Een elektrische auto leasen zakelijk

Lees waarom zakelijk leasen van een elektrische auto een slimme keuze is en hoe De Autofinancier jou kan helpen.
Elektrische auto leasen zakelijk

166,-per maand Gratis voorstel
Als bedrijf of ondernemer is het belangrijk om te blijven innoveren en te kijken naar duurzame oplossingen. Een van de manieren waarop je als ondernemer een bijdrage kunt leveren aan een beter milieu is door het leasen van een elektrische auto. In deze blog vertellen we graag over waarom het leasen van een elektrische auto zakelijk gezien een slimme keuze is en waarom De Autofinancier jou kan helpen bij een elektrische auto leasen zakelijk.  

3 voordelen van elektrische auto leasen zakelijk

Duurzaamheid
Steeds meer bedrijven zijn zich bewust van het belang van duurzaamheid. Met de klimaatverandering als gevolg van de uitstoot van broeikasgassen, is het belangrijk om als bedrijf je steentje bij te dragen aan een betere wereld. Door te kiezen voor een elektrische auto leasen zakelijk laat je zien dat je als bedrijf bewust bezig bent met de toekomst van onze planeet.

Innovatie
Een ander voordeel van het leasen van een elektrische auto is dat je als ondernemer kunt profiteren van de nieuwste technologieën. Elektrische auto's zijn voorzien van de nieuwste technologieën op het gebied van rijcomfort, veiligheid en entertainment. Door te kiezen voor een elektrische auto laat je als bedrijf zien dat je innovatief bent en meegaat met de laatste ontwikkelingen.

Betaalbaar
Een elektrische auto is betaalbaar doordat deze minder onderhoud nodig heeft dan een auto die op fossiele brandstoffen rijdt en een hogere restwaarde heeft. Daarnaast zijn er verschillende subsidies beschikbaar, zoals een lagere bijtelling voor zakelijke rijders. Zo draag je niet alleen bij aan een beter milieu, maar bespaar je ook op de kosten.

Elektrische auto leasen ZZP

Als ZZP'er kan het leasen van een elektrische auto een slimme keuze zijn. Bovendien zijn er vaak fiscale voordelen verbonden aan het leasen van een elektrische auto, zoals een lagere bijtelling en subsidies, dit lees je in de volgende alinea.

Daarnaast biedt het leasen van een elektrische auto als ZZP'er ook praktische voordelen. Zo hoef je je geen zorgen te maken over de kosten van onderhoud en reparaties, want dit wordt allemaal voor je geregeld. Bovendien kun je als ZZP'er profiteren van de nieuwste technologieën op het gebied van rijcomfort, veiligheid en entertainment. Nog meer redenen waarom je als een ZZP'er een elektrische auto zou moeten leasen:

  1. Kostenefficiëntie: Elektrische auto's zijn over het algemeen duurder in aanschaf dan traditionele auto's, maar door te leasen hoef je niet in één keer een grote som geld te betalen. In plaats daarvan betaal je maandelijks een vast bedrag dat past binnen je budget.
  2. Milieuvriendelijk: Elektrische auto's zijn beter voor het milieu dan traditionele auto's, omdat ze geen uitstoot van schadelijke stoffen veroorzaken. Als ZZP'er kun je hiermee een positieve bijdrage leveren aan het milieu en laten zien dat je duurzaamheid serieus neemt.
  3. Zakelijke uitstraling: Een elektrische auto geeft een moderne en innovatieve uitstraling aan je bedrijf. Hiermee kun je jezelf onderscheiden van concurrenten en laten zien dat je voorop loopt in de ontwikkeling van duurzame mobiliteit.
  4. Lagere onderhoudskosten: Elektrische auto's hebben over het algemeen minder onderhoud nodig dan traditionele auto's, omdat ze minder bewegende onderdelen hebben. Dit kan op de lange termijn flinke kostenbesparingen opleveren voor jou als ZZP'er.
  

Een groot voordeel: Elektrische auto leasen zakelijk bijtelling

Een belangrijk voordeel van een elektrische auto leasen zakelijk is de lagere bijtelling. Voor elektrische auto's geldt in 2023 een bijtellingspercentage van 4% over de eerste €50.000 van de cataloguswaarde en 22% over het bedrag daarboven. Dit is aanzienlijk lager dan de bijtelling voor auto's die op fossiele brandstoffen rijden, die in 2023 op 22% blijft.

Dit betekent dat je als zakelijke rijder veel geld kunt besparen op de bijtelling door te kiezen voor een elektrische auto leasen zakelijk. Ook zijn er vaak subsidies beschikbaar voor het leasen van een elektrische auto, wat de kosten nog verder kan drukken. 

Elektrische auto leasen zakelijk: een duurzame én financieel slimme keuze met De Autofinancier

Elektrische auto's zijn de toekomst en steeds meer bedrijven kiezen ervoor om over te stappen op deze duurzame en kostenefficiënte oplossing. Als ZZP'er of ondernemer kan het leasen van een elektrische auto zakelijk gezien dan ook een slimme keuze zijn. Bij De Autofinancier ben je aan het juiste adres voor het afsluiten van een financial lease voor jouw elektrische leaseauto. Zo ben je verzekerd van de beste prijs-kwaliteitverhouding, persoonlijk advies en een snelle afhandeling van je aanvraag.

Kies ook voor duurzaamheid én financiële voordelen en ontdek de mogelijkheden van het leasen van een elektrische auto zakelijk bij De Autofinancier. Neem vandaag nog contact op en laat je verrassen door de vele voordelen van elektrisch rijden. Elektrische auto leasen zakelijk was nog nooit zo makkelijk en voordelig!
Gratis voorstel
© 2024 De Autofinancier, onderdeel van Blokweg Financieel Adviseurs
Gerealiseerd door WebSentiment

Even geduld a.u.b.