Auto Financial Lease

Heeft u een onderneming, reist u vaak naar klanten en wilt u graag blijven investeren in uw eigen onderneming?

,-per maand Gratis voorstel We sturen je binnen 3 uur een voorstel
Heeft u een onderneming, reist u vaak naar klanten en wilt u graag blijven investeren in uw eigen onderneming? U kunt er dan voor kiezen om een bedrijfswagen te leasen. Bij het leasen van een auto denken veel mensen aan huren. En dat vindt men doorgaans weggegooid geld, maar dat is echter niet altijd het geval. Er zijn namelijk verschillende vormen van leasen, waarbij de auto wel in uw bezit komt. Een daarvan is auto Financial Lease.

Wat is auto Financial Lease?

Auto Financial Lease houdt in dat u een auto eerst gaat leasen en ook uiteindelijk in uw bezit komt. Er bestaan verschillende vormen van leasen waarbij dit niet het geval is. Dan komt de auto niet uw bezit en gaat na de looptijd van de operational lease de auto weer over naar de verstrekker. Bij Financial Lease bent u direct economisch eigenaar, maar na de aflossing van het leasebedrag ook juridisch eigenaar. U betaalt zodoende het voertuig af in verschillende termijnen.

Voordelen auto Financial Lease

Wat zijn dan de voordelen van auto Financial Lease, vraagt u zich misschien af. Een belangrijk voordeel zijn de fiscale voordelen. Hierdoor is auto Financial Lease ook geschikt voor de startende ondernemer. U kunt verschillende kosten aftrekken en dat resulteert weer in aanzienlijk minder belasting betalen, wat natuurlijk mooi meegenomen is. Bovendien kunt u doorgaans ook nog BTW de aftrekken, tenzij het een marge auto is die u aanschaft. Wel is het raadzaam om deze fiscale voordelen met uw boekhouder of accountant te bespreken. 

Ook kunt u zelf bepalen wat voor leasetermijn u wilt afsluiten. Wilt u het voertuig snel in uw bezit hebben, dan kunt u kiezen voor een hoog afbetalingsbedrag met een kortere looptijd. U kunt ook de keuze maken om er wat langer over te doen. Dit is prettig als u maandelijks minder wilt betalen gedurende uw looptijd. Hierdoor past auto Financial Lease bij vrijwel iedere ondernemer. U kunt in veel gevallen profiteren van een flexibel beleid en dat maakt financial lease ook zo aantrekkelijk voor de zakelijke rijder.

De Autofinancier

U kunt bij De Autofinancier terecht voor alles wat met het financieren van uw auto te maken heeft. Gedurende het aanvraagproces kunt u zelf bepalen wat voor bedrag u wilt financieren, het slottermijn bedrag en de looptijd om het bedrag af te lossen. Wij werken samen met verschillende geldverstrekkers. Hierdoor kunnen wij vrijwel iedere ondernemer helpen aan een interessant contract met de beste leenvoorwaarden en een aantrekkelijke rente. 

Bent u ook geïnteresseerd in een auto Financial Lease? Vul nu het aanvraagformulier in en ontvang een vrijblijvende offerte. Wilt u liever direct uw mogelijkheden bespreken, aarzel niet om contact met ons op te nemen per telefoon. Wij zijn te bereiken op 088 050 18 50.

auto financial lease
Gratis voorstel
© 2023 De Autofinancier, onderdeel van Blokweg Financieel Adviseurs
Gerealiseerd door Websentiment
Even geduld a.u.b.
Hallo, waarmee kunnen we je helpen?