Over ons

De Autofinancier is onderdeel van Blokweg Financieel Adviseurs B.V. uit Zevenbergen. De Autofinancier is specialist in financieren en verzekeren voor het automotive segment. Blokweg is vooral gericht op het verstrekken en adviseren van hypotheken en woonpakketverzekeringen.
Door de sterkte affiniteit met autobedrijven is er meer dan 20 jaar geleden voor gekozen om de activiteiten van dit segment in een eigen merk onder te brengen: De Autofinancier. Daarmee werden de activiteiten betere herkenbaar en hielp het bovendien bij de online vindbaarheid.

De klanten van De Autofinancier worden met name aangedragen door een netwerk van meer dan 800 aangesloten autobedrijven. Daarnaast vinden sinds 2017 steeds meer particulieren en ondernemers De Autofinancier via het internet.

De voertuigen van meer dan 800 autobedrijven waar De Autofinancier mee samenwerkt zijn verzameld op het autoportaal Occasionvoorraad.nl. In 2017 is dit portaal gelanceerd en is inmiddels gegroeid tot een omvang van circa 50.000 voertuigen. Ter ondersteuning van haar autobedrijven adverteert Occasionvoorraad.nl op grote schaal de voertuigen in haar database. Daarmee wordt de verkoop van occasions extra gestimuleerd ten behoeve van de autobedrijven.
Ons team
logo De Autofinancier
De bedrijfscultuur wordt gekenmerkt door Rotterdamse directe communicatie gecombineerd met een Brabantse gemoedelijke en persoonlijke omgang. Er wordt hard gewerkt, maar ook veel georganiseerd buiten het werk om. Zoals we met elkaar omgaan zo gaan we ook met onze klanten om. Zorgzaam en professioneel. Onze klanten vinden dat prettig en ondervinden de betrokkenheid van de adviseurs. Veel van onze klanten worden in de loop der jaren een totaalklant en brengen al hun financiële zaken bij ons onder. We zijn trots op deze blijk van waardering.
Met een glimlach
De bedrijfscultuur voeren we ook door in onze communicatie; transparant met een glimlach. Dat is ook nodig, want er komt ook behoorlijk wat kijken bij het afsluiten van een financiering. Ons doel is om onze klanten hier persoonlijk in te begeleiden.
Je kunt mij ook
WhatsAppen!06 27 61 70 51
De autofinancier medewerker

Contact opnemen met ons

Benieuwd wat wij voor je kunnen doen?
Neem dan contact met ons op. Contact opnemen
© 2024 De Autofinancier, onderdeel van Blokweg Financieel Adviseurs
Gerealiseerd door WebSentiment

Even geduld a.u.b.