Een occasion financieren? Kies voor een financieel expert om dit te regelen!

Het is financieel niet voor iedere Nederlander weggelegd om een nieuwe of een tweedehands auto direct te kunnen betalen.
man en vrouw in een occasion

166,-per maand Gratis voorstel We sturen je binnen 3 uur een voorstel
Het is financieel niet voor iedere Nederlander weggelegd om een nieuwe of een tweedehands auto direct te kunnen betalen. Een mooie en relatief nieuwe occasion financieren kan qua bedrag al snel in de tienduizenden euro's lopen. Niet iedereen heeft zulke bedragen op de bank staan. Wil je echter toch een occasion aanschaffen of moet het gewoon omdat je oude auto aan vervanging toe is? Dan kun je jouw occasion financieren met een aantrekkelijk consumptief krediet via De Autofinancier. In dit artikel gaan we in op de vraag waarom een occasion financieren via een consumptief krediet via De Autofinancier je veel voordelen oplevert.

Voordelen van een gefinancierde occasion

Een occasion financieren, via een consumptief krediet van De Autofinancier, is om uiteenlopende redenen een verstandig besluit. Wat occasions vooral aantrekkelijk maken, is het feit dat je in een relatief nieuwe auto kunt rijden, maar veel minder betaald. De grootste afschrijving bij auto's vindt namelijk in de eerste jaren plaats. Koop je een gebruikte auto van enkele jaren oud, dan heb je die kosten dus niet! Een tweede pluspunt van een tweedehands auto met een consumptief krediet financieren, is het feit dat je veel keuzemogelijkheden hebt qua merken, soorten, kleuren en type auto's. Het aanbod occasions is namelijk enorm. 


Waarom is een occasion financieren met een consumptief krediet handig?

Wellicht heb je het volgende weleens meegemaakt of zit je midden in deze situatie: je bekijkt het auto aanbod van diverse autodealers online en komt al snel jouw droomauto tegen. Een prachtige occasion die je eigenlijk niet aan je neus voorbij kunt laten gaan. Maar helaas heb je op dit moment onvoldoende spaargeld op je rekening staan. Een occasion financieren met een consumptief krediet is dan de perfecte oplossing om toch je favoriete tweedehands auto te kunnen kopen. Kiezen voor financiering via een consumptief krediet helpt je dus een aankoop te doen die je je op dit moment nog niet kunt veroorloven. Maar hoe werkt een consumptief krediet via De Autofinancier precies? 

Er zijn diverse soorten consumptieve kredieten om je occasion te kunnen financieren

Een consumptief krediet afsluiten via De Autofinancier kan op diverse manieren. Zo kun je kiezen voor een persoonlijke lening, waarbij je het geleende geld kort na het afsluiten op je rekening krijgt gestort. Zo kun je jouw aankoop direct afbetalen. Mocht je in termijnen je occasion willen betalen, sommige mensen vinden dat fijner, dan kun je ook kiezen voor een doorlopend krediet. Dit zijn leningen waarbij je op gezette momenten, periodiek, een deel van het leenbedrag kunt opnemen. Bij beide varianten los je het krediet af via een termijnbedrag, waarover een aantrekkelijke rente wordt berekend. Je kunt via De Autofinancier op een voordelige manier geld lenen bij een geldverstrekker en zo jouw ideale tweedehands droomauto financieren!

occasion financieren
Gratis voorstel
Rekenvoorbeeld:
Totale kredietbedrag Termijnbedrag JKP Duur kredietovereenkomst Totale door consument te betalen bedrag
€10.000,- €210,- 9,99% 60 maanden €12.619,-
€20.000,- €399,- 7,50% 60 maanden €23.940,-

Genoemde voorbeelden zijn op basis van een Persoonlijke Lening, de rente staat hierbij vast. Het bijbehorend jaarlijks kosten percentage (JKP) is afhankelijk van uw persoonlijke (financiële) situatie en hoogte van het leenbedrag. In het JKP komen alle kosten van het krediet tot uitdrukking. AFM: 12.004.269. Toetsing en registratie BKR te Tiel. Andere maandbedragen en kredietbedragen zijn in overleg mogelijk. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie. 088 050 18 50.

© 2024 De Autofinancier, onderdeel van Blokweg Financieel Adviseurs
Gerealiseerd door WebSentiment
Even geduld a.u.b.