Occasions Financial Lease

Heeft u een eigen onderneming? En moet u vaak op reis naar klanten voor uw onderneming?

,-per maand Gratis voorstel
Heeft u een eigen onderneming? En moet u vaak op reis naar klanten voor uw onderneming? In dat geval is het belangrijk om een goede auto in bezit te hebben. Maar wat kunt u het beste doen als ondernemer? Kunt u beter een auto aanschaffen of een auto leasen? In dit artikel gaan we het over occasions financial lease hebben. Wat is financial lease? Wat zijn de voordelen van financial lease en de voordelen van occasions financial lease?

Financial Lease

Veel mensen denken bij het leasen van een voertuig vooral aan de negatieve aspecten. Ze denken dat het een verkapte vorm van auto huren is en omwille van die reden ook een vorm van inefficiënt omgaan met geld. Dit is echter een grove misvatting, aangezien leasen juist veel voordelen met zich meebrengt. Er zijn namelijk verschillende leasevormen, zoals Financial Lease, Operational Lease of Private Lease. Operational Lease houdt in dat u een auto nooit in uw bezit krijgt. Bij Financial Lease is dat echter wel het geval. Na de leasetermijn wordt u niet alleen economische, maar ook juridische eigenaar. U betaalt uw auto dus op afbetaling in verschillende termijnen.

Voordelen Financial Lease

Maar waarom zou u voor uw onderneming voor een Financial Lease gaan? Allereerst heeft u dan geen startbedrag nodig. Bent u bijvoorbeeld een startende ondernemer? In dat geval heeft u ongetwijfeld veel kosten en via deze weg kunt u kosten besparen. Daarnaast is het een goed middel om uw eigen liqiditeitsmiddelen in eigen bezit te houden en hoeft u niet in één keer een grote investering te doen. Zo kunt u blijven investeren in uw eigen organisatie, doordat u nog de mogelijkheid heeft om dit bedrag te gebruiken voor uw bedrijfsvoering. In die gevallen kan Financial Lease een oplossing zijn, omdat u daarmee wel de beschikking heeft over een voertuig.

Daarnaast heeft Financial Lease ook nog eens fiscale voordelen. Het is namelijk de enige leasevorm die belastingtechnisch ook zeer aantrekkelijk is. U kunt namelijk de kosten van de lease afschrijven. Hierdoor betaalt u uiteindelijk dus minder belasting, aangezien het als legitieme kosten kan worden opgevoerd. Daarnaast zijn er uiteraard nog veel meer voordelen. Bespreek deze voordelen vooral even met uw boekhouder of accountant en laat u adviseren. Maar wat zijn dan de voordelen van occasions financial lease?

Voordeel occasions Financial Lease

In principe kan gesteld worden dat de bovenstaande voordelen ook voor een occasion lease gelden. Maar het punt daarbij is dat een occasion lease qua waarde vaak ook nog wat lager ligt. Dus dit betekent dat u kunt profiteren van een lager maandbedrag. Ideaal als u op de kosten moet letten! Bovendien kunt u ook een kortere leasetermijn afsluiten, waardoor de auto sneller in uw bezit kan komen. Het is dus een zeer toegankelijke manier om aan een auto te geraken.

Een lening afsluiten voor occasions Financial Lease

Heeft u wel oren naar een financial lease? In dat geval kunt u bij De Autofinancier terecht om een aanvraag te doen voor een leasevoorstel. Onze adviseurs bespreken uw opties op basis van uw persoonlijke situatie en wensen. Doordat De Autofinancier nauw samenwerkt met diverse geldverstrekkers kunnen wij u het beste voorstel doen.

Een aanvraag kunt u eenvoudig doen via het aanvraagformulier. Daarnaast is het ook mogelijk om een aanvraag te doen voor particulieren.

occasions financial lease
Gratis voorstel
© 2023 De Autofinancier, onderdeel van Blokweg Financieel Adviseurs
Gerealiseerd door Websentiment
Even geduld a.u.b.
Hallo, waarmee kunnen we je helpen?