Een auto financieren bij dealer

Auto financieren bij een dealer is een populaire manier om een nieuwe of gebruikte auto te kopen. Veel dealers bieden financiële diensten aan, zoals leningen en lease- en verkoop opties om klanten te helpen bij het financieren van hun auto.
Hoeveel wil je betalen?

,-per maand Gratis voorstel We sturen je binnen 3 uur een voorstel
Het financieren van een auto bij een dealer kan op twee manieren
  • via de bank (zo werken wij)
  • via de de autodealer

Voor- en nadelen van een auto financieren bij een dealer

Een auto financieren bij de dealer zelf - dus zonder tussenkomst van een bank - heeft voor- en nadelen. We zetten ze hieronder op een rijtje voor je:
Voordelen:
  • Gemak: bij veel dealers kun je in één keer een auto kopen en financieren. Dit bespaart tijd en moeite, omdat je niet een aanvraag hoeft te doen bij verschillende instellingen voor een lening.

Nadelen:
  • Hogere kosten: auto financieren bij een dealer kan duurder zijn, omdat ze slechts met één geldverstrekker werken. Zo krijg je niet automatisch de beste deal. Ook zijn andere banken dus uitgesloten en werken autodealers vaak met hogere rentepercentages.
  • Druk om te verkopen: dealers willen zo snel mogelijk een auto verkopen, dus er kan druk op jeu worden uitgeoefend om snel een beslissing te nemen over financiering

De rol van de Autofinancier en een auto financieren bij de dealer

Over het algemeen biedt het financieren bij een dealer vooral gemak. Het combineren van het gemak én de beste deal is wel mogelijk. Zo werken wij bij de Autofinancier samen met 1000+ dealers. Zo kan je en je droomauto uitkiezen, en de lening via de Autofinancier laten lopen. Wij vergelijken alle mogelijke aanbieders en bieden de beste deal voor je aan.

Top 5 autodealers waar wij mee samenwerking

Je lening voor de auto loopt dan via de Autofinancier, wij zorgen voor het scherpste aanbod en ontzien je van verder geregel. Dan kan jij je focussen op het rijden van je nieuwe auto!

Auto Bakker
Auto Hartman
Autocentrum Harlingen
Motorstore Barendrecht
van der Linden auto's
Gratis voorstel
© 2023 De Autofinancier, onderdeel van Blokweg Financieel Adviseurs
Gerealiseerd door Websentiment
Even geduld a.u.b.
Hallo, waarmee kunnen we je helpen?