,-per maand Gratis voorstel
Beoordeeld met een 9.2
Meer dan 60.000 klanten gingen je voor
Meer dan 23 jaar ervaring
Hoe onze klanten ons kennen
10/10 25 september 2023

Heel fijn en snelle acties

Kishan R. Poetoe
10/10 15 september 2023

Zeer behulpzaam, efficiënt en snel.

Studio Iskander
1/10 15 september 2023

Mialem przygodę w dofinsowaniu kupna samochodu trwało to około dwóch miesięcy szybkość i pomoc to katastrofa , brak odpowiedzi na e-maile i ciągle utrudnianie ale zaskakujące było jak zmieniano oprocentowanie kredytu w umowie kredytowej , więc zdecydowałem zamknąć dofinansowanie auta i nigdy więcej nic wspólnego nie nieć z tą firmą NIKOMU NIE POLECAM !!! nie zasługują nawet na pół gwiazdki . Dziwie się tylko jak ta firma funkcjonuje ?

Tadeusz
1/10 15 september 2023

Ik had een avontuur met het subsidiëren van de aankoop van een auto, het duurde ongeveer twee maanden, de snelheid en hulp waren een ramp, geen reactie op e-mails en voortdurende problemen, maar het was verrassend hoe de leningrente in de lening werd gewijzigd overeenkomst, dus heb ik besloten de subsidie ​​voor de auto stop te zetten en er nooit meer iets mee te maken te hebben. IK BEVEEL DIT BEDRIJF AAN IEDEREEN AAN!!! Ze verdienen niet eens een halve ster Ik ben gewoon verbaasd hoe dit bedrijf werkt

Halina
10/10 21 september 2023

Zeer prettig, transparant en behulpzaam. Snelle afhandeling/respons.

AmW
9/10 13 september 2023

Supersnel en professioneel

SW Bluma
10/10 19 september 2023

Alles prima

Carlloscompany
7/10 18 september 2023

Het ging op zich snel en duidelijk

Maxim-xl
10/10 19 september 2023

mijn ervaring was uitstekend Snelle reactie op de aanvraag, professionaliteit bovenal, goede klantenservice, veel mogelijkheden en eersteklas opties Ik geef het 5 sterren hartelijk dank voor uw dienst

Johan Luna
10/10 18 september 2023

Fijn bedrijf word snel geregeld

Plafond Friesland
Bekijk alle 2137 reviews

Financial Lease auto afsluiten via De Autofinancier

Voor jou als ondernemer is een auto bijna onmisbaar. Een auto brengt jou niet alleen van A naar B, maar zorgt er ook voor dat jij goed voor de dag komt bij jouw klanten. Nu kan jouw droomauto nogal een flink prijskaartje met zich meebrengen. In plaats van in één keer een flink bedrag te betalen kun je kiezen om een Financial Lease auto af te sluiten bij De Autofinancier. Via Financial Lease kun jij een auto leasen door een vast maandelijks bedrag te betalen. 

Wat houdt een Financial Lease auto in?

Jouw auto maak je betaalbaar door middel van een Financial Lease auto af te sluiten via De Autofinancier. Een Financial Lease auto houdt in dat jij als ondernemer bent voorzien van een auto, zonder een enorme investering te hoeven doen. Je bent direct economische eigenaar van de auto, maar betaalt maandelijks een vast bedrag om de auto af te lossen. Financial Lease auto is geschikt voor iedere zakelijke rijder. Sta jij ingeschreven bij de Kamer van Koophandel? Dan is het al mogelijk om een Financial Lease auto aan te vragen.
Jouw droomauto nog niet gevonden? Zoek hier tussen 50.000 financial lease occasions. Bekijk alle occasions

De voordelen van Financial Lease auto

Met een Financial Lease auto profiteer jij als ondernemer van vele voordelen. Als je een auto aanschaft of een auto gaat leasen, kun je te maken krijgen met een flinke bijtelling. Door deze bijtelling kunnen de kosten onverwachts erg hoog oplopen. Bij het afsluiten van een Financial Lease auto kan je ook te maken hebben met bijtelling. Laat je hierover adviseren door onze adviseurs.

Ook de looptijd van het contract is te bepalen. Je wilt natuurlijk niet dat jij nog kosten over een auto moet betalen, die jij niet meer in je bezit hebt. Er wordt gekozen voor een looptijd tussen de 12 en 72 maanden. Onze financieringsadviseurs helpen je hier graag bij. 

We bieden een ruime voorraad occasions aan. Via Occasionvoorraad.nl kun jij jouw occasion uitzoeken. Dit is ons Financial Lease auto portaal. Ga je bijvoorbeeld voor BMW, Kia, Renault of elektrische auto? We bieden een assortiment aan met wel 50.000 occasions, waar dagelijks gemiddeld 500 occasions bij komen. Zo zit er zeker een mooie occasion voor jou bij. 

Als ondernemer profiteer jij ook van verschillende fiscale voordelen. Het volledige bedrag dat jij aan rente betaalt kun jij van de winst aftrekken. Naast renteaftrek kun je ook profiteren van investeringsaftrek. Investeringsaftrek houdt in dat je minder belasting betaalt, doordat je de investering van de occasion van jouw winst af kunt halen. Natuurlijk kun je ook profiteren van afschrijving en kun je BTW terugvorderen. Zo ben je niet in één keer een flink bedrag kwijt, maar betaal je in verschillende termijnen jouw occasion. Sluit een Financial Lease auto af bij De Autofinancier, zodat jij veilig en betrouwbaar de weg op kan.

Verschil tussen Financial Lease en Operational Lease

Er is een duidelijk verschil tussen Financial Lease en Operational Lease. Bij Financial Lease auto wordt de auto gefinancierd, maar is de auto wel jouw eigendom. Dit houdt in dat het onderhoud en de autoverzekering wel door jou geregeld moeten worden. Bij Operational Lease huur je in feite de auto. Je bent niet de eigenaar van het voertuig. Je kunt deze situatie gaan vergelijken met een hypotheek. Bij Financial Lease betaal je het af in termijnen en is het jouw eigendom. Maar bij Operational Lease is dit niet het geval. 

Financial Lease auto afsluiten bij De Autofinancier

Voor een betrouwbare Financial Lease auto afsluiten moet je bij De Autofinancier zijn. Doordat wij samenwerken met meerdere geldverstrekkers slagen wij erin om jou de beste deal aan te kunnen bieden. Wij houden rekening met jouw wensen en ook met een aantrekkelijke rente.

Doordat wij klaarstaan voor particulieren en ondernemers worden wij door onze klanten aanbevolen. Wil jij graag een Financial Lease auto afsluiten? Doe gratis en eenvoudig een aanvraag via onze website of bel naar 088 050 1852.
Heb je vragen?
Bel mij via: 088 050 18 50

Contact opnemen met ons

Benieuwd wat wij voor je kunnen doen?
Neem dan contact met ons op. Contact opnemen
Rekenvoorbeeld:
Totale kredietbedrag Termijnbedrag JKP Duur kredietovereenkomst Totale door consument te betalen bedrag
€5.000,- €105,- 9,9% 60 €6.309,-
€15.000,- €295,- 7,0% 60 €17.730,-
© 2023 De Autofinancier, onderdeel van Blokweg Financieel Adviseurs
Gerealiseerd door Websentiment
Even geduld a.u.b.
Hallo, waarmee kunnen we je helpen?