Beoordeeld met een 9.2
Meer dan 60.000 klanten gingen je voor
Meer dan 24 jaar ervaring
Hoe onze klanten ons kennen
9/10 05 maart 2024

Duidelijk en snel geregeld.

Emil
10/10 04 maart 2024

Snelle reactie. En goede service

Vlottes
10/10 04 maart 2024

Super ervaren, altijd vriendelijk en behulpzaam

Onderhoudsbedrijf J.N.J. van der Ham
8/10 04 maart 2024

Snel en goed afgehandeld prima service

Jaspers
8/10 26 februari 2024

Prima service en de autofinaciering en de auto gekregen die ik wilde na een voertuigwijzing duurde het wat langer maar voor de rest goed werk geleverd

Handelsonderneming M.super
4/10 25 februari 2024

Helaas had ik meer verwacht van het bedrijf dan ze uiteindelijk hebben laten blijken

House of hair & beauty
10/10 02 maart 2024

Mijn aanvraag voor een financiele lease is heel accuraat en snel afgehandeld.

TEK Letselschade & Advies B.V.
10/10 01 maart 2024

Goed

Dennis
10/10 28 februari 2024

Erg vriendelijk en meedenkend geholpen. Goed geholpen omdat het langere duurde dan de bedoeling was.

J.Ketelaar
8/10 28 februari 2024

Via een autobedrijf aanbevolen. Gehele process verliep super.

Irfan
Bekijk alle 2309 reviews
Wij maken auto's betaalbaar | De Autofinancier

Financial Lease van Cadillac met De Autofinancier

Cadillac is een icoon van luxe, comfort en prestaties. Deze auto's staan synoniem voor Amerikaanse klasse en prestige. Als je droomt van het bezitten van een Cadillac, maar de aankoopprijs ontmoedigend vindt, is Financial Lease bij een Cadillac wellicht de oplossing. Als jouw intermediair kunnen we je door het hele proces van auto financiering leiden.Ontdek de unieke specs van Cadillac met Financial Lease

Cadillac auto's bieden een verscheidenheid aan indrukwekkende specs die je rijervaring naar een hoger niveau tillen. Met Financial Lease van een Cadillac kun je profiteren van:
 • Krachtige prestaties: Cadillac's zijn uitgerust met krachtige motoren die zowel op de snelweg als in de stad indrukwekkend presteren.
 • Geavanceerde technologie: Van rijassistentie-technologieën tot geavanceerde infotainmentsystemen, Cadillac's zijn geladen met de nieuwste technologieën.
 • Luxueuze interieurs: Geniet van het hoogste niveau van comfort met Cadillac's luxueuze interieurs, voorzien van topkwaliteit materialen en doordachte ontwerpen.
 • Iconisch design: De onmiskenbare stijl van Cadillac maakt deze auto's echt uniek, met hun opvallende front grilles en strakke, uitgesproken lijnen.

	Wij maken auto's betaalbaar | De Autofinancier
Jouw droomauto nog niet gevonden? Zoek hier tussen 50.000 Financial Lease occasions. Bekijk alle occasions

Wat is financial lease van Cadillac?

Het Financial Lease van een Cadillac is een vorm van auto financiering waarbij je een vast maandelijks bedrag betaalt om de Cadillac af te betalen, en aan het einde van de leaseperiode wordt je juridisch eigenaar van de auto. Het is in wezen een manier om de afbetaling van het voertuig over een langere periode te spreiden, in plaats van het volledige bedrag ineens te betalen.

Waarom kies je voor Financial Lease van een Cadillac?

Financial Lease van een Cadillac biedt verschillende voordelen:
 • Betaalbaarheid: Financial Lease maakt het mogelijk om een luxe merk als Cadillac te rijden zonder de hoge aankoopprijs in één keer te hoeven betalen.
 • Eigendom: In tegenstelling tot operational lease, waarbij de auto eigendom blijft van de leasemaatschappij, wordt je aan het einde van de Financial Lease van een Cadillac juridisch eigenaar van de auto.
 • Flexibiliteit: Met Financial Lease kun je de voorwaarden aanpassen aan je persoonlijke financiële situatie, zoals de lengte van de leaseperiode en de grootte van de maandelijkse betalingen.
 • Fiscale voordelen: Voor bedrijven kunnen er fiscale voordelen zijn verbonden aan Financial Lease, zoals de mogelijkheid om afschrijvingen en rentekosten af te trekken.

Voorwaarden Financial Lease van Cadillac

Bij het afsluiten van een Financial Lease contract voor een Cadillac zijn er enkele voorwaarden waar je rekening mee moet houden. Deze kunnen variëren afhankelijk van de financieringsmaatschappij en je persoonlijke situatie, maar over het algemeen zullen ze betrekking hebben op aspecten zoals je kredietwaardigheid, de duur van de leaseperiode, de maandelijkse betalingen eventuele aanbetalingen. Hier zijn enkele belangrijke punten die je in overweging moet nemen:
 • Kredietwaardigheid: Je kredietwaardigheid is een belangrijke factor voor financiële instellingen bij het beoordelen van je aanvraag voor een Financial Lease. Een goede kredietgeschiedenis kan je helpen om gunstige voorwaarden te krijgen.
 • Duur van de leaseperiode: De leaseperiode kan variëren, maar is meestal tussen de 12 en 60 maanden. Het is belangrijk om een periode te kiezen die past bij jouw financiële planning.
 • Maandelijkse betalingen: Het maandelijkse betalingsbedrag is afhankelijk van de prijs van de auto, de duur van de lease en eventueel de grootte van de aanbetaling. Houd er rekening mee dat een grotere aanbetaling of een langere leasetermijn kan resulteren in lagere maandelijkse betalingen.
 • Aanbetaling: Hoewel een aanbetaling niet altijd vereist is, kan deze helpen om de maandelijkse betalingen te verlagen. Het bedrag dat je wilt aanbetalen, hangt af van jouw financiële situatie en het advies van de financiële adviseur.
 • Verzekering en onderhoud: Hoewel je in de meeste gevallen verantwoordelijk bent voor de verzekering en het onderhoud van de auto tijdens de leaseperiode, bieden sommige leasemaatschappijen pakketten aan die deze kosten dekken.

Zet vandaag nog de stap naar luxe met Cadillac Financial Lease

Door de combinatie van luxe, technologie en krachtige prestaties is Cadillac het ultieme symbool van prestige en stijl. Met Financial Lease maak je deze droom binnen bereik, en stap je met vertrouwen en stijl de weg op.
Heb je vragen?
Bel mij via: 088 050 18 50
Wij maken auto's betaalbaar | De Autofinancier

Contact opnemen met ons

Benieuwd wat wij voor je kunnen doen?
Neem dan contact met ons op. Contact opnemen
© 2024 De Autofinancier, onderdeel van Blokweg Financieel Adviseurs
Gerealiseerd door WebSentiment
Even geduld a.u.b.