Financial Lease berekenen

Heeft u een onderneming en wilt u graag een auto voor uw onderneming kopen? In dat geval kunt u ervoor kiezen om een auto te betalen uit eigen middelen. Maar u kunt er ook voor kiezen om een auto te leasen. In dit artikel bespreken we wat Financial Lease is, de voordelen en hoe Financial Lease berekenen in zijn werk gaat.
vrouw tekent financal lease contract

166,-per maand Gratis voorstel We sturen je binnen 3 uur een voorstel
Heeft u een onderneming en wilt u graag een auto voor uw onderneming kopen? In dat geval kunt u ervoor kiezen om een auto te betalen uit eigen middelen. Maar u kunt er ook voor kiezen om een auto te leasen. Leasen kan namelijk verschillende voordelen hebben. Bent u bijvoorbeeld een startende ondernemer? In dat geval heeft u natuurlijk al veel investeringen moeten doen. Misschien past een auto daar dan niet meer bij, maar u wilt wel veilig de weg op. Het is immers het visitekaartje van uw onderneming. In dit artikel bespreken we wat Financial Lease is, de voordelen en hoe Financial Lease berekenen in zijn werk gaat.

Financial Lease: wat is het en wat zijn de voordelen

U heeft ongetwijfeld wel eens van de term Financial Lease gehoord. Maar wat u misschien niet weet is dat er verschillende soorten van lease zijn. Er bestaat Financial Lease, maar ook Operational Lease of Private Lease. Het grote verschil is dat bij Operational Lease de auto nooit in uw bezit komt en bij Financial Lease is dat wel het geval. U bent eerst economisch eigenaar. Zodra de leasetermijn is verstreken, bent u ook juridisch eigenaar en is de auto officieel van u.

Een voordeel van Financial Lease is dat u altijd weet wat de kosten zijn. Daarnaast heeft het voor de zakelijke rijders nog veel meer voordelen. De kosten kunt u namelijk opvoeren als bedrijfskosten voor uw bedrijf. Dit heeft als prachtig voordeel dat u minder belasting hoeft te betalen. Vraag dit vooral even na bij uw  boekhouder of accountant. Uiteraard zijn er nog meer voordelen, maar het is ook belangrijk om na te gaan hoe u de Financial Lease kunt berekenen.

Financial Lease berekenen: hoe werkt het

Gelukkig hoeft u geen wiskundige te zijn als het gaat om Financial Lease berekenen. Er zijn namelijk verschillende tools waar u van kunt profiteren, waaronder het aanvraagformulier van De Autofinancier. Voor het berekenen van het bedrag heeft u verschillende informatie nodig. Allereerst is het leasebedrag belangrijk om te weten. Daarnaast kan u ook uw looptijd en slottermijn bepalen voor het maandelijkse bedrag van uw Financial Lease. Op basis van die gegevens kunt u berekenen hoeveel u maandelijks kwijt bent aan de lease. Via deze link kunt u uw Financial Lease berekenen. Houdt u er wel rekening mee dat indien het een btw auto is, u de btw kunt terug vorderen van de belasting maar niet mag financieren.

Financial Lease berekenen bij De Autofinancier

Heeft u op basis van dit artikel besloten dat het leasen wel wat voor u is? Twijfel dan niet om uw Financial Lease te berekenen via De Autofinancier. U kunt zelf bepalen wat voor bedrag u wilt lenen. Vervolgens kunt u ook nog bepalen in welke termijnen u dit wilt betalen. Zit er een bedrag tussen wat u graag maandelijks wilt uitgeven? Vul dan het aanvraagformulier verder in, zodat wij een passend aanbod kunnen doen.
Gratis voorstel
© 2024 De Autofinancier, onderdeel van Blokweg Financieel Adviseurs
Gerealiseerd door WebSentiment
Even geduld a.u.b.