Een auto financiering

Gebruik een auto financiering om een auto te kunnen kopen. Dit is bijvoorbeeld handig als je niet genoeg geld hebt om de auto in één keer te betalen. Er zijn verschillende manieren voor een auto financiering, de meest gebruikte vorm zijn een persoonlijke lening of financial lease.
,-per maand Gratis voorstel
Gratis voorstel aanvragen
Je hoeft alleen nog maar de verplichte velden in te vullen (*)
Gratis voorstel aanvragen
Je hoeft alleen nog maar de verplichte velden in te vullen (*)

Als het kenteken al bekend is vul dat dan hier in om vertraging te voorkomen.

Mocht je ook andere voorstellen van ons willen ontvangen voor de auto of de financiering dan kun je hieronder laten weten wat je wenst. Hiervoor hoef je geen aparte aanvraag in te vullen.

Een auto financiering in de vorm van een persoonlijke lening

De meest gebruikelijke vorm voor een auto financiering voor particulieren is door middel van een persoonlijke lening. Een persoonlijke lening is een vorm van krediet waarbij je een vast bedrag leent voor een bepaalde looptijd. Een auto financiering door middel van een persoonlijk krediet zorgt ervoor dat je een grote uitgave in één keer kunt betalen, in plaats van deze in termijnen af te betalen.

Zo werkt een auto financiering

De financiering voor een auto (nieuw of occasion) vraag je eenvoudig aan via het inschrijfformulier. Vervolgens ontvang je van de kredietverstrekker een aanbod, met looptijd, rente en andere voorwaardes. Bij akkoord wordt het volledige bedrag op je rekening gestort en betaal je dit in termijnen terug. Je kan vaak ook vroegtijdig terugbetalen en lost zo eerder de lening af.

Bekijk hier het stappenplan

Door 7 eenvoudige stappen te doorlopen, vraag je als particulier een auto financiering aan.
 • Stap 1
  Via de website kun je een voorstel aanvragen, maar je kunt ook bellen naar 088 050 1852.
 • Stap 2
  De gewenste looptijd en het maandbedrag worden met jou besproken.
 • Stap 3
  Wij gaan voor je aan de slag. We vragen meerdere voorstellen op bij verschillende banken, zodat we deze met je kunnen bespreken en het best passende voorstel kunnen kiezen.
 • Stap 4
  We sturen het contract naar je toe.
 • Stap 5
  Ben je akkoord? Stuur het getekende contract naar ons terug.
 • Stap 6
  De bank maakt het geld naar jou of naar de rekening van het autobedrijf over.
 • Stap 7
  Maak een afspraak om je auto op te halen.

  Wij wensen je veel veilige kilometers!
Auto financiering voor particulieren
Rekenvoorbeeld:
Totale kredietbedrag Termijnbedrag (Per maand) Jaarlijks kostenpercentage (JKP) Duur kredietovereenkomst (In maanden) Totale door consument te betalen bedrag
€5.000,- €100,- 7,90% 60 €6.035,-
€15.000,- €289,- 5,90% 60 €17.309,40

Genoemde voorbeelden zijn op basis van een Persoonlijke Lening, de rente staat hierbij vast. Het bijbehorend jaarlijks kosten percentage (JKP) is afhankelijk van uw persoonlijke (financiële) situatie en hoogte van het leenbedrag. In het JKP komen alle kosten van het krediet tot uitdrukking. AFM: 12.004.269. Toetsing en registratie BKR te Tiel. Andere maandbedragen en kredietbedragen zijn in overleg mogelijk. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie. 088 050 18 50.

© 2023 De Autofinancier, onderdeel van Blokweg Financieel Adviseurs
Gerealiseerd door Websentiment
Even geduld a.u.b.