Beoordeeld met een 9.2
Meer dan 60.000 klanten gingen je voor
Meer dan 24 jaar ervaring
Hoe onze klanten ons kennen
10/10 05 februari 2024

super geholpen bedankt

ahs autos v.o.f venlo
10/10 05 februari 2024

Betrouwbaar en snel!

H.Dasdemir
10/10 05 februari 2024

Uitstekend

Mitchell Treffers
10/10 29 januari 2024

Quick and Smooth

IT R&C
8/10 05 februari 2024

Contacten verliepen vlot. Duidelijke informatie over de te nemen stappen.

Particulier
8/10 02 februari 2024

Amazing ,fast answers And help .

Santander group
8/10 01 februari 2024

Goed

C Beauty
10/10 01 februari 2024

Top snel geregeld

GDA Electric
10/10 31 januari 2024

Mijn ervaring met de Autofinancier is zeer positief, Bij het aanleveren van de gegevens ben ik zowel on-line, als telefoonscherm goed geholpen. Fijne mensen

Marcel Jansen
10/10 30 januari 2024

Heel erg klantvriendelijk Warme welkom maak niet uit hoe je er ziet word je vriendelijk behandeld. Leeg alles goed uit neem zijn tijd voor je ook heb je geen afspraak geef ook handige tips als je een proefrit neem. Ben heel tevreden

Cleo/Divinly cakes
Bekijk alle 2272 reviews

Financial Lease van de Mini Mini met De Autofinancier

Heb je ooit gedroomd van het bezitten van een Mini Mini, maar werd je afgeschrikt door de hoge aanschafprijs? Met Financial Lease van de Mini Mini kan deze droom nu werkelijkheid worden. Financial Lease van de Mini Mini is een vorm van auto financiering die het mogelijk maakt om de auto van je dromen te rijden zonder de noodzaak van een grote initiële investering. In deze gids nemen we je mee door de voordelen en voorwaarden van het leasen van een Mini Mini en hoe je de beste Financial Lease deal voor de Mini Mini kunt vinden.


De Mini Mini en Financial Lease: Een perfecte combinatie

/Financial Lease van de Mini Mini is een financieringsvorm waarbij je de Mini Mini voor een vast maandelijks bedrag over een bepaalde periode 'koopt'. Je wordt economisch eigenaar van de auto zodra het contract is getekend. Dit betekent dat je kunt profiteren van alle voordelen van het bezitten van een Mini Mini, zonder de last van de volledige aankoopprijs vooraf.

De Mini Mini is een compacte stadsauto die bekend staat om zijn uitstekende rijeigenschappen en zijn stijlvolle, iconische ontwerp. Met Financial Lease van de Mini Mini kun je profiteren van de volgende kenmerken:
  • Wendbaarheid: De Mini Mini staat bekend om zijn uitstekende wendbaarheid en strakke besturing, wat het ideaal maakt voor rijden in de stad en op bochtige wegen.
  • Comfort: Ondanks zijn compacte formaat, biedt de Mini Mini een comfortabele rijervaring met een goed ontworpen interieur en een soepele rijervaring.
  • Efficiëntie: De Mini Mini is zuinig in gebruik, wat je op lange termijn geld kan besparen op brandstofkosten.
  • Iconisch ontwerp: Met zijn unieke en stijlvolle ontwerp, zal je zeker opvallen in een Mini Mini.
Jouw droomauto nog niet gevonden? Zoek hier tussen 50.000 Financial Lease occasions. Bekijk alle occasions

Financial Lease versus Operational Lease: Wat is het beste voor de Mini Mini?

Bij het overwegen van lease opties voor de Mini Mini, is het belangrijk om het verschil te begrijpen tussen Financial Lease van de Mini Mini en Operational Lease. Bij Operational Lease betaal je voor het gebruik van de auto, terwijl de leasemaatschappij eigenaar blijft. Aan het einde van de leaseperiode geef je de auto terug.

Aan de andere kant, bij Financial Lease van de Mini Mini word je economisch eigenaar zodra je het contract tekent. Hoewel je verantwoordelijk bent voor onderhoud en reparaties, kun je de auto aan het einde van de leaseperiode houden. Dit betekent dat je kunt profiteren van de restwaarde van de Mini Mini.

De voordelen van Financial Lease van de Mini Mini

Er zijn veel voordelen aan het kiezen van Financial Lease voor de Mini Mini:
  • Flexibiliteit: Met Financial Lease heb je de flexibiliteit om de Mini Mini aan het einde van de leaseperiode te kopen of om voor een nieuwe auto te gaan.
  • Budgetbeheer: Door voor Financial Lease van de Mini Mini te kiezen, weet je precies wat je maandelijkse uitgaven zullen zijn. Dit maakt het gemakkelijker om je budget te beheren.
  • Eigenaarschap: Met Financial Lease van de Mini Mini word je economisch eigenaar. Dit betekent dat je de vrijheid hebt om de auto naar wens aan te passen.

De voorwaarden van Financial Lease van de Mini Mini

Bij het aangaan van een Financial Lease contract voor de Mini Mini, zijn er een aantal voorwaarden waar je rekening mee moet houden:
  • Maandelijkse betalingen: Je moet je maandelijkse betalingen op tijd doen. Als je dit niet doet, kan dit leiden tot extra kosten of zelfs het einde van het contract.
  • Verzekering: Je moet de Mini Mini adequaat verzekeren. Dit betekent dat je een volledige dekking nodig hebt, inclusief aansprakelijkheid, aanrijding en uitgebreide dekking.
  • Onderhoud en reparaties: Als economisch eigenaar van de Mini Mini, ben je verantwoordelijk voor het onderhoud en de reparaties. Het is belangrijk om de auto in goede staat te houden om de restwaarde te maximaliseren.


bezitten van een Mini Mini, zonder de last van een grote initiële investering. Doe je onderzoek en je kunt de beste Financial Lease deal voor jouw Mini Mini vinden.
Heb je vragen?
Bel mij via: 088 050 18 50

Contact opnemen met ons

Benieuwd wat wij voor je kunnen doen?
Neem dan contact met ons op. Contact opnemen
© 2023 De Autofinancier, onderdeel van Blokweg Financieel Adviseurs
Gerealiseerd door Websentiment
Even geduld a.u.b.
Hallo, waarmee kunnen we je helpen?