Een particuliere financiering

Misschien herken je deze situatie wel: je bent al een tijdje op zoek naar een andere auto. Maar alle fraaie merken en modellen die je online of bij een autodealer in de showroom ziet staan, zijn eigenlijk te duur voor je.

,-per maand Gratis voorstel We sturen je binnen 3 uur een voorstel

Zoek je een particuliere financiering voor jouw droomauto? Lees snel verder! 

Misschien herken je deze situatie wel: je bent al een tijdje op zoek naar een andere auto. Maar alle fraaie merken en modellen die je online of bij een autodealer in de showroom ziet staan, zijn eigenlijk te duur voor je. Jouw droomauto lijkt een onbereikbaar ideaal. Gelukkig zijn er tegenwoordig prima financiële regelingen te treffen om toch, zonder dat je dit een kapitaal hoeft te kosten, jouw favoriete voertuig te kunnen kopen. Kiezen voor een particuliere financiering is een van de meest gekozen opties. Maar wat houdt dat exact in: een particuliere financiering afsluiten om jouw ideale auto te kunnen kopen? Wat is de meerwaarde van een particuliere financiering? En waarom is het verstandig om deze af te sluiten bij een specialist, zoals De Autofinancier?

Een particuliere financiering: inhoud en mogelijkheden

Een particuliere financiering of persoonlijke lening afsluiten, houdt in dat je een lening aan gaat op basis van een consumptief krediet. Bij een particuliere financiering leen je een bepaald geldbedrag, die (afhankelijk van de afspraken die je maakt met de kredietverstrekker) in een aantal termijnen terugbetaald moet worden. Uiteraard wordt er hierbij een rente berekend over het geld dat je leent.

Bij persoonlijke financieringen kan er op diverse manieren afgelost worden. Zo zijn er financiers die een 50/50 regeling-aanbieden. Hierbij betaal je na aankoop van een nieuwe of tweedehands auto direct de helft van het aankoopbedrag uit eigen middelen. De andere helft van de som moet in termijnen terugbetaald worden, waarbij een rente wordt gerekend.

Ook een klassieke leenmethode is populair, namelijk terugbetalen in vaste termijnen over een periode van enkele jaren. 

De meerwaarde van het afsluiten van een persoonlijke financiering voor een auto

Het allerfijnste aan een krediet afsluiten als particulier, is dat je ook zonder dat je het geldbedrag voor een auto nu hebt, toch jouw ideale voertuig kunt aanschaffen. Je kunt je droomauto kopen, zonder dat je meteen het totale bedrag moet betalen. Bovendien profiteer je als geldlener van de historisch lage rentes die op dit moment gangbaar zijn. 

Ga voor een betrouwbare financiële partner: De Autofinancier

Zoek je een financiële en betrouwbare partner voor je de financiering van je nieuwe auto? Maak dan gebruik van de adviseurs van De Autofinancier. Zij helpen je bij het maken van de beste keuze toegespitst op jouw persoonlijke situatie. Omdat we werken met verschillende banken kunnen we kiezen uit een ruim scala aan leningen en bijbehorende voorwaarden. Daarmee zijn we in staat om voor veel particulieren een gepast voorstel te maken. Neem nu contact met ons op of vul hieronder je gegevens in en wij gaan vrijblijvend voor je aan de slag.
Gratis voorstel
Rekenvoorbeeld:
Totale kredietbedrag Termijnbedrag JKP Duur kredietovereenkomst Totale door consument te betalen bedrag
€5.000,- €105,- 9,9% 60 €6.309,-
€15.000,- €295,- 7,0% 60 €17.730,-

Genoemde voorbeelden zijn op basis van een Persoonlijke Lening, de rente staat hierbij vast. Het bijbehorend jaarlijks kosten percentage (JKP) is afhankelijk van uw persoonlijke (financiële) situatie en hoogte van het leenbedrag. In het JKP komen alle kosten van het krediet tot uitdrukking. AFM: 12.004.269. Toetsing en registratie BKR te Tiel. Andere maandbedragen en kredietbedragen zijn in overleg mogelijk. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie. 088 050 18 50.

© 2023 De Autofinancier, onderdeel van Blokweg Financieel Adviseurs
Gerealiseerd door Websentiment
Even geduld a.u.b.
Hallo, waarmee kunnen we je helpen?