Financial lease particulier

Ben je toe aan een nieuwe auto of heb je voor privégebruik een extra auto nodig? Wat zijn dan je mogelijkheden om een auto aan te schaffen?

,-per maand Gratis voorstel We sturen je binnen 3 uur een voorstel

Privélening voor het leasen van een auto

Ben je toe aan een nieuwe auto of heb je voor privégebruik een extra auto nodig? Maar wat nu wanneer je daar niet genoeg geld voor hebt. Niet iedereen heeft immers een volle spaarrekening. In die situaties kan je overwegen om een auto te financieren. Maar wat zijn de voordelen van het leasen van een auto in privé? Is Financial Lease particulier mogelijk? In dit artikel lees je daar meer over.

Wat houdt Financial Lease particulier in?

Leasen houdt in dat je een maandelijks bedrag gaat betalen voor de auto. Er zijn verschillende vormen van leasen, waaronder Financial Lease. Helaas is een Financial Lease particulier niet mogelijk, omdat deze leasevorm alleen toegankelijk is voor een ondernemer. Wel is het mogelijk om alsnog een lening te krijgen voor jou als particulier. Je bepaalt samen met de financiële tussenpersoon een bedrag om te lenen. Dit bedrag betaal je in termijnen terug aan de bank. Dit is ideaal voor iedereen die niet het volledige bedrag voor een voertuig in één keer wil of kan betalen. 

De voordelen van particulier leasen

Het leasen voor een particulier heeft verschillende voordelen. Ten eerste weet je bij leasen altijd precies waar je aan toe bent. Je betaalt maandelijks een vast bedrag om je auto af te lossen. Daarnaast hoef je niet het volledige bedrag in één keer te betalen aan de verkoper. Hierdoor kan je je geld stoppen in andere belangrijke zaken. Wel is het belangrijk dat je altijd het maandelijkse bedrag voor rente en aflossing kunt voldoen aan de bank. 

Financial Lease particulier: lening aanvragen bij De Autofinancier

Je kunt een lening aanvragen bij De Autofinancier. Wij helpen veel particulieren bij het bepalen van de beste lening voor hun persoonlijke situatie. Door de nauwe samenwerking met verschillende geldverstrekkers kunnen wij je een passend aanbod doen dat aansluit op je wensen en mogelijkheden. Een aanvraag kan al eenvoudig gedaan worden via het formulier op onze website. Hierin bepaal je het bedrag dat je wilt leasen en met welke looptijd. Zodra dit aanvraagformulier is verzonden, gaan wij voor je aan de slag. Uiteraard wordt wel altijd gekeken naar je inkomen.  
Gratis voorstel
Rekenvoorbeeld:
Totale kredietbedrag Termijnbedrag JKP Duur kredietovereenkomst Totale door consument te betalen bedrag
€5.000,- €105,- 9,9% 60 €6.309,-
€15.000,- €295,- 7,0% 60 €17.730,-

Genoemde voorbeelden zijn op basis van een Persoonlijke Lening, de rente staat hierbij vast. Het bijbehorend jaarlijks kosten percentage (JKP) is afhankelijk van uw persoonlijke (financiële) situatie en hoogte van het leenbedrag. In het JKP komen alle kosten van het krediet tot uitdrukking. AFM: 12.004.269. Toetsing en registratie BKR te Tiel. Andere maandbedragen en kredietbedragen zijn in overleg mogelijk. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie. 088 050 18 50.

© 2023 De Autofinancier, onderdeel van Blokweg Financieel Adviseurs
Gerealiseerd door Websentiment
Even geduld a.u.b.
Hallo, waarmee kunnen we je helpen?