van Kreij Autobedrijf werkt samen met De Autofinancier, de specialist in het financieren en verzekeren van (bedrijfs)auto’s.


Twijfel niet en stel uw vraag aan ons

In al onze communicatie proberen we u zo goed en duidelijk mogelijk uit te leggen hoe we werken en wat onze producten en diensten precies inhouden. Toch kan het zo zijn dat u iets niet begrijpt of dat u nog vragen hebt. Twijfel niet en stel uw vragen aan ons. De meestgestelde vragen met bijbehorende antwoorden hebben we hieronder alvast voor u op een rijtje gezet. Staat uw vraag er niet tussen, of begrijpt u iets niet? Bel ons, we helpen u graag!

Mogen wij ons aan u voorstellen?
Wij zijn De Autofinancier en sinds jaren het vertrouwde adres voor alles wat met de financiering en de verzekering van uw auto heeft te maken. De financiering: Wij werken samen met meerdere geldverstrekkers en daarom slagen wij er vrijwel altijd in om voor u een passende aanbieding te vinden. Wij zoeken voor u een geldverstrekker die de beste leenvoorwaarden voor u heeft en natuurlijk ook een aantrekkelijk rente. De verzekering: Ook voor verzekeringen werken wij samen met meerdere aanbieders en wij zoeken een aantrekkelijk aanbod voor u op. Veelal komen wij uit op de RijBlij verzekering. De RijBlij verzekering hebben wij samen met een aanbieder ontwikkeld en wij bieden u prima voorwaarden tegen een scherpe prijs. Wie kunnen wij van dienst zijn? Bijna iedereen durven wij te beweren! Zo wel particulieren als ZZP'ers. Voor het midden- en kleinbedrijf hebben wij hele aantrekkelijke aanbiedingen. Kijk maar eens bij Financial lease. U wilt meer weten of u geeft de voorkeur aan een gesprek met een adviseur? Bel ons maar of stuur een e-mail.
Neem contact met ons op
Hallo, waarmee kunnen wij u helpen?
Type hieronder uw bericht voor direct contact.