,-per maand Gratis voorstel
Beoordeeld met een 9.2
Meer dan 60.000 klanten gingen je voor
Meer dan 23 jaar ervaring
Hoe onze klanten ons kennen
Bekijk alle 1 reviews

Lening voor auto afsluiten in 7 stappen

Stel je wilt een nieuwe auto aanschaffen, maar je vindt de investering te hoog. Een auto aanschaffen is een forse investering. Dat geld kan jij als ondernemer ook investeren in jouw onderneming. Wist je dat je ook een lening voor auto kunt afsluiten bij De Autofinancier? Een lening voor auto is zeer populair onder ondernemers, maar ook onder particulieren. Veel bedrijven en particulieren maken gebruik van deze mogelijkheid, 1 op de 3 auto’s wordt namelijk gefinancierd. Maak jouw droom waar zodat jij binnen de kortste keren een nieuwe auto rijdt en sluit een lening voor auto af. 

Stappenplan om een autofinanciering af te sluiten

Wellicht is het de eerste keer dat jij een lening voor auto gaat afsluiten, we begrijpen dat je dit spannend vindt. Om een lening voor auto af te sluiten, hanteren wij bij De Autofinancier een eenvoudig stappenplan. In slechts 7 stappen heb jij jouw aanvraag gedaan en kun jij je auto ophalen. Mocht je vragen hebben over het stappenplan of tegen andere vragen aanlopen, kun je altijd contact met ons opnemen. 

Stap 1: Zoek jouw nieuwe auto uit

Laten we beginnen bij het begin: voor welke auto ga je? Via Occassionvoorraad.nl kun jij uit meer dan 50.000 occasions kiezen. Occasionvoorraad is een portaal waarin jij jouw droomauto zeker gaat vinden. Doordat er dagelijks ruim 500 nieuwe occasions online komen vind je uiteindelijk altijd wel een auto die bij jou past. 

Stap 2: Doe een voorstel

Wanneer jij jouw droomauto hebt gevonden, is het tijd om een financieringsvoorstel aan te vragen. Voor jou als ondernemer is het aanvragen van een voorstel snel, eenvoudig en gratis via onze website. Mocht je het voorstel voor jouw lening voor auto liever telefonisch bespreken, kun je bellen naar 088 050 1852. Onze financieringsadviseurs staan jou graag te woord om jou zo goed mogelijk te helpen. Wij gaan direct voor je aan de slag. 

Stap 3: De bank is aan zet

Omdat je een financiering wilt afsluiten, gaat de bank je bedrijf toetsen. Voor de bank is het belangrijk om zekerheid te hebben dat je in staat bent het geleende geld terug te betalen.
Op basis daarvan beoordeelt de bank of je in aanmerking komt voor de lening voor auto. 

Stap 4: Het plannen van een proefrit

Voordat je een auto koopt maak je natuurlijk graag een proefrit. Je wilt immers weten waar jij de komende tijd in gaat rijden en of die voldoet aan je verwachtingen. Dit proces is bij een lening voor auto dan ook niet anders. Zodra wij een akkoord hebben van de bank, zullen wij met jou contact opnemen om het contract te bespreken. Terwijl we wachten op de bank kun jij contact opnemen met het autobedrijf zodat je een proefrit kan maken. Ben je nog steeds overtuigd van jouw keuze? Dan gaan wij het contract in orde maken. 

Stap 5: Onderteken het contract

Zodra wij het contract in orde hebben gemaakt, sturen we deze naar je op. Aan jou de belangrijke taak om het contract te ondertekenen en weer terug naar ons te sturen. Jouw nieuwe occasion komt steeds dichterbij! 

Stap 6: De bank maakt het geld over

Doordat de bank jouw organisatie positief heeft beoordeeld, hebben zij er vertrouwen in dat je de lening kunt terugbetalen. De bank maakt het geld naar het desbetreffende autobedrijf over. 

Stap 7: Het ophalen van de auto

We zijn aangekomen bij de laatste stap, maar ook de leukste. Jouw financiering is rond dus het is de hoogste tijd dat jij je auto op gaat halen. Maak daarvoor een afspraak met het autobedrijf. Je kan dan eindelijk in jouw nieuwe occasion gaan rijden. Volg het stappenplan om eenvoudig en snel jouw lening voor een auto aan te schaffen. Namens het hele team van De Autofinancier wensen wij jou veilige kilometers voor je onderneming.
Jouw droomauto nog niet gevonden? Zoek hier tussen 50.000 financial lease occasions. Bekijk alle occasions

De voordelen van een lening voor auto

Waarom is een lening voor auto zo voordelig voor jou als ondernemer? Andere ondernemers zijn je al voorgegaan, omdat er vele fiscale voordelen zitten aan Financial Lease. Zo profiteer je van renteaftrek, afschrijving, investeringsaftrek en het terugvorderen van de BTW. Daarnaast bepaal jij zelf de leasetermijn, dit varieert vaak tussen de 12 en 72 maanden. Doordat jij jouw auto in termijnen terugbetaalt, hoef jij niet in één keer een flink bedrag neer te leggen. Dit scheelt weer, omdat je dit geld nog kan blijven investeren in jouw onderneming. We horen je al denken: en hoe zit het met al die kilometers die ik voor mijn bedrijf moet afleggen? Je hoeft je hier niet druk over te maken. Je hebt namelijk niet te maken met een kilometerbeperking met financial lease. Zo rijd jij het hele land door naar al jouw klanten. Doe eenvoudig een aanvraag voor een lening voor auto via onze website of neem contact met ons op. Onze financieringsadviseurs helpen jou graag bij het maken van de juiste keuze. Wellicht mogen we jou binnenkort ook veel veilige kilometers wensen in jouw nieuwe occasion.
Heb je vragen?
Bel mij via: 088 050 18 50

Contact opnemen met ons

Benieuwd wat wij voor je kunnen doen?
Neem dan contact met ons op. Contact opnemen
Rekenvoorbeeld:
Totale kredietbedrag Termijnbedrag JKP Duur kredietovereenkomst Totale door consument te betalen bedrag
€5.000,- €105,- 9,9% 60 €6.309,-
€15.000,- €295,- 7,0% 60 €17.730,-
© 2023 De Autofinancier, onderdeel van Blokweg Financieel Adviseurs
Gerealiseerd door Websentiment
Even geduld a.u.b.
Hallo, waarmee kunnen we je helpen?