166,-per maand Gratis voorstel We sturen je binnen 3 uur een voorstel
Beoordeeld met een 9.2
Meer dan 60.000 klanten gingen je voor
Meer dan 24 jaar ervaring
Hoe onze klanten ons kennen
9/10 05 maart 2024

Duidelijk en snel geregeld.

Emil
10/10 04 maart 2024

Snelle reactie. En goede service

Vlottes
10/10 04 maart 2024

Super ervaren, altijd vriendelijk en behulpzaam

Onderhoudsbedrijf J.N.J. van der Ham
8/10 04 maart 2024

Snel en goed afgehandeld prima service

Jaspers
8/10 26 februari 2024

Prima service en de autofinaciering en de auto gekregen die ik wilde na een voertuigwijzing duurde het wat langer maar voor de rest goed werk geleverd

Handelsonderneming M.super
4/10 25 februari 2024

Helaas had ik meer verwacht van het bedrijf dan ze uiteindelijk hebben laten blijken

House of hair & beauty
10/10 02 maart 2024

Mijn aanvraag voor een financiele lease is heel accuraat en snel afgehandeld.

TEK Letselschade & Advies B.V.
10/10 01 maart 2024

Goed

Dennis
10/10 28 februari 2024

Erg vriendelijk en meedenkend geholpen. Goed geholpen omdat het langere duurde dan de bedoeling was.

J.Ketelaar
8/10 28 februari 2024

Via een autobedrijf aanbevolen. Gehele process verliep super.

Irfan
Bekijk alle 2309 reviews
Wij maken auto's betaalbaar | De Autofinancier

Elektrische auto leasen

Een elektrische auto leasen is anno 2022 een goed idee. Elektrische auto's zijn namelijk dé toekomst. Bovendien brengt het verschillende aantrekkelijke voordelen met zich mee. Zo betaal je geen wegenbelasting en minder bijtelling. Bij De Autofinancier hebben we een ruim aanbod aan elektrische auto's, waardoor er binnen ieder segment een passende auto te vinden is. Heb jij jouw elektrische droomauto al gevonden?
elektrische auto leasen bij autofinancier

	Wij maken auto's betaalbaar | De Autofinancier
Jouw droomauto nog niet gevonden? Zoek hier tussen 50.000 financial lease occasions. Bekijk alle occasions

Voordelen van een elektrische auto leasen

Een elektrische auto is niet meer weg te denken uit het straatbeeld. Inmiddels zijn er bijna 1 op de 12 personenauto's in Nederland elektrisch. Deze stijging heeft onder andere te maken met het voordelige bijtellingspercentage. Daarnaast betaal je ook geen wegenbelasting.

Een elektrische auto brengt ook andere voordelen met zich mee. Zo zijn elektrische auto's een stuk goedkoper in onderhoud, omdat ze minder bewegende onderdelen hebben dan een auto met brandstofmotor. Elektrische auto's rijden enorm comfortabel en relaxed, aangezien je niet hoeft te schakelen. Dit maakt deze auto's perfect voor woon-werkverkeer.

Kies je voor een elektrische auto leasen op basis van een Financial Lease? Dan zijn onderstaande voordelen van toepassing op jou. 

Lagere bijtelling

De bijtelling van elektrische auto's fluctueert de afgelopen jaren. Dit is in ieder geval nog van toepassing tot 2025. Per januari 2022 zijn elektrische auto's met 0 gram CO2-uitstoot met een cataloguswaarde van €35.000 belast met 16% bijtelling. Dit in tegenstelling tot auto's met een verbrandingsmotor die 22% bijtelling betalen. 

MIA (Milieu-investeringsaftrek)

Je profiteert van de MIA-regeling als je een elektrische auto zakelijk least. De aanschaf van een elektrische auto kan gedeeltelijk van de fiscale winst worden afgetrokken. Met deze regeling kun je tot 36% van het investeringsbedrag van jouw winst aftrekken.Kijk of de elektrische auto die jij wilt op de Milieulijst van het RVO voorkomt. Pas dan kom je in aanmerking voor deze regeling. 

Rente is fiscaal verrekenbaar

Een ander fiscaal voordeel waar jij van kan profiteren is dat je de BTW van het aankoopbedrag kan terugvorderen bij de Belastingdienst. Daarnaast kan je de betaalde rente van de Financial Lease voor jouw auto van de winst aftrekken. wagenpark elektrische auto

Elektrische auto leasen bij De Autofinancier1

Bij De Autofinancier hebben wij een ruim assortiment aan elektrische auto's. De actieradius en het aantal oplaadpunten in Europa zijn daarnaast flink gestegen. Nog meer reden om over te stappen op elektrisch! Naast elektrische auto's heeft De Autofinancier ook de mogelijkheid tot het leasen van hybride auto's en waterstof auto's.

Via De Autofinancier doe jij eenvoudig een aanvraag via het formulier of neem telefonisch contact op via 088 050 1852. Samen bespreken we je wensen en doen wij een passend voorstel.

Financial Lease een elektrische auto

Bij De Autofinancier kan je een elektrische auto leasen op basis van een Financial Lease. Je komt hiervoor al in aanmerking als je staat ingeschreven bij de kvk. Het grote voordeel van een Financial Lease is dat jij direct eigenaar wordt van de elektrische auto. Daarnaast bepaal jij zelf je leasetermijn; deze kan variëren tussen de 12 en 72 maanden. Ook profiteer je van een ongelimiteerd aantal kilometers rijden en andere fiscale voordelen.
Heb je vragen?
Bel mij via: 088 050 18 50

	Wij maken auto's betaalbaar | De Autofinancier

Contact opnemen met ons

Benieuwd wat wij voor je kunnen doen?
Neem dan contact met ons op. Contact opnemen
Rekenvoorbeeld:
Totale kredietbedrag Termijnbedrag JKP Duur kredietovereenkomst Totale door consument te betalen bedrag
€10.000,- €210,- 9,99% 60 maanden €12.619,-
€20.000,- €399,- 7,50% 60 maanden €23.940,-
© 2024 De Autofinancier, onderdeel van Blokweg Financieel Adviseurs
Gerealiseerd door WebSentiment
Even geduld a.u.b.