Onze nieuwe website is online!

De nieuwe website van De Autofinancier is sinds vandaag online! Ook hebben de dealers die aangesloten zijn bij De Autofinancier hun eigen huisstijl op de website. Heeft u nog vragen of opmerkingen? Het team van De Autofinancier staat u graag te woord.
koppel blij met hun auto

166,-per maand Gratis voorstel We sturen je binnen 3 uur een voorstel
Zoals u ziet, is vandaag de nieuwe website van De Autofinancier online gegaan. We waren druk bezig met het ontwikkelen van de vernieuwde website en dit is het resultaat geworden. Het is een website van deze tijd en we zijn erg blij met de nieuwe website. 

Wat u als eerste ziet op de website is dat het nu beeldvullend is en de knoppen zijn gemoderniseerd. Het is duidelijker en overzichtelijker voor de bezoeker.  Ook de berekening is meteen zichtbaar op de home pagina, zodat u sneller en makkelijker uw berekening kunt maken. Daarnaast hebben we een blog pagina aangemaakt, waar u altijd up to date blijft van De Autofinancier. 

De dealers die aangesloten zijn bij De Autofinancier hebben een eigen huisstijl op hun website. Dus als ze een blauwe huisstijl hebben, dan is de website vormgegeven met de kleur blauw. 

De website is gemaakt in samenwerking met Internetbureau WebSentiment, een bedrijf dat gespecialiseerd is in online producten.
Neem een kijkje op onze nieuwe en frisse website! Heeft u nog vragen en of opmerkingen? Het team van De Autofinancier staat u graag te woord. Team De Autofinancier
Gratis voorstel
© 2024 De Autofinancier, onderdeel van Blokweg Financieel Adviseurs
Gerealiseerd door WebSentiment
Even geduld a.u.b.