Beoordeeld met een 9.2
Meer dan 60.000 klanten gingen je voor
Meer dan 23 jaar ervaring
Hoe onze klanten ons kennen
10/10 25 september 2023

Heel fijn en snelle acties

Kishan R. Poetoe
10/10 15 september 2023

Zeer behulpzaam, efficiënt en snel.

Studio Iskander
1/10 15 september 2023

Mialem przygodę w dofinsowaniu kupna samochodu trwało to około dwóch miesięcy szybkość i pomoc to katastrofa , brak odpowiedzi na e-maile i ciągle utrudnianie ale zaskakujące było jak zmieniano oprocentowanie kredytu w umowie kredytowej , więc zdecydowałem zamknąć dofinansowanie auta i nigdy więcej nic wspólnego nie nieć z tą firmą NIKOMU NIE POLECAM !!! nie zasługują nawet na pół gwiazdki . Dziwie się tylko jak ta firma funkcjonuje ?

Tadeusz
1/10 15 september 2023

Ik had een avontuur met het subsidiëren van de aankoop van een auto, het duurde ongeveer twee maanden, de snelheid en hulp waren een ramp, geen reactie op e-mails en voortdurende problemen, maar het was verrassend hoe de leningrente in de lening werd gewijzigd overeenkomst, dus heb ik besloten de subsidie ​​voor de auto stop te zetten en er nooit meer iets mee te maken te hebben. IK BEVEEL DIT BEDRIJF AAN IEDEREEN AAN!!! Ze verdienen niet eens een halve ster Ik ben gewoon verbaasd hoe dit bedrijf werkt

Halina
10/10 21 september 2023

Zeer prettig, transparant en behulpzaam. Snelle afhandeling/respons.

AmW
9/10 13 september 2023

Supersnel en professioneel

SW Bluma
10/10 19 september 2023

Alles prima

Carlloscompany
7/10 18 september 2023

Het ging op zich snel en duidelijk

Maxim-xl
10/10 19 september 2023

mijn ervaring was uitstekend Snelle reactie op de aanvraag, professionaliteit bovenal, goede klantenservice, veel mogelijkheden en eersteklas opties Ik geef het 5 sterren hartelijk dank voor uw dienst

Johan Luna
10/10 18 september 2023

Fijn bedrijf word snel geregeld

Plafond Friesland
Bekijk alle 2137 reviews

Financial Lease BMW 1 Serie met De Autofinancier

Ben je op zoek naar een stijlvolle, sportieve en luxueuze auto die perfect past bij zowel je zakelijke als persoonlijke behoeften? Dan is de BMW 1 Serie een uitstekende keuze voor Financial Lease. Overweeg Financial Lease bij de BMW 1 serie om te profiteren van de vele voordelen die auto financiering te bieden heeft.Waarom kiezen voor Financial Lease bij de aanschaf van een BMW 1 Serie?

De BMW 1 Serie biedt met Financial Lease een combinatie van dynamiek en elegantie, ondersteund door krachtige motoren, geavanceerde technologie en een luxe interieur. Hier volgen enkele redenen waarom Financial Lease een verstandige keuze is bij de aankoop van een BMW 1 Serie:
  • Financiële transparantie: Met Financial Lease van de BMW 1 serie krijg je duidelijk inzicht in je maandelijkse autokosten, wat bijdraagt aan financiële stabiliteit en helpt bij het beheer van je budget.
  • Aantrekkelijke rente: Financial Lease van een BMW 1 serie biedt gunstige rentetarieven, waardoor de totale financieringskosten van de auto lager uitvallen dan bij een traditionele lening.
  • Liquiditeit behouden: Financial Lease van de BMW 1 serie vraagt geen grote initiële investering, waardoor je meer financiële flexibiliteit behoudt voor andere uitgaven.
  • Zakelijke voordelen: Als ondernemer kun je de BTW op het maandelijkse leasebedrag terugvragen. Daarnaast zijn rente en afschrijving fiscaal aftrekbaar, wat resulteert in belastingvoordelen.
  • Geen kilometerbeperking: In tegenstelling tot operational lease, legt Financial Lease bij de BMW 1 serie geen beperking op het aantal kilometers. Dit betekent dat je zonder zorgen kunt rijden, zonder angst voor extra kosten door te veel gereden kilometers.
Jouw droomauto nog niet gevonden? Zoek hier tussen 50.000 Financial Lease occasions. Bekijk alle occasions

De slottermijn bij Financial Lease van de BMW 1 serie

De slottermijn bij Financial Lease van de BMW 1 serie is een vooraf afgesproken restbedrag dat aan het einde van de leaseperiode nog openstaat. Dit bedrag moet in een keer worden afgelost om volledig eigenaar te worden van het geleasete voertuig.

Bij Financial Lease van de BMW 1 serie wordt de totale waarde van het voertuig verdeeld over de maandelijkse afbetalingen en het slottermijn. De slottermijn zorgt ervoor dat de maandelijkse afbetalingen lager blijven, omdat een gedeelte van de totale waarde niet gedurende de leaseperiode wordt afbetaald, maar aan het einde in een keer wordt voldaan.

De slottermijn wordt meestal vastgesteld op basis van de verwachte restwaarde van het voertuig aan het einde van de leaseperiode. Hierdoor kan het aflossen van de slottermijn in sommige gevallen aantrekkelijk zijn, omdat de restwaarde van het voertuig hoger is dan het slottermijn. Het is belangrijk om zorgvuldig na te denken over het slottermijn en te zorgen voor een realistische inschatting, zodat het aflossen aan het einde van de leaseperiode geen financiële problemen veroorzaakt.

Waarom kiezen voor de BMW 1 serie bij Financial Lease?

De BMW 1 Serie is een premium compacte auto die design, prestaties en geavanceerde technologie samenbrengt. Met zijn sportieve uiterlijk en luxe interieur biedt de auto een ideale mix van comfort, rijdynamiek en efficiëntie.
  • Design en exterieur: Het design van de BMW 1 Serie is dynamisch en modern, gekenmerkt door strakke lijnen en opvallende details zoals de grote dubbele nierengrille en scherp gesneden koplampen.
  • Interieur en comfort: Het bestuurdersgerichte interieur van de 1 Serie biedt ergonomie, hoogwaardige materialen en uitstekend vakmanschap. Passagiers genieten van voldoende ruimte en comfort.
  • Prestaties en efficiëntie: De 1 Serie is uitgerust met krachtige, efficiënte motoren, variërend van driecilinder turbo benzinemotoren tot viercilinder dieselvarianten. Plug-in hybride modellen zijn ook beschikbaar. BMW's achter- of vierwielaandrijving zorgt voor uitstekende rijdynamiek en wegligging.
  • Technologie en veiligheid: De BMW 1 Serie bevat de nieuwste technologieën voor connectiviteit, infotainment en veiligheid. Het iDrive-systeem is compatibel met Apple CarPlay en Android Auto, en geavanceerde rijhulpsystemen zorgen voor een veiligere rijervaring.


Heb je vragen?
Bel mij via: 088 050 18 50

Contact opnemen met ons

Benieuwd wat wij voor je kunnen doen?
Neem dan contact met ons op. Contact opnemen
© 2023 De Autofinancier, onderdeel van Blokweg Financieel Adviseurs
Gerealiseerd door Websentiment
Even geduld a.u.b.
Hallo, waarmee kunnen we je helpen?