Financial lease occasion

Het is zeer belangrijk om in Nederland een auto te hebben.
vrouw met handen in de lucht

166,-per maand Gratis voorstel We sturen je binnen 3 uur een voorstel
Het is zeer belangrijk om in Nederland een auto te hebben. Onze infrastructuur is fantastisch en om die reden is het veel gemakkelijker dan reizen met het openbaar vervoer. Als het gaat om een auto, dan kun je een auto nieuw kopen. Je kunt er ook voor kiezen om een tweedehands auto te kopen. Tegenwoordig heb je echter ook vaak de mogelijkheid om een auto te leasen, niet alleen een nieuwe auto, maar ook een tweedehands auto. Maar wat zijn de voordelen van een financial lease occasion? In dit artikel gaan we daar verder op in.

De voordelen van Financial lease occasion

Lagere bijtelling bij Financial lease occasion

Als je een nieuwe auto aanschaft of een nieuwe auto gaat leasen, krijg je vaak te maken met een flinke bijtelling. Daardoor kunnen de kosten hoog oplopen en deze zijn doorgaans ook nog eens onverwacht. Bij een financial lease occasion heb je daar gelukkig minder last van. Evenals een tweedehands auto aanschaffen, is het zo dat je bij een financial lease occasion ook kunt profiteren van een veel lagere bijtelling en dat is natuurlijk zeer voordelig te noemen.

Mogelijkheden tot korte looptijd

Een ander voordeel is dat je vaak een korte looptijd kunt afsluiten. Meestal kan dit namelijk al vanaf 12 maanden, wat dus ook inhoudt dat je de auto sneller hebt afbetaald. Dit is een groot verschil in vergelijking met een een nieuwe auto leasen. Dan heb je doorgaans te maken met een veel langere looptijd door de hogere kosten en dit resulteert er ook in dat het een langere tijd duurt, voordat je de auto uiteindelijk hebt afbetaald. Ook omwille van die reden is een financial lease occasion dus een echte aanrader te noemen.

Een lager maandelijks leasebedrag

Natuurlijk is een tweedehands auto ook minder waard dan een nieuwe auto, wat erin resulteert dat het leasebedrag maandelijks een stuk lager ligt. Je houdt dus veel meer geld over voor andere leuke dingen in je leven en dat is natuurlijk ook een zeer fijn voordeel te noemen. Doordat er sprake is van een lager leasebedrag per maand, houdt dit tegelijkertijd ook in dat er veel meer flexibiliteit mogelijk is als het gaat om om de leasetermijn.

Een ruime voorraad

Een ander belangrijk voordeel van een tweedehands auto leasen, is dat je dan kunt profiteren van een zeer ruime voorraad qua occasions. Hierdoor heb je een ruime keuze. Misschien heb je de auto bijvoorbeeld binnen een afzienbare tijd nodig. In dat geval is een tweedehands auto leasen ook echt een aanrader. Je kunt er namelijk zeer snel gebruik van maken.Er zijn ontzettend veel voordelen voor een financial lease occasion. Tegelijkertijd krijg je als zakelijke ondernemer ook fiscale voordelen, waaronder:
  • Renteaftrek: het volledige bedrag dat jij betaald aan rente kun jij van je winst aftrekken.
  • Investeringsaftrek: je betaalt minder belasting, doordat je de investering van de occasion van je winst kunt afhalen.
  • Afschrijving
  • Je kunt de BTW terugvorderen.


De Autofinancier

De Autofinancier is het meest betrouwbare adres voor alles wat met financieren en verzekeren van uw auto te maken heeft. Klanten beoordelen De Autofinancier gemiddeld met een 9,2 en 99% van alle klanten beveelt ons ook daadwerkelijk aan! Wij werken samen met meerdere geldverstrekkers en daarom slagen wij er altijd in om een passende aanbieding te vinden voor uw wensen. Hierbij kijken wij altijd naar de beste leenvoorwaarden en de meest aantrekkelijke rente. Wij staan klaar voor particulieren als ondernemers.

Wilt u graag meer weten over een financial lease occasion? Bel ons direct op 088 050 18 50 of vul het aanvraagformulier in.

Financial Lease occasion

Gratis voorstel
© 2024 De Autofinancier, onderdeel van Blokweg Financieel Adviseurs
Gerealiseerd door WebSentiment
Even geduld a.u.b.