Voordelen Financial Lease

U kunt op verschillende manieren aan een auto geraken.
Koppel auto aangeschaft

166,-per maand Gratis voorstel
U kunt op verschillende manieren aan een auto geraken. De meest gebruikelijke manier is het aanschaffen van een auto met eigen middelen. Maar is dit altijd wel zo verstandig? In veel gevallen kunt u ook leasen. Veel mensen denken dat dit weggegooid geld is, maar dat is bij Financial Lease niet het geval. Bij Financial Lease komt de auto namelijk in uw bezit. In dit artikel bespreken we de verschillende voordelen Financial Lease, zodat u vervolgens kunt besluiten of u de voordelen de moeite waard vindt om zelf ook een Financial Lease af te sluiten.

Voordelen Financial Lease: geen startkapitaal nodig

Een belangrijk voordeel van Financial Lease is dat u dan geen startkapitaal nodig heeft. Bent u een startende ondernemer? In dat geval is de kans groot dat u al veel investeringen heeft moeten doen. De investering van een auto kan dan net iets te veel zijn. U wilt natuurlijk wel een net voertuig om naar uw klanten te gaan, want de auto is tenslotte wel het visitekaartje van uw bedrijf. Omwille van die reden kunt u ook de keuze maken om een Financial Lease af te sluiten. U kunt dan direct in een representatieve  auto rijden, zonder dat u een startkapitaal nodig heeft. En dat is zeer positief te noemen. Daarnaast is Financial Lease ook interessant voor andere ondernemers. Waarom? Doordat u het voertuig in termijnen afbetaalt, kunt u uw liquiditeitsmiddelen behouden, waardoor u meer kapitaal overhoudt om te investeren in uw eigen organisatie. 

Voordelen Financial Lease: auto wordt uw eigendom

Een ander belangrijk voordeel van Financial Lease is dat de auto direct uw eigendom wordt. Dit is bij andere vormen van leasen niet het geval. Bij Financial Lease bent u aanvankelijk al economische eigenaar. Nadat de leasetermijn is verstreken, bent u ook nog de juridische eigenaar van het voertuig. Hierdoor is het geen weggegooid geld en een investering voor uw eigen organisatie.

Voordelen Financial Lease: verschillende fiscale voordelen

Daarnaast zijn er bij Financial Lease ook verschillende fiscale voordelen waarvan u kunt profiteren. Denk daarbij aan voordelen voor de BTW. Omdat de auto uw eigendom is, kunt u de BTW aftrekken wat natuurlijk veel geld gaat schelen. Daarnaast kunt u ook profiteren van investeringsaftrek, renteaftrek en afschrijving. Wel raden wij aan om deze fiscale voordelen met uw boekhouder of accountant te bespreken, zodat u niet voor onverwachte verrassingen komt te staan.

Financiering aanvragen bij De Autofinancier

Bij De Autofinancier kunt u terecht om een aanvraag te doen voor een Financial Lease. Door de nauwe samenwerking met geldverstrekkers kunnen wij vrijwel iedere ondernemer een interessant aanbod doen met de meest aantrekkelijke rente. Bent u geïnteresseerd in een Financial Lease? Ga dan naar financiering aanvragen. Hier bepaalt u het leasebedrag, slottermijn en de looptijd. Daarnaast ziet u direct de maandelijkse kosten berekend per 12, 24, 36, 48 of 60 maanden.

Voordelen Financial Lease
Gratis voorstel
© 2024 De Autofinancier, onderdeel van Blokweg Financieel Adviseurs
Gerealiseerd door WebSentiment

Even geduld a.u.b.