De Keukenfinancier, het nieuwe zusje van De Autofinancier

Met trots vertellen wij u dat De Autofinancier een zusje heeft gekregen. De Keukenfinancier speelt met de persoonlijke lening op maximaal 15 jaar in op de veranderde wet- en regelgeving met betrekking tot de hypotheek.

,-per maand Gratis voorstel We sturen je binnen 3 uur een voorstel
Door gewijzigde wet- en regelgeving is het in veel gevallen niet meer mogelijk om een nieuwe keuken mee te financieren in een hypotheek. Als het nog wel mogelijk is, dan brengt dit vaak extra kosten met zich mee vanwege advies-, taxatie- of notariskosten. De Keukenfinancier kan een persoonlijke lening op 15 jaar aanbieden waardoor klanten in de meeste gevallen goedkoper uit zijn.

De Keukenfinancier begrijpt als geen ander dat het kopen van een nieuwe keuken een grote investering is. Men wilt ten tijde van een verhuizing of verbouwing genoeg geld achter de hand houden voor onvoorziene kosten. Als een van de weinige partijen in Nederland biedt De Keukenfinancier een persoonlijke lening aan met een looptijd van 15 jaar (vanaf 15.000 euro). Waarom 15 jaar? Omdat dat de gemiddelde levensduur van een keuken is en omdat dit de maandlasten aanzienlijk verlaagt. Ook voor bedragen tussen 2.500 en 15.000 euro zijn er mogelijkheden.

Neem gerust eens een kijkje op de website: www.dekeukenfinancier.nl

Gratis voorstel
© 2023 De Autofinancier, onderdeel van Blokweg Financieel Adviseurs
Gerealiseerd door Websentiment
Even geduld a.u.b.
Hallo, waarmee kunnen we je helpen?