Een hybride auto leasen

Ontdek de voordelen van het leasen van een hybride auto, of je nu een ondernemer, ZZP'er of particulier bent. Lees alles in onze blog over duurzaam leasen van hybride auto's.
hybride auto leasen

166,-per maand Gratis voorstel We sturen je binnen 3 uur een voorstel
Stel je voor: je bent op zoek naar een nieuwe auto en je wilt graag een duurzame keuze maken. Misschien heb je al gedacht aan een hybride auto, maar wist je dat je deze ook kunt leasen? Of je nu een ondernemer, ZZP'er of particulier bent, het leasen van een hybride auto biedt vele voordelen. In deze blog lees je alles over de voordelen van een hybride auto leasen.


Wat is een hybride auto en wat zijn de verschillende hybride auto's?

Een hybride auto is een auto die zowel gebruik maakt van een elektromotor als een brandstofmotor. Dit betekent dat de auto op verschillende manieren kan rijden. Bij lage snelheden kan de auto bijvoorbeeld volledig elektrisch rijden, terwijl bij hogere snelheden de brandstofmotor wordt gebruikt.

Er zijn verschillende soorten hybride auto's, waaronder de mild-hybride, full-hybride en plug-in hybride. Bij een mild-hybride wordt de elektromotor gebruikt om de brandstofmotor te ondersteunen en is er geen mogelijkheid om volledig elektrisch te rijden. Bij een full-hybride kan er wel volledig elektrisch gereden worden en wordt de elektromotor gebruikt als hoofdaandrijving. Bij een plug-in hybride is het mogelijk om de auto via een stekker op te laden en zo langer elektrisch te rijden.  


Voordelen van hybride auto leasen

Het leasen van een hybride auto biedt vele voordelen, zowel voor zakelijke als particuliere rijders. Hieronder hebben we de belangrijkste voordelen voor je op een rijtje gezet:

  1. Zuiniger rijden: Een hybride auto heeft zowel een elektromotor als een brandstofmotor, waardoor de auto zuiniger is dan een auto met alleen een verbrandingsmotor. Dit zorgt ervoor dat je bespaart op brandstofkosten en bijdraagt aan een duurzamere wereld.
  2. Fiscale voordelen: Als ondernemer of ZZP'er kun je profiteren van fiscale voordelen bij het leasen van een hybride auto. Zo betaal je bijvoorbeeld minder belasting en kun je de BTW terugvorderen.
  3. Nieuwste technologieën en luxe features: Bij het leasen van een hybride auto kun je profiteren van de nieuwste technologieën en luxe features. Dit zorgt voor een comfortabele en veilige rijervaring.
  4. Lager maandbedrag: Doordat een hybride auto zuiniger is en je profiteert van fiscale voordelen, kan het leasen van een hybride auto goedkoper zijn dan het leasen van een traditionele auto met alleen een verbrandingsmotor.

Of je nu kiest voor een mild-hybride, full-hybride of plug-in hybride, het leasen van een hybride auto kan zowel financieel als ecologisch gezien een slimme keuze zijn.  

Hybride auto leasen zakelijk

Als je als ondernemer of ZZP'er een hybride auto wilt financieren, kun je kiezen voor verschillende leasevormen. Eén van de meest gekozen leasevormen is financial lease. Bij financial lease financiert de leasemaatschappij de auto en sluit jij een lening af om deze terug te betalen, inclusief rente en afschrijving, in maandelijkse termijnen. Na afloop van het leasecontract wordt de auto jouw eigendom. Financial lease kan een slimme optie zijn als je wel een bedrijfsauto nodig hebt, maar niet direct grote investeringen wilt doen.


Hybride auto leasen privé

Als je als particulier een hybride auto wilt leasen financieren kan het een slimme keuze zijn. Je profiteert namelijk niet alleen van een duurzamere en zuinigere manier van rijden, maar ook van lagere brandstofkosten en fiscale voordelen. Een persoonlijke lening kan hierbij een goede financieringsvorm zijn.

Met een persoonlijke lening kun je het volledige bedrag voor de hybride auto lenen en dit in een vast aantal maandelijkse termijnen terugbetalen. Hierdoor weet je precies waar je aan toe bent en betaal je gedurende de looptijd een vast bedrag per maand. Dit kan voordeliger zijn dan bijvoorbeeld een doorlopend krediet, omdat je bij een persoonlijke lening een vaste rente betaalt.


Duurzaam en financieel slim rijden met een hybride auto lease

Kies voor duurzaamheid en maak een statement op de weg met het leasen van een hybride auto leasen! Door te kiezen voor een hybride auto draag je niet alleen bij aan een beter milieu, maar bespaar je ook op brandstofkosten en profiteer je van fiscale voordelen.

Bij De Autofinancier bieden we verschillende mogelijkheden voor het leasen van een hybride auto, zowel zakelijk als privé. Onze adviseurs helpen je graag bij het vinden van de beste optie voor jouw situatie en voorzien je van persoonlijk advies. Of je nu kiest voor financial lease of een persoonlijke lening, wij zorgen ervoor dat jij zorgeloos en duurzaam de weg op gaat. Twijfel niet langer en kies voor een hybride auto lease bij De Autofinancier.
Gratis voorstel
© 2024 De Autofinancier, onderdeel van Blokweg Financieel Adviseurs
Gerealiseerd door WebSentiment
Even geduld a.u.b.