,-per maand Gratis voorstel
Beoordeeld met een 9.2
Meer dan 60.000 klanten gingen je voor
Meer dan 23 jaar ervaring
Hoe onze klanten ons kennen
10/10 27 januari 2023

Snelle afwikkeling van onze lening. De communicatie is heel goed. Kortom, fijne club om mee samen te werken

Patrick Visser
10/10 27 januari 2023

Goede service

S ozaslan /Mavi SR
10/10 26 januari 2023

Vriendelijke mensen die je gericht een goed advies geven, en snel gereageerd op mijn aanvraag, al binnen een half uur had ik contact!

Carl Heijnen
8/10 26 januari 2023

prettig

JvdL
7/10 26 januari 2023

Tijdens het aanvragen van een lening voor een nieuwe auto.

Kelly
10/10 26 januari 2023

Uit ervaring gebleken dat de Autofinancier beschikbaar is voor al je vragen, financiering wordt netjes afgehandeld. Klantvriendelijk personeel en deskundig advies.

Raymon
10/10 25 januari 2023

Permanent & Snelle reactie

Unie Tech Elektro Techniek
10/10 25 januari 2023

Ze helpen je goed

F timmerman
10/10 24 januari 2023

Goede klanten service

Lila
8/10 24 januari 2023

Goed

Danny van oyen
Bekijk alle 1903 reviews

Een auto financieren met De Autofinancier

Heb jij jouw droomauto gevonden en wil jij jouw auto financieren? De Autofinancier is de specialist in autofinancieringen en helpt particulieren en ondernemers aan hun autofinanciering. Vroeger lag er een groot taboe op een autofinanciering, maar wist jij al dat op dit moment ruim 1 op de 3 auto's wordt gefinancierd? Een auto financieren is hot en met De Autofinancier als onafhankelijke bemiddelaar weet jij altijd zeker dat jij de scherpste deal hebt met een zeer aantrekkelijke maandprijs. Vul direct het formulier in en ontvang een gratis voorstel. Samen met De Autofinancier maak jij jouw droomauto betaalbaar.

Een auto financieren

Een auto financieren houdt in dat jij een lening bij de bank afsluit waarbij jij de auto in termijnen terugbetaalt aan de bank. Maandelijks los je een bedrag af met een rente aan de kredietverstrekker. Bij De Autofinancier kun jij terecht voor verschillende autofinancieringen, namelijk een Financial Lease vorm voor ondernemers of een consumptief krediet voor particulieren. Met meer dan 20 jaar ervaring in autofinancieringen stellen we de beste deals op voor onze klanten. Indien jij al jouw favoriete auto hebt gevonden, vul dan het formulier en ontvang zo spoedig mogelijk een gratis voorstel.
auto financieren
Jouw droomauto nog niet gevonden? Zoek hier tussen 50.000 financial lease occasions. Bekijk alle occasions

Een auto financieren voor ondernemers

Wat houdt een auto financieren met Financial Lease in

Onze financieringsadviseurs helpen graag ondernemers aan een geschikte Financial Lease voorstel. Financial Lease is namelijk zeer geschikt voor ondernemers die een auto willen kopen met behulp van een autofinanciering. Een auto financieren met Financial Lease zorgt ervoor dat jij de auto koopt, maar dit voertuig terug betaalt in termijnen. Bij een Financial Lease contract ben jij wel direct economisch eigenaar van het voertuig. Een auto financieren met Financial Lease is een zeer populaire manier van financieren voor ondernemers. 

De voordelen van Financial Lease voor ondernemers

Financial Lease is zeer populair bij ondernemers en dat is niet zo vreemd. Je profiteert namelijk van verschillende voordelen, waaronder fiscale voordelen. Hierbij kun je denken aan renteaftrek, investeringsaftrek, afschrijving en het terugvorderen van BTW. Daarnaast investeer jij in jouw organisatie zonder liquiditeitsverlies. Met een auto financieren hoef jij namelijk niet in één keer het volledige bedrag te betalen, maar betaal jij dit in termijnen terug aan de bank. Daarnaast kun jij zelf het leasetermijn bepalen als ondernemer. Normaliter varieert dit tussen 12 tot 72 maanden. Onze financieringsadviseurs adviseren je graag hierin. Tevens heb je bij een Financial Lease contract ook geen last van kilometerbeperking. Een auto financieren én kilometers overschrijden, daar hoef jij je geen zorgen meer om te maken.

Een auto financieren voor ondernemers met een Financial Lease contract, wij zetten de voordelen nog even op een rij:
  •         Je profiteert van fiscale voordelen.
  •         Je investeert zonder liquiditeitsverlies.
  •         Je bent direct eigenaar van het voertuig.
  •         Je bepaalt zelf jouw leasetermijn.
  •         Je hebt geen last van een kilometerbeperking.

Een auto financieren in 7 stappen

Een auto financieren voor ondernemers met Financial Lease kan via De Autofinancier al in slechts 7 stappen. Wij leggen graag in het kort uit hoe dit proces te werk gaat, zodat jij precies weet wat jij kunt verwachten. Van aanvraag tot het ophalen van jouw auto. De Autofinancier zorgt ervoor dat jij snel en eenvoudig een autofinanciering regelt.

Stap 1: Vind de auto die bij je past

Een auto financieren gaat niet zonder een auto. Hopelijk heb jij al jouw droomauto gezien. Zo niet? Niet getreurd, want op OccasionVoorraad.nl (ons Financial Lease portaal) vind jij meer dan 50.000 occasions van aangesloten autobedrijven om te leasen. Dagelijks komen meer dan 500 occasions online, dus een grote kans dat jouw occasion hiertussen staat. Bekijk gerust eens het aanbod op OccasionVoorraad.nl.

Stap 2: Vraag een voorstel aan

Zodra jij jouw auto hebt gevonden, is het tijd om een voorstel aan te vragen. Vraag snel en eenvoudig een gratis voorstel aan via deze pagina of bel naar 088 050 1852. Onze financieringsadviseurs gaan direct voor je aan de slag.

Stap 3: Jouw aanvraag wordt beoordeeld

De bank gaat jouw aanvraag beoordelen voor een auto financieren. Tijdens deze beoordeling toetst de bank jouw organisatie.

Stap 4: Maak een afspraak voor een proefrit

Zodra de bank akkoord is, nemen we direct contact met je op om het voorstel te bespreken. In de tussentijd kun jij een afspraak maken bij het autobedrijf om een proefrit te maken. Nog steeds super tevreden over het voertuig? We gaan de leaseovereenkomst in orde maken.

Stap 5: Teken het contract

Zodra de leaseovereenkomst in orde is gemaakt, is het tijd om te tekenen.

Stap 6: De bank maakt het geld over

Nu gaat de bank het geld overmaken naar desbetreffende autobedrijf.

Stap 7: Jouw autofinanciering is rond!

Jouw auto financieren is gelukt. We wensen je veel rijplezier in je auto namens het gehele team van De Autofinancier.

auto financieren

Een auto financieren voor particulieren

Een auto financieren voor particulieren is ook mogelijk. Door te kiezen voor een autofinanciering kun jij jouw spaargeld nog even op je rekening laten staan en hoef je niet in één keer een dure investering te doen. Een auto financieren kun je regelen via De Autofinancier. Door onze intensieve samenwerking met verschillende banken ontvang jij altijd het beste voorstel. Onze financieringsadviseurs vergelijken de voorstellen en jij ontvangt direct de meest gunstige, want we willen je graag het beste voorstel doen voor een auto financieren. 

Een auto financieren met een persoonlijke lening

Een auto financieren kan gedaan worden met een persoonlijke lening of met andere woorden een consumptief krediet. Met deze leningsvorm sta jij niet voor onverwachte verrassingen en weet jij precies waar je aan toe bent. Het bedrag betaal je iedere maand af. Dit bedrag staat vast en kan niet gewijzigd worden. Daarnaast kun jij een looptijd kiezen die aansluit bij de levensduur van jouw auto. 

De voordelen van een auto financieren met een persoonlijke lening

Een auto financieren met een persoonlijke lening heeft veel voordelen voor een particulier. Ten eerste betaal je een vast bedrag per maand, daarnaast staat de rente gedurende de looptijd vast en er geldt een vaste looptijd. Als je graag een auto wilt financieren, vul gerust het formulier in en we nemen zo spoedig mogelijk contact met je op. 

Hoe kan ik een autofinanciering als particulier aanvragen?

Uiteraard helpen we je graag met het aanvragen van een autofinanciering. Een aanvraag kun je doen via onze website en regelen we graag voor je in 7 stappen. Hieronder leggen we alvast de stappen uit, zodat jij precies weet wat je van ons kunt verwachten.

Stap 1: Vraag een gratis voorstel aan via onze website of bel naar 088 050 1850.

Stap 2: We bespreken jouw wensen met betrekking tot de gewenste looptijd en maandbedrag.

Stap 3: Wij gaan aan de slag voor jou en vragen meerdere voorstellen op bij de bank welke we met jou gaan bespreken.

Stap 4: We controleren je gegevens en sturen het contract naar je toe.

Stap 5: Zodra jij akkoord bent, sturen we het getekende contract terug naar de bank ter eindcontrole.

Stap 6: Zodra de bank ook definitief akkoord is, maakt de bank het geld over naar jouw rekening of naar de rekening van het autobedrijf.

Stap 7: Het is tijd om jouw auto op te halen 

Drie tips voor een auto financieren

We begrijpen dat een auto financieren spannend kan zijn. Om toch de juiste keuze te maken welke autofinanciering aansluit bij jouw wensen delen we alvast drie tips in het succesvol financieren van een auto, zodat jij goed voorbereid bent:

Tip 1:  Auto financieren met jouw gewenste looptijd

Bij een autofinanciering heb jij de mogelijkheid om zelf jouw looptijd te bepalen, maak hier ook gebruik van. Kies wel een looptijd die korter is dan de levensduur van jouw auto.

Tip 2: Weet wat je maandelijks kwijt wilt zijn aan jouw autofinanciering

Een auto financieren start met een goed financieel plan. Bereken dus vooraf even goed hoeveel je per maand kwijt wilt zijn aan een auto. In onze calculator kun je eenvoudig uitrekenen wat de kosten per maand zullen zijn en weet jij ook of dit in jouw financiële planning past. Liever advies krijgen van een expert? Twijfel niet om ons te bellen op088 050 18 52.

Tip 3: Houd rekening mee met vroegtijdig aflossen bij een auto financieren

Bij enkele kredietverstrekkers betaal je een boete bij vroegtijdig aflossen. Kies voor een contract waarbij je niet vastzit aan boetes. Onze financieringsadviseurs helpen je graag hierin en kijken altijd naar het beste contract voor jou.
Heb je vragen?
Bel mij via: 088 050 18 50

Contact opnemen met ons

Benieuwd wat wij voor je kunnen doen?
Neem dan contact met ons op. Contact opnemen
Rekenvoorbeeld:
Totale kredietbedrag Termijnbedrag (Per maand) Jaarlijks kostenpercentage (JKP) Duur kredietovereenkomst (In maanden) Totale door consument te betalen bedrag
€5.000,- €100,- 7,90% 60 €6.035,-
€15.000,- €289,- 5,90% 60 €17.309,40
© 2023 De Autofinancier, onderdeel van Blokweg Financieel Adviseurs
Gerealiseerd door Websentiment
Even geduld a.u.b.
Hallo, waarmee kunnen we je helpen?