Bedrijfsbus leasen? Financial lease kiezen!

Bent u (startend) ondernemer en heeft u een bedrijfsbus nodig om uw werkzaamheden uit te kunnen voeren? Of wilt u in een mooie auto rijden zonder er jaren lang voor te hoeven sparen? Dan bent u bij De Autofinancier op het juiste adres.
bedrijfsbussen wagenpark

166,-per maand Gratis voorstel
Bent u (startend) ondernemer en heeft u een bedrijfsbus nodig om uw werkzaamheden uit te kunnen voeren? Of wilt u in een mooie auto rijden zonder er jaren lang voor te hoeven sparen? Dan bent u bij De Autofinancier op het juiste adres.

Financial lease

De Autofinancier is DE specialist in het financieren van bedrijfsbussen. De leasevorm die wij aanbieden heet financial lease. U financiert een bedrijfsbus en bent vanaf dat moment de economisch eigenaar. Na het betalen van de afgesproken termijnen neemt u het volledige eigendom van het object over.

Beste lease voorstel

Doordat De Autofinancier met verschillende leasemaatschappijen samenwerkt, kunnen zij u altijd het beste voorstel doen en is de slagingskans groter dan bij één leasemaatschappij. Het volledige proces, van aanvraag tot afhandeling, wordt voor u uit handen genomen zodat u zich kan richten op uw eigen business.
bedrijfsbus leasen bij de autofinancier

Startende ondernemers en BKR-registraties

Voor startende ondernemers die nog niet over jaarcijfers beschikken kan De Autofinancier ook een aanvraag voor een bedrijfsauto indienen. In de meeste gevallen wordt er dan een aanbetaling vereist. Tevens kan De Autofinancier ondernemers die een BKR-registratie hebben in sommige gevallen van dienst zijn. 

Hoe ziet het aanvraagproces van een bedrijfsbus leasen eruit?

  1. Eén van de financial lease specialisten neemt een nieuwe financieringsaanvraag met u door.
  2. De aanvraag wordt bij verschillende banken ingediend en binnen een halve dag weet u wat de mogelijkheden zijn.
  3. Als u in aanmerking komt voor een financial lease dan neemt de adviseur uw wensen en het voorstel met u door. Het contract wordt naar u toegestuurd en deze kunt u getekend terugsturen.
  4. De verdere afwikkeling met de leverancier wordt door ons verzorgd.
  5. Het geld wordt overgemaakt naar het autobedrijf en u kunt een afspraak maken om de bedrijfsbus op te halen.
Voordat u bij het autobedrijf weg rijdt met uw nieuwe bestelbus, is er nog één belangrijk ding wat moet gebeuren. De bedrijfsbus moet goed en volledig verzekerd worden. 

Bedrijfsbus verzekeren

Bij het afsluiten van een autoverzekering kunt u kiezen uit de volgende dekkingen: WA, WA+ beperkt casco of WA+ volledig casco. Wij raden u altijd aan om uw bestelbus allrisk te verzekeren. Als er een ongeval plaats vindt bent u met een allrisk dekking in alle gevallen goed verzekerd. U wilt niet het risico lopen dat u WA verzekerd bent, door eigen fout uw bedrijfsauto total loss rijdt en dat u nog maanden tot jaren het leasebedrag moet terugbetalen.

Bent u benieuwd geworden naar uw mogelijkheden om een bedrijfsbus te leasen? Laat uw gegevens hierboven achter en de lease- en verzekeringsadviseurs van De Autofinancier helpen u graag verder. 

U kunt ook een berekening maken, klik hier om te starten.
Gratis voorstel
© 2024 De Autofinancier, onderdeel van Blokweg Financieel Adviseurs
Gerealiseerd door WebSentiment

Even geduld a.u.b.