,-per maand Gratis voorstel
Beoordeeld met een 9.2
Meer dan 60.000 klanten gingen je voor
Meer dan 23 jaar ervaring
Hoe onze klanten ons kennen
10/10 06 juni 2023

Uitstekend

A Hemelaar
9/10 03 juni 2023

snelle, goede en vrindelijke service.

Ferry Verhoeve
7/10 02 juni 2023

Vriendelijke

Wessels en of deurloo
10/10 02 juni 2023

Top!

Peter
7/10 01 juni 2023

Prima, vlot en duidelijk

De Vries
9/10 01 juni 2023

Goede en snelle communicatie

Maryse van 't Geloof
1/10 24 mei 2023

Verschrikkelijk slecht. Dit is de eerste keer en mijn laatste keer dat ik met jullie zaken doe. Ik ben ongeveer 3,5 weken bezig geweest met een financiële lease. Ik heb dit zelf nog nooit mee gemaakt. Alles wat fout kon gaan ging volgens mij fout. Er wordt bijna 1 week lang gezegd dat de bank gaat uit betalen. Vervolgens wordt gezegd dat het binnen 48 uur op de dealer zijn rekening staat maar de 48 uur zijn verstreken en de dealer heeft nog steeds geen geld gehad. En door al dit gedoe moest ik mijn vakantie planning aanpassen. Top service 👍🏽

D.Santos
8/10 30 mei 2023

Het duurde even voordat ik de juiste auto gevonden had. Via de mail en de telefoon was er contact om te kijken of alles goed verliep.

Elkabli Bouchta
10/10 27 mei 2023

Zeer prima

Braat
8/10 26 mei 2023

Goede, snelle service

Cindy van Dijk
Bekijk alle 2043 reviews

Een auto deels financieren?

Ben je van plan om een nieuwe auto te kopen maar wil je niet het volledige bedrag in één keer betalen? Dan is een auto deels financieren misschien wel dé ideale oplossing voor jou. In deze blogpost gaan we dieper in op de ins en outs van een auto deels financieren en wat de voordelen hiervan zijn. 

Het deels financieren van een auto houdt in dat je een gedeelte van het aankoopbedrag leent bij een financiële instelling en het resterende bedrag zelf betaalt. Zo hoef je niet het volledige bedrag in één keer te betalen en kun je toch een mooie nieuwe auto aanschaffen.

Er zijn verschillende manieren om een auto deels te financieren, bijvoorbeeld door middel van een persoonlijke lening of een doorlopend krediet. Het is belangrijk om goed onderzoek te doen naar de verschillende financieringsmogelijkheden en de bijbehorende voorwaarden voordat je een keuze maakt.
Jouw droomauto nog niet gevonden? Zoek hier tussen 50.000 financial lease occasions. Bekijk alle occasions

Wat zijn de voor-en nadelen van een auto deels financieren?

Het deels financieren van een auto biedt verschillende voordelen. Zo hoef je niet het volledige bedrag in één keer te betalen en kun je toch genieten van een nieuwe auto. Daarnaast kun je zelf bepalen hoeveel je wilt lenen en hoeveel je zelf wilt betalen.

Een ander voordeel van het deels financieren van een auto is dat je kunt profiteren van de lage rentetarieven van dit moment. Zo kun je geld besparen op de rentekosten en ben je uiteindelijk goedkoper uit dan wanneer je de auto volledig met eigen geld zou betalen.

Het deels financieren van een auto kan ook nadelen met zich meebrengen. Zo moet je maandelijks aflossen en rente betalen, wat een financiële verplichting met zich meebrengt. Het is daarom belangrijk om goed te kijken naar je financiële situatie en of je deze verplichting kunt dragen voordat je een deel van de aankoop financiert.


Het financieren van een auto brengt veel voordelen met zich mee, maar ook een financiële verplichting. Het is belangrijk om goed onderzoek te doen naar de verschillende financieringsmogelijkheden en je financiële situatie te bekijken voordat je een beslissing maakt. Zo kun je de beste keuze maken en genieten van een nieuwe auto.

Een auto deels financieren: Een goede optie voor als je niet in één keer al je spaargeld wilt uitgeven

Gelukkig zijn er verschillende mogelijkheden om een auto te financieren, zoals een auto deels financieren of het kopen van een auto op afbetaling. Veel van onze klanten maken al gebruik van deze mogelijkheden om een auto te financieren, word jij de volgende?

Hoe werkt het?

Bij het deels financieren van een auto betaal je een deel van het aankoopbedrag bij de aanschaf van de auto en financier je de andere helft middels een consumptief krediet. Hierdoor hoef je niet in één keer het volledige bedrag te betalen en kun je maandelijks een vast bedrag aflossen. Wij adviseren welke looptijd het beste bij jou past en wordt de voordeligste optie besproken.Het deels financieren van een auto kan een slimme oplossing zijn als je niet in één keer het volledige bedrag wilt of kunt betalen.

Wij staan altijd klaar om je te helpen en te adviseren op basis van jouw financiële situatie. Neem gerust contact op voor persoonlijk advies en meer informatie over het financieren van een auto. 
Heb je vragen?
Bel mij via: 088 050 18 50

Contact opnemen met ons

Benieuwd wat wij voor je kunnen doen?
Neem dan contact met ons op. Contact opnemen
Rekenvoorbeeld:
Totale kredietbedrag Termijnbedrag JKP Duur kredietovereenkomst Totale door consument te betalen bedrag
€5.000,- €105,- 9,9% 60 €6.309,-
€15.000,- €295,- 7,0% 60 €17.730,-
© 2023 De Autofinancier, onderdeel van Blokweg Financieel Adviseurs
Gerealiseerd door Websentiment
Even geduld a.u.b.
Hallo, waarmee kunnen we je helpen?