De Autofinancier voor ondernemers en particulieren

Eén op de drie auto’s wordt in Nederland gefinancierd. Waar vroeger nog een taboe zat op het lenen van geld voor dure particuliere investeringen is dat inmiddels gewoon goed geworden.
De Autofinancier voor ondernemers en particulieren
Ook ondernemers maken steeds meer gebruik van een financiering voor de aanschaf van hun auto. Financial lease heeft met de opkomst van ZZP’ers een enorme vlucht genomen.

Voor beide groepen heeft De Autofinancier een groep van specialisten zitten die adviseren bij het vinden van de best passende lening. Daarnaast heeft De Autofinancier een aparte verzekerings- en schade afdeling. Mocht er onverhoopt wat gebeuren dan is het fijn om één aanspreekpunt te hebben.

Waarom kiezen veel mensen voor De Autofinancier?

  • Allereerst is De Autofinancier een onafhankelijke bemiddelaar. Door samen te werken met verschillende kredietverstrekkers kunnen de voorwaarden en condities snel worden vergeleken.

    Op basis van het gewenste leenbedrag en het klantprofiel wordt bepaald bij welke kredietverstrekkers de grootste kans is op een passend voorstel. Banken stellen namelijk verschillende voorwaarden voor het verstrekken van een krediet en de bijbehorende rente. Hoe hoger ze het risico achten, hoe hoger de rente. De adviseurs nemen deze zorg uit handen en komen met het best haalbare voorstel.
  • Klanten worden persoonlijk van A tot Z begeleid door het financieringsproces. Een lening afsluiten is namelijk niet iets wat je dagelijks doet. Je gaat namelijk een financiële verplichting voor langere tijd aan. We geven onze klanten inzicht in de mogelijkheden en risico’s en helpen de klant met het maken van de juiste keuze.
  • Periodiek blijven we bekijken of het huidige product nog steeds past bij de persoonlijke situatie van de klant. Mochten er wijzigingen zijn dan gaan we samen met de klant op zoek naar een passende oplossing.
  • De bereikbaarheid is een groot voordeel. Voor financieringen zijn wij 6 dagen en 4 avonden per week bereikbaar. Voor voorlopige dekkingen en schades zijn we zelfs 24 uur per dag bereikbaar.
  • Onze gediplomeerde adviseurs hebben jarenlange ervaring en zijn op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen binnen de markt. Ze zijn erg betrokken in het proces en halen alles uit de kast om je zo goed mogelijk van dienst te zijn.
  • Veel van onze klanten vinden het prettig om één aanspreekpunt te hebben als het gaat om hun financiering- en verzekering. Mocht er onverhoopt iets gebeuren dan weet je zeker dat alles goed geregeld wordt.
De Autofinancier voor ondernemers en particulieren

Contact opnemen

Verzenden
© 2024 De Autofinancier, onderdeel van Blokweg Financieel Adviseurs
Gerealiseerd door WebSentiment

Even geduld a.u.b.