Financial Lease particulier

Financial lease particulier

Privélening voor het leasen van een auto

Bent u toe een aan nieuwe auto of heeft u voor privégebruik een extra auto nodig? In dat geval kunt u uiteraard een auto aanschaffen. Maar er bestaat altijd de kans dat u daar niet genoeg geld voor heeft. Niet iedereen heeft immers een volle spaarrekening. In die situaties kan het dan ook aan te raden zijn om een auto te financierenen. Maar wat zijn de voordelen van het leasen van een auto in privé? Is Financial Lease particulier mogelijk? In dit artikel leest u daar meer over.

Wat houdt Financial Lease particulier in?

Leasen houdt in dat u een maandelijks bedrag gaat betalen voor de auto. Er zijn verschillende vormen van leasen, waaronder Financial Lease. Helaas is een Financial Lease particulier niet mogelijk, omdat deze leasevorm alleen toegankelijk is voor een ondernemer. Wel is het mogelijk om alsnog een lening te krijgen voor een als particulier. U bepaalt samen met de financiële tussenpersoon een bedrag om te lenen. Dit bedrag betaalt u in termijnen terug aan de bank. Dit is ideaal voor iedereen die niet het volledige bedrag voor een voertuig in één keer willen of kunnen betalen. 

De voordelen van particulier leasen

Het leasen voor een particulier heeft verschillende voordelen. Ten eerste weet u bij leasen altijd precies waar u aan toe bent. U betaalt maandelijks een vast bedrag om uw auto af te lossen. Daarnaast hoeft u niet het volledige bedrag in één keer te betalen aan de verkoper. Hierdoor kunt u uw geld stoppen in andere belangrijke zaken. Wel is het belangrijk dat u altijd het  maandelijkse bedrag voor rente en aflossing kunt voldoen aan de bank. 

Financial Lease particulier: lening aanvragen bij De Autofinancier

U kunt een lening aanvragen bij De Autofinancier. Wij helpen veel particulieren bij het bepalen van de beste lening voor hun persoonlijke situatie.  Door de nauwe samenwerking met verschillende geldverstrekkers kunnen wij u een passend aanbod doen dat aansluit op uw wensen en mogelijkheden. Een aanvraag kan al eenvoudig gedaan worden via het formulier op onze website. Hierin bepaalt u het bedrag dat u wilt leasen en met welke looptijd. Zodra dit aanvraagformulier is verzonden, gaan wij voor u aan de slag. Uiteraard wordt wel altijd gekeken naar uw inkomen, zodat u ook verzekerd ben van een veilig contract tussen u en de geldverstrekker. 
Totale kredietbedrag Termijnbedrag (Per maand) Jaarlijks kostenpercentage (JKP) Duur kredietovereenkomst (In maanden) Totale door consument te betalen bedrag
€2.500,- €50,- 7,90% 60 €3.017,20
€5.000,- €100,- 7,90% 60 €6.035,-
€10.000,- €201,- 7,90% 60 €12.070,80
€15.000,- €289,- 5,90% 60 €17.309,40
€20.000,- €385,- 5,90% 60 €23.079,-
€25.000,- €481,- 5,90% 60 €28.848,60
Genoemde voorbeelden zijn op basis van een Persoonlijke Lening, de rente staat hierbij vast. Het bijbehorend jaarlijks kosten percentage (JKP) is afhankelijk van uw persoonlijke (financiële) situatie en hoogte van het leenbedrag. In het JKP komen alle kosten van het krediet tot uitdrukking. AFM: 12.004.269. Toetsing en registratie BKR te Tiel. Andere maandbedragen en kredietbedragen zijn in overleg mogelijk. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie. 088 050 18 50.
Hallo, waarmee kunnen wij u helpen?
Type hieronder uw bericht voor direct contact.