Beoordeeld met een 9.2
Meer dan 60.000 klanten gingen je voor
Meer dan 24 jaar ervaring
Hoe onze klanten ons kennen
9/10 05 maart 2024

Duidelijk en snel geregeld.

Emil
10/10 04 maart 2024

Snelle reactie. En goede service

Vlottes
10/10 04 maart 2024

Super ervaren, altijd vriendelijk en behulpzaam

Onderhoudsbedrijf J.N.J. van der Ham
8/10 04 maart 2024

Snel en goed afgehandeld prima service

Jaspers
8/10 26 februari 2024

Prima service en de autofinaciering en de auto gekregen die ik wilde na een voertuigwijzing duurde het wat langer maar voor de rest goed werk geleverd

Handelsonderneming M.super
4/10 25 februari 2024

Helaas had ik meer verwacht van het bedrijf dan ze uiteindelijk hebben laten blijken

House of hair & beauty
10/10 02 maart 2024

Mijn aanvraag voor een financiele lease is heel accuraat en snel afgehandeld.

TEK Letselschade & Advies B.V.
10/10 01 maart 2024

Goed

Dennis
10/10 28 februari 2024

Erg vriendelijk en meedenkend geholpen. Goed geholpen omdat het langere duurde dan de bedoeling was.

J.Ketelaar
8/10 28 februari 2024

Via een autobedrijf aanbevolen. Gehele process verliep super.

Irfan
Bekijk alle 2309 reviews
Wij maken auto's betaalbaar | De Autofinancier

Financial Lease van de BMW i3 met De Autofinancier

Als intermediair willen we je graag adviseren over de mogelijkheden van Financial Lease voor een BMW i3. Deze innovatieve elektrische auto biedt tal van voordelen en met Financial Lease kun je deze optimaal benutten. In dit artikel leggen we uit wat Financial Lease van de BMW i3 inhoudt, de specificaties waarvan je profiteert, waarom je zou kiezen voor Financial Lease en wat de slottermijn van Financial Lease van de BMW i3 is.


De BMW i3: Een duurzame en innovatieve keuze met Financial Lease

De BMW i3 is een volledig elektrische auto die zich onderscheidt door zijn unieke design en milieuvriendelijke karakter. Met Financial Lease van de BMW i3 profiteer je van de volgende specificaties:
  • Elektrische aandrijving: De BMW i3 heeft een elektromotor met een vermogen van 170 pk, waardoor je geniet van emissievrij rijden en een indrukwekkende acceleratie.
  • Actieradius: De BMW i3 heeft een actieradius van ongeveer 260 kilometer, wat betekent dat je met één volle accu een flinke afstand kunt afleggen.
  • Innovatief design: De BMW i3 heeft een opvallend en aerodynamisch design, gemaakt van lichtgewicht en duurzame materialen zoals koolstofvezel en aluminium.

	Wij maken auto's betaalbaar | De Autofinancier
Jouw droomauto nog niet gevonden? Zoek hier tussen 50.000 Financial Lease occasions. Bekijk alle occasions

Wat is Financial Lease van de BMW i3?

Financial Lease is een vorm van financiering waarbij je de BMW i3 op afbetaling koopt, zonder dat je direct juridisch eigenaar wordt van de auto. Je sluit een leaseovereenkomst af voor een bepaalde periode, waarbij je maandelijks met een vast bedrag de auto afbetaalt. Aan het einde van de leaseperiode ben je dan ook juridisch eigenaar. Financial Lease biedt verschillende voordelen:
  • Liquiditeit: Financial Lease zorgt ervoor dat je niet direct een grote investering hoeft te doen, waardoor er geld beschikbaar blijft voor andere bedrijfsactiviteiten.
  • Fiscale voordelen: Bij Financial Lease kun je profiteren van fiscale voordelen, zoals afschrijving en renteaftrek. Bovendien is de BTW over de maandelijkse leasebedragen aftrekbaar.


Waarom kies je voor Financial Lease van de BMW i3?

Er zijn verschillende redenen om voor Financial Lease van de BMW i3 te kiezen:
  • Duurzaamheid: Met een elektrische auto zoals de BMW i3 draag je bij aan een beter milieu, en Financial Lease maakt het gemakkelijker om deze investering te doen.
  • Lagere kosten: Elektrische auto's hebben lagere onderhouds- en brandstofkosten, wat betekent dat je op de lange termijn geld kunt besparen met een BMW i3.
  • Stimuleringsmaatregelen: Overheden bieden vaak diverse stimuleringsmaatregelen voor elektrische auto's, zoals belastingvoordelen, subsidies en toegang tot milieuzones. Met Financial Lease van de BMW i3 kun je hiervan profiteren zonder direct een grote investering te doen.

Wat is de slottermijn van Financial Lease van de BMW i3?

De slottermijn is het bedrag dat aan het einde van de leaseperiode nog openstaat en dat je moet betalen om de auto over te nemen. Dit bedrag is afhankelijk van verschillende factoren, zoals de aanschafprijs van de auto, de looptijd van de leaseovereenkomst en de restwaarde van de BMW i3 aan het einde van de leaseperiode.

Bij het afsluiten van een Financial Leaseovereenkomst voor de BMW i3 wordt de slottermijn meestal vooraf bepaald en vastgelegd in de overeenkomst. Dit geeft je duidelijkheid over de kosten aan het einde van de leaseperiode en helpt je om een weloverwogen beslissing te nemen.



Als intermediair helpen we je graag bij het kiezen van de beste Financial Leaseoplossing voor jouw BMW i3. Deze innovatieve elektrische auto biedt tal van voordelen, en met Financial Lease kun je optimaal profiteren van de duurzaamheid, lagere kosten en stimuleringsmaatregelen. Daarnaast geeft de slottermijn je duidelijkheid over de kosten aan het einde van de leaseperiode, zodat je met vertrouwen kunt kiezen voor Financial Lease van de BMW i3.
Heb je vragen?
Bel mij via: 088 050 18 50
Wij maken auto's betaalbaar | De Autofinancier

Contact opnemen met ons

Benieuwd wat wij voor je kunnen doen?
Neem dan contact met ons op. Contact opnemen
© 2024 De Autofinancier, onderdeel van Blokweg Financieel Adviseurs
Gerealiseerd door WebSentiment
Even geduld a.u.b.