Junior klantadviseur financieren

De Autofinancier uit Noord Brabant is op zoek naar een Junior klantadviseur voor financial lease en consumptief krediet.
Wij zijn op zoek naar collega
Heb jij:
 • MBO denkniveau
 • De Rotterdamse mentaliteit (en de Brabantse gezelligheid)
 • Een flinke dosis enthousiasme
 • Een talenknobbel (dan is dat meer dan welkom)

 En ben jij:
 • In het bezit van WFT basis en WFT consumptief krediet
  (of bereid om dit op korte termijn te halen, wij helpen je!)
 • Het liefst fulltime beschikbaar (we missen je liever niet te lang)
 Dan ben jij mogelijk onze nieuwe Junior klantadviseur! 

We bieden jou:
 • Uiteraard bieden we je een goed salaris met secundaire arbeidsvoorwaarden zoals pensioen. Daarnaast krijg je ook nog een auto van de zaak.
 • Deze auto van de zaak is inclusief tankpas waar je ook privé mee mag rijden
 • Een fijne werkomgeving met behulpzame collega’s
 • Opleidingen en trainingen
 • Doorgroeimogelijkheden

Hoe ziet je dag eruit?
Je begint je dag met een goede kop koffie en praat met je collega’s bij over het weekend. Daarna ga je aan de slag met het verwerken van de binnenkomende mail. Daar staat een mail tussen van je teamleider met de werkzaamheden van de dag. Je gaat klanten nabellen die een financiering hebben aangevraagd en inventariseert de benodigde gegevens. Je vraagt tijdens dit gesprek bewijsdocumenten op en houdt in de gaten of we die ontvangen. Ontbreken er documenten of heb je nog geen mail ontvangen? Dan bel jij er direct achteraan om dit alsnog te verzamelen. Je doet er alles aan dat het financieringscontract zo snel mogelijk wordt uitbetaald. In de tussentijd sta je onze klanten, autobedrijven en de banken te woord en speel je nog een potje op de flipperkast.  

Wat je kunt verwachten van werken binnen De Autofinancier?
Je komt te werken in een hecht team van 12 collega’s, waardoor de lijnen kort zijn. Er wordt hard gewerkt, maar ook veel georganiseerd buiten het werk om. Zo wordt er wekelijks een borrel georganiseerd en mag je mee op wintersport. Je hoeft hiervoor niet te kunnen skiën 😉. 

Over De Autofinancier (onderdeel van Blokweg)
Blokweg Financieel Adviseurs is de partner voor particuliere en zakelijke verzekeringen, financieringen en hypotheken. We zijn een bedrijf wat de Rotterdamse no-nonsens aanpak weet te combineren met de Brabantse gezelligheid. Mede hierdoor zijn we in de afgelopen 22 jaar uitgegroeid tot een van de grootste intermediairs van Nederland.

Voel jij je aangetrokken tot de functie junior klantadviseur? Stuur dan je CV + korte motivatie door naar de aanvoerder van het financieringsteam: Stevan Agatonovic. Hij is te bereiken per mail via pz@blokweg.nl. Voor vragen over de functie kun je ook bij hem terecht. Telefonisch is hij bereikbaar via 088 050 1800.

We hopen je snel te ontmoeten in ons mooie pand aan de haven van Zevenbergen.

Graag tot snel!

Je (hopelijk) nieuwe collega’s van De Autofinancier

Contact opnemen

Verzenden
© 2024 De Autofinancier, onderdeel van Blokweg Financieel Adviseurs
Gerealiseerd door WebSentiment

Even geduld a.u.b.