Beoordeeld met een 9.2
Meer dan 60.000 klanten gingen je voor
Meer dan 24 jaar ervaring
Hoe onze klanten ons kennen
9/10 05 maart 2024

Duidelijk en snel geregeld.

Emil
10/10 04 maart 2024

Snelle reactie. En goede service

Vlottes
10/10 04 maart 2024

Super ervaren, altijd vriendelijk en behulpzaam

Onderhoudsbedrijf J.N.J. van der Ham
8/10 04 maart 2024

Snel en goed afgehandeld prima service

Jaspers
8/10 26 februari 2024

Prima service en de autofinaciering en de auto gekregen die ik wilde na een voertuigwijzing duurde het wat langer maar voor de rest goed werk geleverd

Handelsonderneming M.super
4/10 25 februari 2024

Helaas had ik meer verwacht van het bedrijf dan ze uiteindelijk hebben laten blijken

House of hair & beauty
10/10 02 maart 2024

Mijn aanvraag voor een financiele lease is heel accuraat en snel afgehandeld.

TEK Letselschade & Advies B.V.
10/10 01 maart 2024

Goed

Dennis
10/10 28 februari 2024

Erg vriendelijk en meedenkend geholpen. Goed geholpen omdat het langere duurde dan de bedoeling was.

J.Ketelaar
8/10 28 februari 2024

Via een autobedrijf aanbevolen. Gehele process verliep super.

Irfan
Bekijk alle 2309 reviews
Wij maken auto's betaalbaar | De Autofinancier

Financial Lease van de BMW 5 Serie met De Autofinancier

Als intermediair willen we je graag adviseren over de aantrekkelijke mogelijkheden van Financial Lease voor een BMW 5 Serie. Het is belangrijk om te weten wat Financial Lease precies inhoudt en hoe het zich verhoudt tot andere vormen van auto financiering. In dit artikel leggen we de focus op de specificaties van de BMW 5 Serie waar je met Financial Lease van geniet, de voordelen van Financial Lease van de BMW 5 Serie en de verschillen tussen Financial Lease en Operational Lease.De BMW 5 Serie: Een auto droom auto binnen handbereik door Financial Lease

Voordat we dieper ingaan op Financial Lease, is het goed om te weten wat de BMW 5 Serie je te bieden heeft met Financial Lease. Deze luxe sedan combineert een elegant design met krachtige prestaties en geavanceerde technologie. Met Financial Lease van de BMW 5 Serie profiteer je van de volgende specificaties:
 • Krachtige motoren: De BMW 5 Serie is verkrijgbaar met diverse motoren, waaronder efficiënte diesel- en benzinemotoren, evenals een plug-in hybride variant.
 • Comfortabele rijeigenschappen: Door het uitgekiende onderstel en de precieze besturing biedt de BMW 5 Serie een uitstekende wegligging en comfortabel rijgedrag.
 • Luxe interieur: Geniet van hoogwaardige materialen, ergonomische stoelen en een uitgebreid infotainmentsysteem in het prachtige interieur van de BMW 5 Serie.

	Wij maken auto's betaalbaar | De Autofinancier
Jouw droomauto nog niet gevonden? Zoek hier tussen 50.000 Financial Lease occasions. Bekijk alle occasions

Wat is Financial Lease van de BMW 5 Serie?

Financial Lease van de BMW 5 Serie is een financieringsvorm waarbij je als ondernemer of zzp'er de BMW 5 Serie op afbetaling koopt, zonder dat je direct eigenaar wordt van de auto. Je sluit een leaseovereenkomst af voor een bepaalde periode, waarbij je maandelijks een vast bedrag betaalt. Aan het einde van de leaseperiode kun je de auto overnemen tegen een vooraf vastgestelde prijs. Financial Lease biedt verschillende voordelen:
 • Liquiditeit: Doordat je niet direct een grote investering hoeft te doen, blijft er geld beschikbaar voor andere bedrijfsactiviteiten.
 • Fiscale voordelen: Bij Financial Lease kun je profiteren van fiscale voordelen, zoals afschrijving en renteaftrek. Bovendien is de BTW over de maandelijkse leasebedragen aftrekbaar.

 

Financial Lease vs Operational Lease bij de BMW 5 Serie

Financial Lease verschilt op enkele belangrijke punten van Operational Lease. Hier zijn enkele verschillen tussen Financial Lease en auto financiering:
 • Eigendom: Bij Financial Lease word je volledig eigenaar van de auto na het einde van de leaseperiode, terwijl je bij Operational Lease de auto alleen huurt.
 • Maandelijkse lasten: Bij Financial Lease betaal je maandelijks een vast bedrag dat bestaat uit afschrijving en rente, terwijl bij Operational Lease het maandbedrag alleen bestaat uit rente en aflossing.
 • Fiscale voordelen: Financial Lease biedt fiscale voordelen, zoals afschrijving en renteaftrek, die niet van toepassing zijn bij auto Operational Lease.

De voorwaarden van Financial Lease van de BMW 5 Serie

Voordat je besluit om een Financial Leaseovereenkomst af te sluiten voor Financial Lease van een BMW 5 Serie, is het belangrijk om op de hoogte te zijn van de voorwaarden. Hier zijn enkele aandachtspunten:
 • Leaseperiode: De duur van de leaseovereenkomst kan variëren, meestal tussen de 12 en 60 maanden. Zorg ervoor dat je een termijn kiest die aansluit bij jouw financiële situatie en wensen.
 • Maandelijkse leasebedragen: De hoogte van de maandelijkse leasebedragen is afhankelijk van verschillende factoren, zoals de aanschafprijs van de auto, de looptijd van de overeenkomst en de restwaarde aan het einde van de leaseperiode. Het is belangrijk om te zorgen dat het maandbedrag past binnen jouw budget.
 • Onderhoud en verzekering: De kosten die je maakt voor reparatie en onderhouden zijn voor jezelf, dit is dus niet bij het contract inbegrepen.
Als intermediair helpen we je graag bij het vinden van de juiste financial lease voor je BMW 5 Serie. We begrijpen dat het een complex proces kan zijn en we zijn hier om ervoor te zorgen dat je de beste deal krijgt die past bij je financiële situatie en behoeften.
Heb je vragen?
Bel mij via: 088 050 18 50
Wij maken auto's betaalbaar | De Autofinancier

Contact opnemen met ons

Benieuwd wat wij voor je kunnen doen?
Neem dan contact met ons op. Contact opnemen
© 2024 De Autofinancier, onderdeel van Blokweg Financieel Adviseurs
Gerealiseerd door WebSentiment
Even geduld a.u.b.