Beoordeeld met een 9.2
Meer dan 60.000 klanten gingen je voor
Meer dan 23 jaar ervaring
Hoe onze klanten ons kennen
10/10 25 september 2023

Heel fijn en snelle acties

Kishan R. Poetoe
10/10 15 september 2023

Zeer behulpzaam, efficiënt en snel.

Studio Iskander
1/10 15 september 2023

Mialem przygodę w dofinsowaniu kupna samochodu trwało to około dwóch miesięcy szybkość i pomoc to katastrofa , brak odpowiedzi na e-maile i ciągle utrudnianie ale zaskakujące było jak zmieniano oprocentowanie kredytu w umowie kredytowej , więc zdecydowałem zamknąć dofinansowanie auta i nigdy więcej nic wspólnego nie nieć z tą firmą NIKOMU NIE POLECAM !!! nie zasługują nawet na pół gwiazdki . Dziwie się tylko jak ta firma funkcjonuje ?

Tadeusz
1/10 15 september 2023

Ik had een avontuur met het subsidiëren van de aankoop van een auto, het duurde ongeveer twee maanden, de snelheid en hulp waren een ramp, geen reactie op e-mails en voortdurende problemen, maar het was verrassend hoe de leningrente in de lening werd gewijzigd overeenkomst, dus heb ik besloten de subsidie ​​voor de auto stop te zetten en er nooit meer iets mee te maken te hebben. IK BEVEEL DIT BEDRIJF AAN IEDEREEN AAN!!! Ze verdienen niet eens een halve ster Ik ben gewoon verbaasd hoe dit bedrijf werkt

Halina
10/10 21 september 2023

Zeer prettig, transparant en behulpzaam. Snelle afhandeling/respons.

AmW
9/10 13 september 2023

Supersnel en professioneel

SW Bluma
10/10 19 september 2023

Alles prima

Carlloscompany
7/10 18 september 2023

Het ging op zich snel en duidelijk

Maxim-xl
10/10 19 september 2023

mijn ervaring was uitstekend Snelle reactie op de aanvraag, professionaliteit bovenal, goede klantenservice, veel mogelijkheden en eersteklas opties Ik geef het 5 sterren hartelijk dank voor uw dienst

Johan Luna
10/10 18 september 2023

Fijn bedrijf word snel geregeld

Plafond Friesland
Bekijk alle 2137 reviews

Financial Lease van Cadillac met De Autofinancier

Cadillac is een icoon van luxe, comfort en prestaties. Deze auto's staan synoniem voor Amerikaanse klasse en prestige. Als je droomt van het bezitten van een Cadillac, maar de aankoopprijs ontmoedigend vindt, is Financial Lease bij een Cadillac wellicht de oplossing. Als jouw intermediair kunnen we je door het hele proces van auto financiering leiden.Ontdek de unieke specs van Cadillac met Financial Lease

Cadillac auto's bieden een verscheidenheid aan indrukwekkende specs die je rijervaring naar een hoger niveau tillen. Met Financial Lease van een Cadillac kun je profiteren van:
 • Krachtige prestaties: Cadillac's zijn uitgerust met krachtige motoren die zowel op de snelweg als in de stad indrukwekkend presteren.
 • Geavanceerde technologie: Van rijassistentie-technologieën tot geavanceerde infotainmentsystemen, Cadillac's zijn geladen met de nieuwste technologieën.
 • Luxueuze interieurs: Geniet van het hoogste niveau van comfort met Cadillac's luxueuze interieurs, voorzien van topkwaliteit materialen en doordachte ontwerpen.
 • Iconisch design: De onmiskenbare stijl van Cadillac maakt deze auto's echt uniek, met hun opvallende front grilles en strakke, uitgesproken lijnen.
Jouw droomauto nog niet gevonden? Zoek hier tussen 50.000 Financial Lease occasions. Bekijk alle occasions

Wat is financial lease van Cadillac?

Het Financial Lease van een Cadillac is een vorm van auto financiering waarbij je een vast maandelijks bedrag betaalt om de Cadillac af te betalen, en aan het einde van de leaseperiode wordt je juridisch eigenaar van de auto. Het is in wezen een manier om de afbetaling van het voertuig over een langere periode te spreiden, in plaats van het volledige bedrag ineens te betalen.

Waarom kies je voor Financial Lease van een Cadillac?

Financial Lease van een Cadillac biedt verschillende voordelen:
 • Betaalbaarheid: Financial Lease maakt het mogelijk om een luxe merk als Cadillac te rijden zonder de hoge aankoopprijs in één keer te hoeven betalen.
 • Eigendom: In tegenstelling tot operational lease, waarbij de auto eigendom blijft van de leasemaatschappij, wordt je aan het einde van de Financial Lease van een Cadillac juridisch eigenaar van de auto.
 • Flexibiliteit: Met Financial Lease kun je de voorwaarden aanpassen aan je persoonlijke financiële situatie, zoals de lengte van de leaseperiode en de grootte van de maandelijkse betalingen.
 • Fiscale voordelen: Voor bedrijven kunnen er fiscale voordelen zijn verbonden aan Financial Lease, zoals de mogelijkheid om afschrijvingen en rentekosten af te trekken.

Voorwaarden Financial Lease van Cadillac

Bij het afsluiten van een Financial Lease contract voor een Cadillac zijn er enkele voorwaarden waar je rekening mee moet houden. Deze kunnen variëren afhankelijk van de financieringsmaatschappij en je persoonlijke situatie, maar over het algemeen zullen ze betrekking hebben op aspecten zoals je kredietwaardigheid, de duur van de leaseperiode, de maandelijkse betalingen eventuele aanbetalingen. Hier zijn enkele belangrijke punten die je in overweging moet nemen:
 • Kredietwaardigheid: Je kredietwaardigheid is een belangrijke factor voor financiële instellingen bij het beoordelen van je aanvraag voor een Financial Lease. Een goede kredietgeschiedenis kan je helpen om gunstige voorwaarden te krijgen.
 • Duur van de leaseperiode: De leaseperiode kan variëren, maar is meestal tussen de 12 en 60 maanden. Het is belangrijk om een periode te kiezen die past bij jouw financiële planning.
 • Maandelijkse betalingen: Het maandelijkse betalingsbedrag is afhankelijk van de prijs van de auto, de duur van de lease en eventueel de grootte van de aanbetaling. Houd er rekening mee dat een grotere aanbetaling of een langere leasetermijn kan resulteren in lagere maandelijkse betalingen.
 • Aanbetaling: Hoewel een aanbetaling niet altijd vereist is, kan deze helpen om de maandelijkse betalingen te verlagen. Het bedrag dat je wilt aanbetalen, hangt af van jouw financiële situatie en het advies van de financiële adviseur.
 • Verzekering en onderhoud: Hoewel je in de meeste gevallen verantwoordelijk bent voor de verzekering en het onderhoud van de auto tijdens de leaseperiode, bieden sommige leasemaatschappijen pakketten aan die deze kosten dekken.

Zet vandaag nog de stap naar luxe met Cadillac Financial Lease

Door de combinatie van luxe, technologie en krachtige prestaties is Cadillac het ultieme symbool van prestige en stijl. Met Financial Lease maak je deze droom binnen bereik, en stap je met vertrouwen en stijl de weg op.
Heb je vragen?
Bel mij via: 088 050 18 50

Contact opnemen met ons

Benieuwd wat wij voor je kunnen doen?
Neem dan contact met ons op. Contact opnemen
© 2023 De Autofinancier, onderdeel van Blokweg Financieel Adviseurs
Gerealiseerd door Websentiment
Even geduld a.u.b.
Hallo, waarmee kunnen we je helpen?