Beoordeeld met een 9.2
Meer dan 60.000 klanten gingen je voor
Meer dan 23 jaar ervaring
Hoe onze klanten ons kennen
10/10 25 september 2023

Heel fijn en snelle acties

Kishan R. Poetoe
10/10 15 september 2023

Zeer behulpzaam, efficiënt en snel.

Studio Iskander
1/10 15 september 2023

Mialem przygodę w dofinsowaniu kupna samochodu trwało to około dwóch miesięcy szybkość i pomoc to katastrofa , brak odpowiedzi na e-maile i ciągle utrudnianie ale zaskakujące było jak zmieniano oprocentowanie kredytu w umowie kredytowej , więc zdecydowałem zamknąć dofinansowanie auta i nigdy więcej nic wspólnego nie nieć z tą firmą NIKOMU NIE POLECAM !!! nie zasługują nawet na pół gwiazdki . Dziwie się tylko jak ta firma funkcjonuje ?

Tadeusz
1/10 15 september 2023

Ik had een avontuur met het subsidiëren van de aankoop van een auto, het duurde ongeveer twee maanden, de snelheid en hulp waren een ramp, geen reactie op e-mails en voortdurende problemen, maar het was verrassend hoe de leningrente in de lening werd gewijzigd overeenkomst, dus heb ik besloten de subsidie ​​voor de auto stop te zetten en er nooit meer iets mee te maken te hebben. IK BEVEEL DIT BEDRIJF AAN IEDEREEN AAN!!! Ze verdienen niet eens een halve ster Ik ben gewoon verbaasd hoe dit bedrijf werkt

Halina
10/10 21 september 2023

Zeer prettig, transparant en behulpzaam. Snelle afhandeling/respons.

AmW
9/10 13 september 2023

Supersnel en professioneel

SW Bluma
10/10 19 september 2023

Alles prima

Carlloscompany
7/10 18 september 2023

Het ging op zich snel en duidelijk

Maxim-xl
10/10 19 september 2023

mijn ervaring was uitstekend Snelle reactie op de aanvraag, professionaliteit bovenal, goede klantenservice, veel mogelijkheden en eersteklas opties Ik geef het 5 sterren hartelijk dank voor uw dienst

Johan Luna
10/10 18 september 2023

Fijn bedrijf word snel geregeld

Plafond Friesland
Bekijk alle 2137 reviews

Financial Lease van de Ford Transit met De Autofinancier

Als je op zoek bent naar een betrouwbare, ruime en comfortabele bedrijfswagen, dan is de Ford Transit een uitstekende keuze. Deze veelzijdige bedrijfswagen biedt jou de perfecte oplossing voor al je transportbehoeften. Met Financial Lease kun je de Ford Transit snel en eenvoudig aanschaffen en profiteren van diverse voordelen. In dit artikel zullen we de Ford Transit en het concept van Financial Lease bespreken, en uitleggen waarom dit type auto financiering jou veel voordelen kan bieden.Financial Lease: Een Slimme Keuze voor jouw Ford Transit

Financial Lease is een vorm van auto financiering waarbij je de bedrijfswagen van je keuze kunt aanschaffen zonder direct het volledige aankoopbedrag te hoeven betalen. Je betaalt maandelijks een vast bedrag en aan het einde van de leaseperiode ben je juridisch eigenaar van de auto. Financial Lease is een ideale optie voor ondernemers die een Ford Transit willen aanschaffen, maar niet over voldoende liquide middelen beschikken om direct het volledige bedrag te betalen. Bovendien kun je bij Financial Lease profiteren van diverse fiscale voordelen.
Jouw droomauto nog niet gevonden? Zoek hier tussen 50.000 Financial Lease occasions. Bekijk alle occasions

Ford Transit: Financial Lease vs. Operational Lease

Bij het kiezen van een financieringsvorm voor je Ford Transit zijn er twee populaire opties: Financial Lease en Operational Lease. Auto financiering verwijst naar deze twee vormen van lease. Het belangrijkste verschil tussen deze twee vormen van lease is het eigendom van de auto. Bij Financial Lease ben je na afloop van het contract de eigenaar van de auto, terwijl je bij Operational Lease de auto aan het einde van de leaseperiode teruggeeft aan de leasemaatschappij.

De Voordelen van Financial Lease voor jouw Ford Transit

Er zijn diverse voordelen verbonden aan het financieren van je Ford Transit middels Financial Lease:
  • Behoud van liquiditeit: Bij Financial Lease hoef je niet direct het volledige aankoopbedrag van de Ford Transit te betalen, waardoor je bedrijfscapaciteit behoudt voor andere investeringen.
  • Fiscale voordelen: Financial Lease biedt fiscale voordelen, zoals investeringsaftrek en het aftrekken van de rente en afschrijving op je bedrijfswagen.
  • Duidelijkheid en overzicht: Bij Financial Lease heb je te maken met vaste maandelijkse termijnen, waardoor je altijd weet waar je aan toe bent en het eenvoudiger wordt om je bedrijfskosten te overzien.
  • Flexibele voorwaarden: De looptijd van het leasecontract kan afgestemd worden op jouw wensen en behoeften.

Waarom de Ford Transit kiezen voor Financial Lease?

De Ford Transit staat bekend om zijn veelzijdigheid, betrouwbaarheid en comfort. Hier zijn enkele redenen waarom de Ford Transit met Financial Lease de perfecte bedrijfswagen is voor jou:
  • Ruimte en functionaliteit: De Ford Transit is verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen en formaten, waardoor je altijd een model kunt vinden dat perfect aansluit bij jouw zakelijke behoeften. Dankzij de royale laadruimte en slimme opbergoplossingen is het eenvoudig om je goederen en gereedschap efficiënt te vervoeren.
  • Brandstofefficiëntie en prestaties: De Ford Transit is uitgerust met geavanceerde motoren die een uitstekende balans bieden tussen vermogen en brandstofefficiëntie. Hierdoor bespaar je op brandstofkosten en draag je bij aan een groenere toekomst.
  • Veiligheid en comfort: De Ford Transit is ontworpen met het oog op veiligheid en comfort voor zowel de bestuurder als de inzittenden. De cabine is ruim, met ergonomische stoelen en een overzichtelijk dashboard. Bovendien zijn er veel veiligheidssystemen en rijhulpsystemen beschikbaar om jou en je lading veilig op de bestemming te krijgen.
Kies voor Financial Lease voor jouw Ford Transit

Als je op zoek bent naar een betrouwbare, ruime en comfortabele bedrijfswagen, dan is de Ford Transit met Financial Lease de ideale keuze. Door te kiezen voor Financial Lease als auto financiering behoud je liquiditeit, profiteer je van fiscale voordelen en geniet je van duidelijke en flexibele voorwaarden. Overweeg dus zeker Financial Lease voor jouw Ford Transit en ontdek de vele voordelen die deze vorm van auto financiering jou te bieden heeft.
Heb je vragen?
Bel mij via: 088 050 18 50

Contact opnemen met ons

Benieuwd wat wij voor je kunnen doen?
Neem dan contact met ons op. Contact opnemen
© 2023 De Autofinancier, onderdeel van Blokweg Financieel Adviseurs
Gerealiseerd door Websentiment
Even geduld a.u.b.
Hallo, waarmee kunnen we je helpen?