
10/10 04 maart 2024

Super ervaren, altijd vriendelijk en behulpzaam

Onderhoudsbedrijf J.N.J. van der Ham
8/10 04 maart 2024

Snel en goed afgehandeld prima service

Jaspers
8/10 26 februari 2024

Prima service en de autofinaciering en de auto gekregen die ik wilde na een voertuigwijzing duurde het wat langer maar voor de rest goed werk geleverd

Handelsonderneming M.super
4/10 25 februari 2024

Helaas had ik meer verwacht van het bedrijf dan ze uiteindelijk hebben laten blijken

House of hair & beauty
10/10 02 maart 2024

Mijn aanvraag voor een financiele lease is heel accuraat en snel afgehandeld.

TEK Letselschade & Advies B.V.
10/10 01 maart 2024

Goed

Dennis
10/10 28 februari 2024

Erg vriendelijk en meedenkend geholpen. Goed geholpen omdat het langere duurde dan de bedoeling was.

J.Ketelaar
8/10 28 februari 2024

Via een autobedrijf aanbevolen. Gehele process verliep super.

Irfan
Bekijk alle 2309 reviews
Wij maken auto's betaalbaar | De Autofinancier

Financial Lease van Lucid met De Autofinancier

Steeds meer mensen stappen over op elektrische auto's, en een van de merken die zich onderscheidt in deze opkomende markt is Lucid Motors. Wil je deel uitmaken van deze groene beweging zonder de volledige kosten vooraf te betalen? Misschien is Financial Lease van de Lucid de perfecte oplossing voor je. In dit artikel gaan we dieper in op de specificaties van de Lucid, de voordelen van Financial Lease van de Lucid, en de voorwaarden waar je rekening mee moet houden. 


Ontdek de Lucid: Specificaties waarvan je profiteert met Financial Lease

De Lucid is een indrukwekkende elektrische auto vol met innovatieve technologieën en premium functies. Hier zijn enkele specificaties waarvan je profiteert als je kiest voor Financial Lease van een Lucid:
 • Indrukwekkend bereik: De Lucid kan tot wel 800 kilometer afleggen op een enkele lading, waardoor het een van de grootste bereiken heeft van alle elektrische auto's op de markt.
 • Ongeëvenaarde prestaties: Met een 0-100 km/u tijd van minder dan 2,5 seconden, biedt de Lucid indrukwekkende prestaties vergelijkbaar met die van high-end sportauto's.
 • Luxueus interieur: Het interieur van de Lucid is ontworpen met het oog op luxe en comfort, en bevat hoogwaardige materialen en een ruim interieur.
 • Geavanceerde technologie: De auto wordt geleverd met geavanceerde rijassistentiesystemen, een ultramodern infotainmentsysteem, en mogelijkheden voor autonoom rijden.

	Wij maken auto's betaalbaar | De Autofinancier
Jouw droomauto nog niet gevonden? Zoek hier tussen 50.000 Financial Lease occasions. Bekijk alle occasions

Financial Lease van de Lucid: Hoe werkt het?

Financial Lease van een Lucid is een vorm van auto financiering waarbij je maandelijks een vast bedrag betaalt over een afgesproken periode. Aan het einde van deze periode word je de volledige eigenaar van de auto. Het proces omvat de volgende stappen:
 • Je kiest de Lucid die je wilt leasen en onderhandelt over de prijs.
 • Je bespreekt de voorwaarden van de leaseovereenkomst, waaronder de looptijd en het maandelijkse betalingsbedrag.
 • Zodra je de overeenkomst hebt ondertekend, kun je de auto direct gebruiken.
 • Aan het einde van de leaseperiode, nadat je alle betalingen hebt gedaan, word je de eigenaar van de auto.

Voordelen van Financial Lease van een Lucid

Er zijn verschillende voordelen verbonden aan het kiezen voor Financial Lease van een Lucid. Enkele van de belangrijkste voordelen zijn:
 • Betaalbaarheid: Je hoeft niet het volledige bedrag vooraf te betalen, waardoor je in een luxe elektrische auto zoals de Lucid kunt rijden zonder een grote initiële investering.
 • Voorspelbare kosten: Met Financial Lease van een Lucid betaal je elke maand hetzelfde bedrag, waardoor je je budget gemakkelijk kunt beheren.
 • Eigendom: In tegenstelling tot andere vormen van lease, word je aan het einde van de leaseperiode de eigenaar van de auto.
 • Fiscale voordelen: Voor ondernemers zijn er mogelijk fiscale voordelen verbonden aan Financial Lease van een Lucid, aangezien je de auto als bedrijfsmiddel op de balans kunt zetten.

Voorwaarden Financial Lease van een Lucid

Net als bij elke vorm van financiering, zijn er bepaalde voorwaarden verbonden aan het leasen van een auto. Hier zijn enkele belangrijke voorwaarden die je in gedachten moet houden bij Financial Lease van een Lucid:
 • Kredietwaardigheid: De leasemaatschappij zal een kredietcontrole uitvoeren om te bepalen of je in aanmerking komt voor Financial Lease van een Lucid.
 • Leaseperiode: Je moet het leasecontract voor de volledige periode naleven. Het voortijdig beëindigen van het contract kan extra kosten met zich meebrengen.
 • Onderhoud en reparaties: Tijdens de leaseperiode ben je zelf verantwoordelijk voor het onderhoud en eventuele reparaties van de auto.
 • Mileage: Hoewel er bij Financial Lease van een Lucid geen beperkingen zijn aan het aantal kilometers dat je mag rijden, zal een hogere kilometerstand wel invloed hebben op de waarde van de auto aan het einde van de leaseperiode.


Financial Lease van een Lucid kan een geweldige optie zijn als je wilt genieten van de luxe en technologische vooruitgang van een Lucid zonder een grote initiële investering te hoeven doen. Met vooraf bepaalde, voorspelbare maandelijkse betalingen en de mogelijkheid om aan het einde van de leaseperiode eigenaar te worden van de auto, biedt Financial Lease van een Lucid flexibiliteit en financiële zekerheid.
Heb je vragen?
Bel mij via: 088 050 18 50
Wij maken auto's betaalbaar | De Autofinancier

Contact opnemen met ons

Benieuwd wat wij voor je kunnen doen?
Neem dan contact met ons op. Contact opnemen
© 2024 De Autofinancier, onderdeel van Blokweg Financieel Adviseurs
Gerealiseerd door WebSentiment
Even geduld a.u.b.