Beoordeeld met een 9.2
Meer dan 60.000 klanten gingen je voor
Meer dan 23 jaar ervaring
Hoe onze klanten ons kennen
10/10 25 september 2023

Heel fijn en snelle acties

Kishan R. Poetoe
10/10 15 september 2023

Zeer behulpzaam, efficiënt en snel.

Studio Iskander
1/10 15 september 2023

Mialem przygodę w dofinsowaniu kupna samochodu trwało to około dwóch miesięcy szybkość i pomoc to katastrofa , brak odpowiedzi na e-maile i ciągle utrudnianie ale zaskakujące było jak zmieniano oprocentowanie kredytu w umowie kredytowej , więc zdecydowałem zamknąć dofinansowanie auta i nigdy więcej nic wspólnego nie nieć z tą firmą NIKOMU NIE POLECAM !!! nie zasługują nawet na pół gwiazdki . Dziwie się tylko jak ta firma funkcjonuje ?

Tadeusz
1/10 15 september 2023

Ik had een avontuur met het subsidiëren van de aankoop van een auto, het duurde ongeveer twee maanden, de snelheid en hulp waren een ramp, geen reactie op e-mails en voortdurende problemen, maar het was verrassend hoe de leningrente in de lening werd gewijzigd overeenkomst, dus heb ik besloten de subsidie ​​voor de auto stop te zetten en er nooit meer iets mee te maken te hebben. IK BEVEEL DIT BEDRIJF AAN IEDEREEN AAN!!! Ze verdienen niet eens een halve ster Ik ben gewoon verbaasd hoe dit bedrijf werkt

Halina
10/10 21 september 2023

Zeer prettig, transparant en behulpzaam. Snelle afhandeling/respons.

AmW
9/10 13 september 2023

Supersnel en professioneel

SW Bluma
10/10 19 september 2023

Alles prima

Carlloscompany
7/10 18 september 2023

Het ging op zich snel en duidelijk

Maxim-xl
10/10 19 september 2023

mijn ervaring was uitstekend Snelle reactie op de aanvraag, professionaliteit bovenal, goede klantenservice, veel mogelijkheden en eersteklas opties Ik geef het 5 sterren hartelijk dank voor uw dienst

Johan Luna
10/10 18 september 2023

Fijn bedrijf word snel geregeld

Plafond Friesland
Bekijk alle 2137 reviews

Financial Lease van de BMW i3 met De Autofinancier

Als intermediair willen we je graag adviseren over de mogelijkheden van Financial Lease voor een BMW i3. Deze innovatieve elektrische auto biedt tal van voordelen en met Financial Lease kun je deze optimaal benutten. In dit artikel leggen we uit wat Financial Lease van de BMW i3 inhoudt, de specificaties waarvan je profiteert, waarom je zou kiezen voor Financial Lease en wat de slottermijn van Financial Lease van de BMW i3 is.


De BMW i3: Een duurzame en innovatieve keuze met Financial Lease

De BMW i3 is een volledig elektrische auto die zich onderscheidt door zijn unieke design en milieuvriendelijke karakter. Met Financial Lease van de BMW i3 profiteer je van de volgende specificaties:
  • Elektrische aandrijving: De BMW i3 heeft een elektromotor met een vermogen van 170 pk, waardoor je geniet van emissievrij rijden en een indrukwekkende acceleratie.
  • Actieradius: De BMW i3 heeft een actieradius van ongeveer 260 kilometer, wat betekent dat je met één volle accu een flinke afstand kunt afleggen.
  • Innovatief design: De BMW i3 heeft een opvallend en aerodynamisch design, gemaakt van lichtgewicht en duurzame materialen zoals koolstofvezel en aluminium.
Jouw droomauto nog niet gevonden? Zoek hier tussen 50.000 Financial Lease occasions. Bekijk alle occasions

Wat is Financial Lease van de BMW i3?

Financial Lease is een vorm van financiering waarbij je de BMW i3 op afbetaling koopt, zonder dat je direct juridisch eigenaar wordt van de auto. Je sluit een leaseovereenkomst af voor een bepaalde periode, waarbij je maandelijks met een vast bedrag de auto afbetaalt. Aan het einde van de leaseperiode ben je dan ook juridisch eigenaar. Financial Lease biedt verschillende voordelen:
  • Liquiditeit: Financial Lease zorgt ervoor dat je niet direct een grote investering hoeft te doen, waardoor er geld beschikbaar blijft voor andere bedrijfsactiviteiten.
  • Fiscale voordelen: Bij Financial Lease kun je profiteren van fiscale voordelen, zoals afschrijving en renteaftrek. Bovendien is de BTW over de maandelijkse leasebedragen aftrekbaar.


Waarom kies je voor Financial Lease van de BMW i3?

Er zijn verschillende redenen om voor Financial Lease van de BMW i3 te kiezen:
  • Duurzaamheid: Met een elektrische auto zoals de BMW i3 draag je bij aan een beter milieu, en Financial Lease maakt het gemakkelijker om deze investering te doen.
  • Lagere kosten: Elektrische auto's hebben lagere onderhouds- en brandstofkosten, wat betekent dat je op de lange termijn geld kunt besparen met een BMW i3.
  • Stimuleringsmaatregelen: Overheden bieden vaak diverse stimuleringsmaatregelen voor elektrische auto's, zoals belastingvoordelen, subsidies en toegang tot milieuzones. Met Financial Lease van de BMW i3 kun je hiervan profiteren zonder direct een grote investering te doen.

Wat is de slottermijn van Financial Lease van de BMW i3?

De slottermijn is het bedrag dat aan het einde van de leaseperiode nog openstaat en dat je moet betalen om de auto over te nemen. Dit bedrag is afhankelijk van verschillende factoren, zoals de aanschafprijs van de auto, de looptijd van de leaseovereenkomst en de restwaarde van de BMW i3 aan het einde van de leaseperiode.

Bij het afsluiten van een Financial Leaseovereenkomst voor de BMW i3 wordt de slottermijn meestal vooraf bepaald en vastgelegd in de overeenkomst. Dit geeft je duidelijkheid over de kosten aan het einde van de leaseperiode en helpt je om een weloverwogen beslissing te nemen.Als intermediair helpen we je graag bij het kiezen van de beste Financial Leaseoplossing voor jouw BMW i3. Deze innovatieve elektrische auto biedt tal van voordelen, en met Financial Lease kun je optimaal profiteren van de duurzaamheid, lagere kosten en stimuleringsmaatregelen. Daarnaast geeft de slottermijn je duidelijkheid over de kosten aan het einde van de leaseperiode, zodat je met vertrouwen kunt kiezen voor Financial Lease van de BMW i3.
Heb je vragen?
Bel mij via: 088 050 18 50

Contact opnemen met ons

Benieuwd wat wij voor je kunnen doen?
Neem dan contact met ons op. Contact opnemen
© 2023 De Autofinancier, onderdeel van Blokweg Financieel Adviseurs
Gerealiseerd door Websentiment
Even geduld a.u.b.
Hallo, waarmee kunnen we je helpen?