Adviseur schadeverzekeringen.

De Autofinancier uit Noord-Brabant is op zoek naar een adviseur schadeverzekeringen.
De Autofinancier is op zoek adviseur schadeverzekeringen.
Over Blokweg
Blokweg Financieel Adviseurs is de partner voor particuliere en zakelijke verzekeringen, (auto)financieringen en hypotheken. We zijn een bedrijf wat de Rotterdamse no-nonsens aanpak weet te combineren met de Brabantse gezelligheid. Blokweg staat open voor vernieuwing nieuwe manieren van werken en inbreng van alle medewerkers. Zo hebben we tegenwoordig zelfs medewerkers die vanuit de Nederlandse Antillen hun werkzaamheden doen. Mede hierdoor zijn we in de afgelopen 22 jaar uitgegroeid tot een van de grootste intermediairs van Nederland. 

Over De Autofinancier (onderdeel van Blokweg)
De Autofinancier is het grootste onderdeel van Blokweg Financieel Adviseurs. De Autofinancier richt zich op samenwerking met autobedrijven. We werken samen met een groot aantal autobedrijven door heel Nederland. Wij verzorgen voor hen de financierings- en verzekeringsaanvragen, zowel zakelijk als privé. De Autofinancier is een zeer betrokken partner van deze autobedrijven. 

Wat je kunt verwachten van werken binnen De Autofinancier?
Je komt te werken in een hecht team, waardoor de lijnen kort zijn. Er wordt hard gewerkt, maar ook veel georganiseerd buiten het werk om. Zo wordt er wekelijks een borrel georganiseerd, is de jaarlijkse familiedag een groot evenement en mag je mee op wintersport. Je hoeft hiervoor niet te kunnen skiën 😉.

Hoe ziet je dag eruit?
Je begint je dag met een goede kop koffie en praat je met je collega’s. Daarna ga je aan de slag met het adviseren van nieuwe klanten en doe je er alles aan om onze bestaande klanten een totaalklant te maken. Op basis van je advies breng je een voorstel uit en sluit je verzekeringsproducten af, zodat wij onze klant volledig kunnen ontzorgen. Je spart met je collega’s en verzekeraars en je helpt klanten wanneer deze vragen hebben. Daarnaast zorg je voor een goede vastlegging van alles wat je afspreekt.

We bieden jou:
 • Uiteraard bieden we je een goed salaris met secundaire arbeidsvoorwaarden zoals pensioen.                
 • Daarnaast krijg je ook nog een auto van de zaak.
 • Deze auto van de zaak is inclusief tankpas waar je ook privé mee mag rijden
 • Een fijne werkomgeving met behulpzame collega’s
 • Opleidingen en trainingen
 • Doorgroeimogelijkheden
 • Natuurlijk behoort thuiswerken tot de mogelijkheden
 • Wij staan echter ook open voor werken vanuit het buitenland. Voor kortere of langere periode. Zo kun je een eventuele wens tot reizen combineren met werken.
Heb jij:
 • MBO denkniveau
 • De Rotterdamse mentaliteit (en de Brabantse gezelligheid)
 • Een flinke dosis enthousiasme
 • In het bezit van WFT basis en Schade particulier

Dan ben jij mogelijk onze nieuwe adviseur schadeverzekeringen!
Voel jij je aangetrokken tot deze functie? Stuur dan je CV + korte motivatie door naar de aanvoerder van het verzekeringsteam: Jeroen Jansen. Hij is te bereiken per mail via pz@blokweg.nl. Voor vragen over de functie kun je ook bij hem terecht. Telefonisch is hij bereikbaar via 088 050 1800.

We hopen je snel te ontmoeten in ons mooie pand aan de haven van Zevenbergen.

Graag tot snel!

Je (hopelijk) nieuwe collega’s van Blokweg en De Autofinancier

Contact opnemen

Verzenden
© 2024 De Autofinancier, onderdeel van Blokweg Financieel Adviseurs
Gerealiseerd door WebSentiment

Even geduld a.u.b.