Corona "Proef" Rit

Helaas blijven de showrooms voorlopig gesloten voor publiek. Gelukkig blijven proefritten wel mogelijk. Deze vinden nu op een locatie naar keuze plaats. Niet ideaal gezien het ijzig koud is deze weken. Wij laten je niet in de kou staan en komen met een mobiele koek & zopie naar de gewenste locatie!
Corona "Proef" Rit team

166,-per maand Gratis voorstel We sturen je binnen 3 uur een voorstel
Helaas blijven de showrooms voorlopig gesloten voor publiek. Gelukkig blijven proefritten wel mogelijk. Deze vinden nu op een locatie naar keuze plaats. Niet ideaal gezien het ijzig koud is deze weken.

Om jullie niet in de kou te laten staan zijn we afgelopen week gestart met een mobiele Koek & Zopie service. Met warme drank en lekkernijen rijden we de komende weken door heel Nederland om proefritten onvergetelijk te maken. Mooi om te zien dat nu al veel autobedrijven gebruik willen maken van deze service. We hebben een aantal vragen gekregen die we graag beantwoorden.

Wat houdt de coronaproefrit precies in?
We komen met een mobiele koek en zopie naar de locatie waar je als autobedrijf met je klant hebt afgesproken om een proefrit te maken. Van te voren geef je de tijd en locatie aan ons door. Onze mobiele brigade zorgt ter plekke voor warme drank & versnaperingen. Ze serveren de beste gehaktballen van Nederland, broodjes rendang, pulled pork en ga zo maar door.

Waarom doet De Autofinancier dit?
Wij willen jou en je klanten niet in de kou laten staan nu de showrooms zijn gesloten. Het is bedoeld als een attent gebaar en een hart onder de riem.

Zijn er kosten aan verbonden?
Deze service doen we graag en de kosten zijn geheel voor onze rekening. We nemen ook stuurhoezen mee zodat jouw klant zich 100% veilig voelt tijdens het maken van de proefrit.

Heb je binnenkort een proefrit en wil je je klant op een leuke en ludieke manier verrassen? Geef het aan ons door en wij komen naar de gewenste locatie. Uiteraard nemen wij alle coronarichtlijnen in acht zodat dit op een veilige en verantwoorde manier gebeurt.

Je kunt een mail sturen naar info@deautofinancier.nl of bel naar 088 050 1850.
Gratis voorstel
© 2024 De Autofinancier, onderdeel van Blokweg Financieel Adviseurs
Gerealiseerd door WebSentiment
Even geduld a.u.b.