Particulier leasen met een consumptief krediet: de opties lees je hier!

Wil je een auto particulier leasen, dan moet het voertuig uiteraard bekostigd worden.
auto particulier leasen

166,-per maand Gratis voorstel We sturen je binnen 3 uur een voorstel
Wil je een auto particulier leasen, dan moet het voertuig uiteraard bekostigd worden. Particulier leasen heeft veel voordelen te bieden en daarom is het niet vreemd dat leasen steeds populairder aan het worden is. Maar de bekostiging van een leaseauto kan een probleem zijn. Een slimme manier om particulier leasen voor jezelf mogelijk te maken, is door een consumptief krediet af te sluiten bij een specialist als De Autofinancier. Maar welke voordelen heb je hiervan? Wat is er zo aantrekkelijk aan particulier leasen via een consumptief krediet van De Autofinancier?

Het particulier leasen van een auto

Kies je voor particulier leasen dan betaal je elke maand een vaste premie om in een mooie auto te kunnen rondrijden. In het maandelijkse leasebedrag zijn de kosten voor de auto, de afschrijving, de wegenbelasting en verzekering opgenomen, maar ook de kosten voor de APK en eventueel onderhoud. Een groot voordeel hiervan is dat je precies weet waar je financieel aan toe bent. Verder is fijn dat je niet ineens een groot bedrag kwijt bent aan een auto, maar geleidelijk betaalt. Je hebt dus geen spaargeld nodig. Fijn is ten slotte ook dat je na afloop van de leaseperiode je auto gewoon kunt inleveren (overkoop-opties zijn ook mogelijk) en dus niet te maken met doorverkoop en dergelijke.

Waarom een consumptief krediet via De Autofinancier?

Wil je een auto gaan leasen, maar is het leasebedrag wat te hoog voor je? Dan is een consumptief krediet via de specialist op dit gebied, De Autofinancier, een prima oplossing om toch in je favoriete voertuig te kunnen rijden. Bij een consumptief krediet leen je een bepaald bedrag tegen rente. Je kunt dat geld in één keer laten laten uitbetalen (dit noemt men een persoonlijke lening) of in termijnen laten uitkeren (ook wel doorlopend krediet genoemd). Een expert als De Autofinancier kent alle kredietverstrekkers en hun voorwaarden. Daardoor kan De Autofinancier maatwerk leveren als je een auto particulier wilt leasen via een consumptief krediet.

Vergeet deze voordelen van consumptieve kredieten niet

Consumptieve kredieten voor autolease hebben tegenwoordig als voordeel de rentestand bijzonder laag is. Dit maakt het mogelijk om, voordeliger dan ooit, een lening aan te gaan. Prettig aan een consumptief krediet is voorts dat je zelf kunt kiezen welke kredietvorm je wilt. Wil je in één keer een groot bedrag innen voor een bepaalde aankoop, zoals een keuken of een leaseauto? Kies dan voor een persoonlijke lening. Wil je echter geld kunnen opnemen op meerdere momenten of in vast termijnen? Dan is een doorlopend krediet een goede vorm van voordelig geld lenen.
Gratis voorstel
Rekenvoorbeeld:
Totale kredietbedrag Termijnbedrag JKP Duur kredietovereenkomst Totale door consument te betalen bedrag
€10.000,- €210,- 9,99% 60 maanden €12.619,-
€20.000,- €399,- 7,50% 60 maanden €23.940,-

Genoemde voorbeelden zijn op basis van een Persoonlijke Lening, de rente staat hierbij vast. Het bijbehorend jaarlijks kosten percentage (JKP) is afhankelijk van uw persoonlijke (financiële) situatie en hoogte van het leenbedrag. In het JKP komen alle kosten van het krediet tot uitdrukking. AFM: 12.004.269. Toetsing en registratie BKR te Tiel. Andere maandbedragen en kredietbedragen zijn in overleg mogelijk. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie. 088 050 18 50.

© 2024 De Autofinancier, onderdeel van Blokweg Financieel Adviseurs
Gerealiseerd door WebSentiment
Even geduld a.u.b.