Beoordeeld met een 9.2
Meer dan 60.000 klanten gingen je voor
Meer dan 24 jaar ervaring
Hoe onze klanten ons kennen
9/10 05 maart 2024

Duidelijk en snel geregeld.

Emil
10/10 04 maart 2024

Snelle reactie. En goede service

Vlottes
10/10 04 maart 2024

Super ervaren, altijd vriendelijk en behulpzaam

Onderhoudsbedrijf J.N.J. van der Ham
8/10 04 maart 2024

Snel en goed afgehandeld prima service

Jaspers
8/10 26 februari 2024

Prima service en de autofinaciering en de auto gekregen die ik wilde na een voertuigwijzing duurde het wat langer maar voor de rest goed werk geleverd

Handelsonderneming M.super
4/10 25 februari 2024

Helaas had ik meer verwacht van het bedrijf dan ze uiteindelijk hebben laten blijken

House of hair & beauty
10/10 02 maart 2024

Mijn aanvraag voor een financiele lease is heel accuraat en snel afgehandeld.

TEK Letselschade & Advies B.V.
10/10 01 maart 2024

Goed

Dennis
10/10 28 februari 2024

Erg vriendelijk en meedenkend geholpen. Goed geholpen omdat het langere duurde dan de bedoeling was.

J.Ketelaar
8/10 28 februari 2024

Via een autobedrijf aanbevolen. Gehele process verliep super.

Irfan
Bekijk alle 2309 reviews
Wij maken auto's betaalbaar | De Autofinancier

Financial Lease van Aiways met De Autofinancier

Als intermediair begrijpen we dat je keuzes zoekt die zowel financieel voordelig als praktisch zijn. Financial Lease van een Aiways kan een uitstekende optie zijn. Deze Chinese fabrikant staat bekend om zijn innovatieve en duurzame elektrische voertuigen. Laten we eens kijken hoe je kunt profiteren van Financial Lease en auto financiering voor een Aiways.Profiteer van de kenmerken van een Aiways met Financial Lease

Een Aiways is meer dan een elektrisch voertuig. Het is een statement van innovatie en duurzaamheid. Hier zijn enkele unieke kenmerken waarvan je profiteert met Financial Lease van een Aiways:
  • Innovatief ontwerp: Aiways-auto's hebben een uniek, futuristisch ontwerp dat de aandacht trekt. Met Financial Lease kun je genieten van dit innovatieve ontwerp zonder de hoge initiële kosten van eigendom.
  • Duurzaam rijden: Aiways-auto's zijn 100% elektrisch, wat betekent dat ze bijdragen aan een duurzamere toekomst. Met Financial Lease van een Aiways kun je deelnemen aan deze groene beweging zonder een groot kapitaal te investeren.
  • Geavanceerde technologie: Aiways-auto's zijn uitgerust met geavanceerde technologie, zoals AI-gestuurde functies en hightech infotainmentsystemen. Met Financial Lease van een Aiways kun je deze technologie ervaren zonder de volledige aankoopprijs te betalen.

	Wij maken auto's betaalbaar | De Autofinancier
Jouw droomauto nog niet gevonden? Zoek hier tussen 50.000 Financial Lease occasions. Bekijk alle occasions

Auto Financiering van een Aiways: Hoe werkt het?

Auto financiering, in dit geval specifiek voor een Aiways, Kan via een Financial Lease overeenkomst. In tegenstelling tot operational lease, waarbij je de auto voor een bepaalde periode huurt, geeft Financial Lease van de Aiways je de mogelijkheid om eigenaar van de auto te worden aan het einde van de leaseperiode.

Je betaalt maandelijks een vast bedrag, dat is afgesproken aan het begin van de leaseperiode. Dit bedrag dekt zowel de afschrijving van de auto als de rente. Aan het einde van de leaseperiode heb je de mogelijkheid om de auto te kopen tegen de restwaarde.

Financial Lease versus Operational Lease bij een Aiways

Bij het kiezen tussen Financial Lease van een Aiways en operational lease zijn er een paar dingen om te overwegen:
  • Eigendom: Bij Financial Lease van een Aiways wordt je uiteindelijk eigenaar van de auto, terwijl je bij operational lease de auto aan het einde van de leaseperiode teruggeeft.
  • Kosten: Bij Financial Lease van een Aiways zijn de maandelijkse betalingen doorgaans hoger dan bij operational lease. Maar aan het einde van de leaseperiode heb je wel de mogelijkheid om de auto te kopen tegen de restwaarde.
  • Onderhoud: Bij operational lease wordt het onderhoud van de auto meestal verzorgd door de leasemaatschappij. Bij Financial Lease van een Aiways ben je zelf verantwoordelijk voor het onderhoud.
Het hangt dus af van jouw specifieke behoeften en situatie welke optie het meest voordelig is.

Stappen van Financial Lease van een Aiways

Financial Lease van een Aiways kan een complex proces lijken, maar het is eigenlijk heel eenvoudig. Hier zijn de stappen die je moet volgen:
  1. Kies je Aiways-model: Kies het Aiways-model dat het beste bij je past. Denk na over je rijgewoonten, budget en lifestyle voordat je een beslissing neemt.
  2. Regel de details: Bepaal de lengte van de leaseperiode en het maandelijkse betalingsbedrag. Onthoud dat hoe langer de leaseperiode, hoe lager de maandelijkse betalingen.
  3. Sluit de overeenkomst: Zodra je akkoord gaat met de voorwaarden, sluit je de leaseovereenkomst. Je kunt dan beginnen met het betalen van de maandelijkse kosten.
  4. Einde van de lease: Aan het einde van de leaseperiode ben je de volledige eigenaar van de auto.


Financial Lease van een Aiways kan je helpen om de kosten van het bezitten van een Aiways te spreiden en maakt het mogelijk om te profiteren van zijn unieke kenmerken.
Heb je vragen?
Bel mij via: 088 050 18 50
Wij maken auto's betaalbaar | De Autofinancier

Contact opnemen met ons

Benieuwd wat wij voor je kunnen doen?
Neem dan contact met ons op. Contact opnemen
© 2024 De Autofinancier, onderdeel van Blokweg Financieel Adviseurs
Gerealiseerd door WebSentiment
Even geduld a.u.b.