166,-per maand Gratis voorstel We sturen je binnen 3 uur een voorstel
Beoordeeld met een 9.2
Meer dan 60.000 klanten gingen je voor
Meer dan 24 jaar ervaring
Hoe onze klanten ons kennen
9/10 05 maart 2024

Duidelijk en snel geregeld.

Emil
10/10 04 maart 2024

Snelle reactie. En goede service

Vlottes
10/10 04 maart 2024

Super ervaren, altijd vriendelijk en behulpzaam

Onderhoudsbedrijf J.N.J. van der Ham
8/10 04 maart 2024

Snel en goed afgehandeld prima service

Jaspers
8/10 26 februari 2024

Prima service en de autofinaciering en de auto gekregen die ik wilde na een voertuigwijzing duurde het wat langer maar voor de rest goed werk geleverd

Handelsonderneming M.super
4/10 25 februari 2024

Helaas had ik meer verwacht van het bedrijf dan ze uiteindelijk hebben laten blijken

House of hair & beauty
10/10 02 maart 2024

Mijn aanvraag voor een financiele lease is heel accuraat en snel afgehandeld.

TEK Letselschade & Advies B.V.
10/10 01 maart 2024

Goed

Dennis
10/10 28 februari 2024

Erg vriendelijk en meedenkend geholpen. Goed geholpen omdat het langere duurde dan de bedoeling was.

J.Ketelaar
8/10 28 februari 2024

Via een autobedrijf aanbevolen. Gehele process verliep super.

Irfan
Bekijk alle 2309 reviews
Wij maken auto's betaalbaar | De Autofinancier

Snel een lening met slottermijn berekenen

Als je op zoek bent naar een lening voor de aankoop van een auto, dan kun je bij De Autofinancier terecht. Wij bieden verschillende financieringsmogelijkheden aan. Bij ons kun je eenvoudig een lening met slottermijn berekenen, lees snel verder.

	Wij maken auto's betaalbaar | De Autofinancier
Jouw droomauto nog niet gevonden? Zoek hier tussen 50.000 financial lease occasions. Bekijk alle occasions

Wat is een lening met een slottermijn?

Een lening met slottermijn houdt in dat je gedurende de looptijd van de lening een lagere maandelijkse aflossing betaalt dan bij een reguliere lening. Aan het einde van de looptijd betaal je een hoger bedrag als slottermijn. Dit bedrag is gelijk aan het resterende bedrag dat je nog moet aflossen. Het voordeel van een lening met slottermijn is dat je gedurende de looptijd lagere maandelijkse lasten hebt, waardoor je meer financiële ruimte hebt.

Bij De Autofinancier kun je eenvoudig een lening met slottermijn berekenen. Dit kan via onze website, waar je onze handige rekentool vindt. Je vult hierbij het gewenste leasebedrag, de looptijd, de slottermijn en of je een ondernemer bent of particulier. Vervolgens krijg je direct te zien wat jouw maandelijkse kosten zijn voor jouw droomauto.Bij De Autofinancier staan we voor transparantie en duidelijkheid. Daarom geven we je graag inzicht in de hoogte van jouw slottermijn, zodat je precies weet waar je aan toe bent. Wij helpen je graag bij het vinden van de financieringsmogelijkheid die het beste bij jouw situatie past. auto

Met welk slottermijn moet ik rekenen?

Welk slottermijn mag je hanteren voor de aankoop van een auto? Dit hangt af van verschillende factoren, zoals de waarde van de auto, de looptijd van de lening en je persoonlijke financiële situatie. Bij De Autofinancier helpen wij je graag bij het maken van de juiste keuze voor een passende slottermijn.Het is belangrijk om te beseffen dat een slottermijn invloed kan hebben op de totale kredietvergoeding. Door het hogere financieringsbedrag gedurende de looptijd van de lening, kan de totale kredietvergoeding hoger uitvallen. Daarom is het van belang om goed te overwegen of een lening met slottermijn bij jouw persoonlijke situatie past.Het hanteren van een passende slottermijn bij de aankoop van een auto is belangrijk om financiële verrassingen achteraf te voorkomen.


Voordelen van een lening met een slottermijn
  • Lagere maandlasten: Omdat je aan het einde van de looptijd een slottermijn betaalt, zijn jouw maandelijkse aflossingen lager dan bij een reguliere autolening.
  • Flexibiliteit: Een autolening met slottermijn biedt meer flexibiliteit bij het bepalen van jouw aflossingstermijnen en slottermijn bedrag, waardoor je de lening kunt afstemmen op jouw persoonlijke financiële situatie.
  • Meer financiële ruimte: Omdat je gedurende de looptijd lagere maandlasten hebt, houd je meer financiële ruimte over voor andere uitgaven
Kortom, een slottermijn is een deel van de financiering wat je wel leent maar niet maandelijks aflost. Hierdoor zijn de maandlasten lager. Een slottermijn is dus geen aanbetaling. Aan het einde van de looptijd kun je het slottermijn voldoen door bijvoorbeeld de verkoop van de auto.


Leningen via de Autofinancier

Bij De Autofinancier kun je ook terecht voor andere financieringsmogelijkheden voor de aankoop van een auto en direct een lening met slottermijn berekenen. Zo bieden wij bijvoorbeeld een persoonlijke lening en een financial lease. 

Persoonlijke lening
Als particulier is de persoonlijke lening de meest gebruikelijke vorm van autofinanciering. Dit type lening houdt in dat je een vast bedrag leent voor een bepaalde looptijd, waarbij je maandelijks een vast bedrag aan aflossing betaalt. Hierdoor kun je de aankoop van een auto in één keer betalen, in plaats van dit in termijnen af te lossen.Een persoonlijke lening biedt verschillende voordelen voor een autofinanciering. Zo weet je bij het afsluiten van de lening precies waar je aan toe bent, omdat je vooraf afspraken maakt over de looptijd, de hoogte van de lening en de rente. Daarnaast blijft het maandelijkse bedrag dat je aan aflossing betaalt gedurende de looptijd van de lening gelijk, waardoor je goed kunt plannen en weet waar je aan toe bent.

Financial lease
Als ondernemer kun je bij De Autofinancier gebruikmaken van financial lease als financieringsvorm voor de aanschaf van een auto. Bij financial lease ben je direct economisch eigenaar van de auto en betaal je het financieringsbedrag in een vooraf afgesproken aantal termijnen terug aan de bank. Het is een populaire financieringsvorm onder ondernemers.Financial lease biedt verschillende voordelen voor ondernemers. Zo heb je als ondernemer meer zekerheid over de kosten van de auto, omdat je vooraf duidelijke afspraken maakt over de looptijd en het maandelijkse aflossingsbedrag. Daarnaast is de rente die je betaalt bij financial lease aftrekbaar van de belasting, waardoor je als ondernemer financieel voordeel kunt behalen. Ook voor een financial lease ZZP berekenen, kun je terecht bij De Autofinancier. Welke autolening je ook wenst af te sluiten, wij staan voor je klaar om te helpen bij het vinden van de meest geschikte lening.


Een lening met slottermijn berekenen via onze tool

Het berekenen van een lening met slottermijn voor jouw auto doe je gemakkelijk en snel via onze calculator. Bovendien biedt onze vorm van autofinanciering, een unieke en aantrekkelijke manier van financieren die geschikt is voor zowel particulieren als ondernemers. Kortom, bij ons ben je verzekerd van een unieke en op maat gemaakte autofinanciering. Neem vandaag nog contact met ons op voor meer informatie. Wil je een lening met slottermijn berekenen? Klik dan hier.


Tip; vergeet ook niet om een autoverzekering af te sluiten.
Naast het afsluiten van een autofinanciering kan je bij ons ook terecht voor de verzekering van jouw auto. Wij bieden verschillende dekkingen aan, waardoor je kunt kiezen voor een dekking die past bij jouw auto en jouw persoonlijke situatie. Zo kun je zorgeloos genieten van jouw nieuwe auto, wetende dat je goed verzekerd bent!
Heb je vragen?
Bel mij via: 088 050 18 50

	Wij maken auto's betaalbaar | De Autofinancier

Contact opnemen met ons

Benieuwd wat wij voor je kunnen doen?
Neem dan contact met ons op. Contact opnemen
Rekenvoorbeeld:
Totale kredietbedrag Termijnbedrag JKP Duur kredietovereenkomst Totale door consument te betalen bedrag
€10.000,- €210,- 9,99% 60 maanden €12.619,-
€20.000,- €399,- 7,50% 60 maanden €23.940,-
© 2024 De Autofinancier, onderdeel van Blokweg Financieel Adviseurs
Gerealiseerd door WebSentiment
Even geduld a.u.b.