De Autofinancier is vandaag gesloten. Morgen zijn wij van 08.30 – 21.00 uur geopend.
088 050 18 50 06 27 61 70 51 info@deautofinancier.nl

Financial Lease

Wat is financial lease?

Dat is een vraag die we regelmatig ontvangen. Financial Lease is bedoeld voor ondernemers die een auto willen kopen met behulp van een financiering. Je koopt de auto en betaalt deze terug in termijnen. Je bent echter direct economisch eigenaar. Het is de meest populaire manier van financieren bij ondernemers. We leggen je hieronder uit waarom.

Waarom Financial Lease?

 1. Je investeert zonder liquiditeitsverlies
  Je beschikt direct over de (bedrijfs)auto, maar hoeft er niet in een keer een grote investering voor te doen. Je betaalt de auto namelijk in een aantal vaste termijnen terug aan de bank. Dat geeft jou de ruimte om te blijven investeren in je bedrijf.
 2. Je profiteert van de volgende fiscale voordelen:
  • Renteaftrek
   Het volledige bedrag dat je aan rente betaalt, kun je van je winst aftrekken.
  • Investeringsaftrek
   Je betaalt minder belasting doordat je de investering van een (bedrijfs)auto van je winst af kunt halen.
  • Afschrijving
 3. Je kunt de BTW terugvorderen Je kunt de BTW over de aanschafprijs bij de Belastingdienst terugvorderen.
 4. Je bent direct eigenaar van de (bedrijfs)auto Je bent direct economisch eigenaar van de auto. De auto blijft onderpand van de bank totdat de laatste termijn is voldaan. Dan ben je ook juridisch eigenaar.
 5. Je bepaalt zelf je leasetermijn De duur van een Financial Lease overeenkomst varieert tussen de 12 en 72 maanden. Je kunt in de meeste gevallen zelf bepalen hoe lang de looptijd wordt. Wel wordt het bouwjaar altijd als uitgangspunt genomen.
 6. Er is geen kilometerbeperking In tegenstelling tot bij operational lease (huurconstructie) is er bij Financial Lease geen kilometerbeperking. Je hoeft je dus nooit zorgen te maken of je het aantal kilometers overschrijdt.

Wanneer kom ik in aanmerking voor Financial Lease?
Als je ingeschreven bent bij Kamer van Koophandel dan kom je in aanmerking voor Financial Lease. Na een aanvraag beoordeelt de bank de exacte mogelijkheden.

Hoe doe ik een aanvraag?
Wanneer je een auto naar wens hebt gevonden kun je via onze website een aanvraag doen of telefonisch contact met ons opnemen. We bespreken jouw wensen en gaan daarna voor je aan de slag om je het beste voorstel te doen. Binnen enkele dagen kan jij je auto ophalen.

Doe mij een voorstel

Openingstijden

Maandag: 08:30 - 21.00
Dinsdag: 08:30 - 21.00
Woensdag: 08:30 - 21.00
Donderdag: 08:30 - 21.00
Vrijdag: 08:30 - 17.00
Zaterdag: 10:00 - 16.00
Zondag: Gesloten

 

 

0 aangesloten dealers
0 merken
0 ocassions
Hallo, waarmee kunnen wij u helpen?
Type hieronder uw bericht voor direct contact.