Beoordeeld met een 9.2
Meer dan 60.000 klanten gingen je voor
Meer dan 23 jaar ervaring
Hoe onze klanten ons kennen
10/10 25 september 2023

Heel fijn en snelle acties

Kishan R. Poetoe
10/10 15 september 2023

Zeer behulpzaam, efficiënt en snel.

Studio Iskander
1/10 15 september 2023

Mialem przygodę w dofinsowaniu kupna samochodu trwało to około dwóch miesięcy szybkość i pomoc to katastrofa , brak odpowiedzi na e-maile i ciągle utrudnianie ale zaskakujące było jak zmieniano oprocentowanie kredytu w umowie kredytowej , więc zdecydowałem zamknąć dofinansowanie auta i nigdy więcej nic wspólnego nie nieć z tą firmą NIKOMU NIE POLECAM !!! nie zasługują nawet na pół gwiazdki . Dziwie się tylko jak ta firma funkcjonuje ?

Tadeusz
1/10 15 september 2023

Ik had een avontuur met het subsidiëren van de aankoop van een auto, het duurde ongeveer twee maanden, de snelheid en hulp waren een ramp, geen reactie op e-mails en voortdurende problemen, maar het was verrassend hoe de leningrente in de lening werd gewijzigd overeenkomst, dus heb ik besloten de subsidie ​​voor de auto stop te zetten en er nooit meer iets mee te maken te hebben. IK BEVEEL DIT BEDRIJF AAN IEDEREEN AAN!!! Ze verdienen niet eens een halve ster Ik ben gewoon verbaasd hoe dit bedrijf werkt

Halina
10/10 21 september 2023

Zeer prettig, transparant en behulpzaam. Snelle afhandeling/respons.

AmW
9/10 13 september 2023

Supersnel en professioneel

SW Bluma
10/10 19 september 2023

Alles prima

Carlloscompany
7/10 18 september 2023

Het ging op zich snel en duidelijk

Maxim-xl
10/10 19 september 2023

mijn ervaring was uitstekend Snelle reactie op de aanvraag, professionaliteit bovenal, goede klantenservice, veel mogelijkheden en eersteklas opties Ik geef het 5 sterren hartelijk dank voor uw dienst

Johan Luna
10/10 18 september 2023

Fijn bedrijf word snel geregeld

Plafond Friesland
Bekijk alle 2137 reviews

Financial Lease van de BMW 5 Serie met De Autofinancier

Als intermediair willen we je graag adviseren over de aantrekkelijke mogelijkheden van Financial Lease voor een BMW 5 Serie. Het is belangrijk om te weten wat Financial Lease precies inhoudt en hoe het zich verhoudt tot andere vormen van auto financiering. In dit artikel leggen we de focus op de specificaties van de BMW 5 Serie waar je met Financial Lease van geniet, de voordelen van Financial Lease van de BMW 5 Serie en de verschillen tussen Financial Lease en Operational Lease.De BMW 5 Serie: Een auto droom auto binnen handbereik door Financial Lease

Voordat we dieper ingaan op Financial Lease, is het goed om te weten wat de BMW 5 Serie je te bieden heeft met Financial Lease. Deze luxe sedan combineert een elegant design met krachtige prestaties en geavanceerde technologie. Met Financial Lease van de BMW 5 Serie profiteer je van de volgende specificaties:
 • Krachtige motoren: De BMW 5 Serie is verkrijgbaar met diverse motoren, waaronder efficiënte diesel- en benzinemotoren, evenals een plug-in hybride variant.
 • Comfortabele rijeigenschappen: Door het uitgekiende onderstel en de precieze besturing biedt de BMW 5 Serie een uitstekende wegligging en comfortabel rijgedrag.
 • Luxe interieur: Geniet van hoogwaardige materialen, ergonomische stoelen en een uitgebreid infotainmentsysteem in het prachtige interieur van de BMW 5 Serie.
Jouw droomauto nog niet gevonden? Zoek hier tussen 50.000 Financial Lease occasions. Bekijk alle occasions

Wat is Financial Lease van de BMW 5 Serie?

Financial Lease van de BMW 5 Serie is een financieringsvorm waarbij je als ondernemer of zzp'er de BMW 5 Serie op afbetaling koopt, zonder dat je direct eigenaar wordt van de auto. Je sluit een leaseovereenkomst af voor een bepaalde periode, waarbij je maandelijks een vast bedrag betaalt. Aan het einde van de leaseperiode kun je de auto overnemen tegen een vooraf vastgestelde prijs. Financial Lease biedt verschillende voordelen:
 • Liquiditeit: Doordat je niet direct een grote investering hoeft te doen, blijft er geld beschikbaar voor andere bedrijfsactiviteiten.
 • Fiscale voordelen: Bij Financial Lease kun je profiteren van fiscale voordelen, zoals afschrijving en renteaftrek. Bovendien is de BTW over de maandelijkse leasebedragen aftrekbaar.

 

Financial Lease vs Operational Lease bij de BMW 5 Serie

Financial Lease verschilt op enkele belangrijke punten van Operational Lease. Hier zijn enkele verschillen tussen Financial Lease en auto financiering:
 • Eigendom: Bij Financial Lease word je volledig eigenaar van de auto na het einde van de leaseperiode, terwijl je bij Operational Lease de auto alleen huurt.
 • Maandelijkse lasten: Bij Financial Lease betaal je maandelijks een vast bedrag dat bestaat uit afschrijving en rente, terwijl bij Operational Lease het maandbedrag alleen bestaat uit rente en aflossing.
 • Fiscale voordelen: Financial Lease biedt fiscale voordelen, zoals afschrijving en renteaftrek, die niet van toepassing zijn bij auto Operational Lease.

De voorwaarden van Financial Lease van de BMW 5 Serie

Voordat je besluit om een Financial Leaseovereenkomst af te sluiten voor Financial Lease van een BMW 5 Serie, is het belangrijk om op de hoogte te zijn van de voorwaarden. Hier zijn enkele aandachtspunten:
 • Leaseperiode: De duur van de leaseovereenkomst kan variëren, meestal tussen de 12 en 60 maanden. Zorg ervoor dat je een termijn kiest die aansluit bij jouw financiële situatie en wensen.
 • Maandelijkse leasebedragen: De hoogte van de maandelijkse leasebedragen is afhankelijk van verschillende factoren, zoals de aanschafprijs van de auto, de looptijd van de overeenkomst en de restwaarde aan het einde van de leaseperiode. Het is belangrijk om te zorgen dat het maandbedrag past binnen jouw budget.
 • Onderhoud en verzekering: De kosten die je maakt voor reparatie en onderhouden zijn voor jezelf, dit is dus niet bij het contract inbegrepen.
Als intermediair helpen we je graag bij het vinden van de juiste financial lease voor je BMW 5 Serie. We begrijpen dat het een complex proces kan zijn en we zijn hier om ervoor te zorgen dat je de beste deal krijgt die past bij je financiële situatie en behoeften.
Heb je vragen?
Bel mij via: 088 050 18 50

Contact opnemen met ons

Benieuwd wat wij voor je kunnen doen?
Neem dan contact met ons op. Contact opnemen
© 2023 De Autofinancier, onderdeel van Blokweg Financieel Adviseurs
Gerealiseerd door Websentiment
Even geduld a.u.b.
Hallo, waarmee kunnen we je helpen?