Beoordeeld met een 9.2
Meer dan 60.000 klanten gingen je voor
Meer dan 24 jaar ervaring
Hoe onze klanten ons kennen
10/10 05 februari 2024

super geholpen bedankt

ahs autos v.o.f venlo
10/10 05 februari 2024

Betrouwbaar en snel!

H.Dasdemir
10/10 05 februari 2024

Uitstekend

Mitchell Treffers
10/10 29 januari 2024

Quick and Smooth

IT R&C
8/10 05 februari 2024

Contacten verliepen vlot. Duidelijke informatie over de te nemen stappen.

Particulier
8/10 02 februari 2024

Amazing ,fast answers And help .

Santander group
8/10 01 februari 2024

Goed

C Beauty
10/10 01 februari 2024

Top snel geregeld

GDA Electric
10/10 31 januari 2024

Mijn ervaring met de Autofinancier is zeer positief, Bij het aanleveren van de gegevens ben ik zowel on-line, als telefoonscherm goed geholpen. Fijne mensen

Marcel Jansen
10/10 30 januari 2024

Heel erg klantvriendelijk Warme welkom maak niet uit hoe je er ziet word je vriendelijk behandeld. Leeg alles goed uit neem zijn tijd voor je ook heb je geen afspraak geef ook handige tips als je een proefrit neem. Ben heel tevreden

Cleo/Divinly cakes
Bekijk alle 2272 reviews

Financial Lease van de BMW 316 met De Autofinancier

Als je op zoek bent naar een stijlvolle, betrouwbare en luxe auto, dan is Financial Lease van de BMW 316 ongetwijfeld een uitstekende keuze. Als intermediair helpen we je graag bij het vinden van de ideale auto financiering voor deze prachtige auto. In dit artikel bespreken we de specificaties van de BMW 316 met Financial Lease, het verschil tussen Financial Lease en Operational Lease, en waarom je voor Financial Lease zou moeten kiezen bij de BMW 316, inclusief de slottermijn van Financial Lease bij de BMW 316.De BMW 316: Specs en kenmerken waarvan je met Financial Lease profiteert

De BMW 316 is een uitstekende keuze voor iedereen die op zoek is naar een hoogwaardige, elegante en comfortabele auto. Enkele opvallende specificaties van de BMW 316 met Financial Lease zijn:
 • Krachtige en efficiënte motoren
 • Uitstekende wegligging en rijervaring
 • Luxueus en ergonomisch interieur
 • Geavanceerde technologieën zoals BMW ConnectedDrive en iDrive-infotainmentsysteem
 • Veiligheidssystemen zoals automatisch noodremsysteem, lane-departure warning en dodehoek assistent
Jouw droomauto nog niet gevonden? Zoek hier tussen 50.000 Financial Lease occasions. Bekijk alle occasions

Financial Lease vs Operational Lease bij de BMW 316

Wanneer je overweegt om een BMW 316 te leasen, zijn er twee hoofdopties: Financial Lease en Operational Lease. Beide vormen van leasing hebben hun eigen voor- en nadelen, afhankelijk van je behoeften en situatie:
 • Eigendom: Bij Financial Lease van de BMW 316 word je aan het einde van het leasecontract volledig eigenaar van de auto. Bij Operational Lease wordt de auto aan het einde van het contract weer ingeleverd bij de leasemaatschappij.
 • Verantwoordelijkheden: Met Financial Lease ben je zelf verantwoordelijk voor het onderhoud en de verzekering van de auto, terwijl Operational Lease deze kosten meestal dekt in het maandelijkse leasebedrag.
 • Fiscale voordelen: Financial Lease kan fiscale voordelen bieden voor zelfstandig ondernemers en bedrijven, terwijl Operational Lease deze voordelen meestal niet biedt.

 

Waarom kies je voor Financial Lease bij de BMW 316?

Financial Lease kan een ideale keuze zijn voor de BMW 316 vanwege de volgende voordelen:
 • Eigendom: Aan het einde van het leasecontract word je volledig eigenaar van de auto door de slottermijn te betalen. Dit kan aantrekkelijk zijn als je een langetermijninvestering in de auto wilt doen.
 • Fiscale voordelen: Zoals eerder vermeld, biedt Financial Lease fiscale voordelen voor zelfstandig ondernemers en bedrijven. Dit kan leiden tot een lagere totale kosten voor het leasen van de BMW 316.
 • Flexibiliteit: Financial Lease biedt meer flexibiliteit in de leasevoorwaarden, zoals looptijd, maandelijkse betalingen en slottermijn. Dit maakt het gemakkelijk om een leasecontract aan te passen aan jouw specifieke behoeften en budget.
 • Aangepaste auto: Met Financial Lease kun je je BMW 316 aanpassen en personaliseren zoals je wilt. Dit kan minder gebruikelijk zijn bij Operational Lease, waar de auto vaak standaardopties heeft en aan het einde van het contract wordt ingeleverd.

Slottermijn van Financial Lease bij de BMW 316

De slottermijn bij Financial Lease is het bedrag dat je aan het einde van het leasecontract betaalt om eigenaar te worden van de auto. Dit bedrag wordt aan het begin van het contract vastgesteld op basis van de verwachte restwaarde van de auto. Het voordeel van een slottermijn is dat het de maandelijkse leasebetalingen lager maakt, waardoor het leasen van de BMW 316 betaalbaarder wordt.

Het is belangrijk om een realistische slottermijn vast te stellen, zodat je aan het einde van het leasecontract niet voor onaangename verrassingen komt te staan. Als intermediair kunnen wij je helpen bij het berekenen van de juiste slottermijn voor jouw BMW 316 Financial Leasecontract.


De BMW 316 is een uitstekende keuze voor iedereen die op zoek is naar een stijlvolle, betrouwbare en luxe auto. Financial Lease kan de perfecte auto financieringsoptie zijn om van alle voordelen van de BMW 316 te genieten. Door de mogelijkheid om eigenaar te worden, fiscale voordelen, en flexibiliteit in de leasevoorwaarden, biedt Financial Lease van de BMW 316 een aantrekkelijke oplossing voor zowel particulieren als ondernemers.
Heb je vragen?
Bel mij via: 088 050 18 50

Contact opnemen met ons

Benieuwd wat wij voor je kunnen doen?
Neem dan contact met ons op. Contact opnemen
© 2023 De Autofinancier, onderdeel van Blokweg Financieel Adviseurs
Gerealiseerd door Websentiment
Even geduld a.u.b.
Hallo, waarmee kunnen we je helpen?