Alles wat je moet weten over een particuliere financiering auto!

Een particuliere financiering auto: Een auto aanschaffen, zeker als het een nieuw of relatief nieuw model is, is voor veel Nederlanders een flinke investering.

,-per maand Gratis voorstel
Een particuliere financiering auto: Een auto aanschaffen, zeker als het een nieuw of relatief nieuw model is, is voor veel Nederlanders een flinke investering. Lang niet iedereen met een modaal inkomen is in staat om de aanschafkosten in één keer te betalen. Het is dan ook niet vreemd dat veel mensen  kiezen voor een particuliere financiering auto. Een particuliere financiering auto wordt ook wel consumptief krediet genoemd. Maar wat houdt een particuliere financiering auto ofwel een consumptief krediet voor je auto afsluiten in?  Welke voordelen heeft dit? En waarom is het verstandig om een specialist zoals De Autofinancier in te schakelen om jouw auto gefinancierd te krijgen?

Een particuliere financiering auto afsluiten via een consumptief krediet

Wil je een nieuwe auto of een vrij jonge tweedehands droomauto kopen, maar heb je even niet het geld op de bank om de auto meteen af te betalen? Dan kun je overwegen om een particuliere financiering auto aan te gaan in de vorm van een consumptief krediet. Een consumptief krediet is een lening op maat, die je kunt afsluiten als je een grote aankoop gaat doen. Denk aan een nieuwe keuken, een afwasmachine, een nieuwe auto of een occasion.

Een van de populairste vormen van consumptieve kredieten zijn particuliere leningen op afbetaling. Hierbij is het voertuig dat je koopt  direct in je bezit. Via maandelijks aflossingen betaal je dan de lening inclusief rente aan de geldverstrekker terug. Na de laatste aflossingstermijn heb je jouw nieuw auto of occasion volledig afbetaald.

De pluspunten van consumptieve kredieten

Het afsluiten van een particuliere financiering auto middels een consumptief krediet heeft behoorlijk wat pluspunten. Een groot voordeel is dat je niet rijk hoeft te zijn, om tóch jouw favoriete auto te kunnen kopen op het moment dat je hem in de showroom van de dealer ziet staan. Via een persoonlijke lening kun je dan de auto kopen, zonder dat je je spaargeld hoeft aan te boren. Iedere maand betaal je via je lening een deel van het geleende bedrag en een rentepercentage terug. Vaak ben je dan na enkele jaren van je kredietlening af en is de auto in je bezit!

Het fijne aan een particulier krediet afsluiten voor de aankoop van een gebruikte of nieuwe auto, is dat er bij De Autofinancier verscheidene vormen zijn waaruit je kunt kiezen. Onze adviseurs kunnen je daar meer over vertellen.

Je wordt bij De Autofinancier volledig ontzorgd

Kies je voor een particuliere financiering auto via De Autofinancier? Dan wordt je volledig ontzorgd. De Autofinancier adviseert je over de meest ideale financiering die in jouw situatie mogelijk is. Verder kun je gemakkelijk via de website een aanvraag doen voor een persoonlijke lening op maat. Wil je weten wat jouw mogelijkheden zijn? Neem contact op met een van de adviseurs of vul hieronder je gegevens in.
Gratis voorstel
Rekenvoorbeeld:
Totale kredietbedrag Termijnbedrag JKP Duur kredietovereenkomst Totale door consument te betalen bedrag
€5.000,- €105,- 9,9% 60 €6.309,-
€15.000,- €295,- 7,0% 60 €17.730,-

Genoemde voorbeelden zijn op basis van een Persoonlijke Lening, de rente staat hierbij vast. Het bijbehorend jaarlijks kosten percentage (JKP) is afhankelijk van uw persoonlijke (financiële) situatie en hoogte van het leenbedrag. In het JKP komen alle kosten van het krediet tot uitdrukking. AFM: 12.004.269. Toetsing en registratie BKR te Tiel. Andere maandbedragen en kredietbedragen zijn in overleg mogelijk. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie. 088 050 18 50.

© 2023 De Autofinancier, onderdeel van Blokweg Financieel Adviseurs
Gerealiseerd door Websentiment
Even geduld a.u.b.
Hallo, waarmee kunnen we je helpen?