Driessen Auto's werkt samen met De Autofinancier, de specialist in het financieren en verzekeren van (bedrijfs)auto’s.


Twijfel niet en stel uw vraag aan ons
In alle communicatie proberen we u zo goed en duidelijk mogelijk uit te leggen hoe De Autofinancier werkt en wat de producten en diensten precies inhouden. Toch kan het zo zijn dat u iets niet begrijpt of dat u nog vragen hebt. Twijfel niet en stel uw vragen. De meest gestelde vragen met bijbehorende antwoorden zijn hieronder alvast voor u op een rijtje gezet. Staat uw vraag er niet tussen, of begrijpt u iets niet? Bel dan 088 050 18 50.
Uw vraag is zonder verdere gegevens niet te beantwoorden. Wij stellen u daarom voor ons te bellen. Ons nummer is 088 050 18 50. Openingstijden De Autofinancier: Van maandag tot en met donderdag tussen 08:30 en 19:00 uur. Op vrijdag tussen 8:30 en 17:00 uur. Op zaterdag tussen 10:00 en 16:00 uur. Kunnen wij u nog met iets anders van dienst zijn? Mail of bel dan gerust.
Dat zijn wij. Maar wij hebben ook ons eigen klachtenreglement. Wij beschouwen een klacht als een belangrijk signaal van een trouwe klant. Daarom gaan wij daar zeer serieus mee om. In het algemeen zijn klachten bij ons binnen twee weken afgerond. Kunnen wij u nog met iets anders van dienst zijn? Mail of bel dan gerust.
De Autofinancier doet zaken met meerdere banken en financieringsmaatschappijen. Elke kredietgever heeft zijn eigen voorwaarden en er zijn er die een vast dienstverband niet als eis stellen. U kunt daarom gerust aanvragen. Dat kunnen we op de volgende manieren regelen: U belt ons. Samen nemen we de gegevens door en zodra wij meer weten nemen wij contact met u op. U kunt ons bereiken op telefoonnummer 088 050 18 50.
Natuurlijk. Hoe we het voor u in orde kunnen maken: U belt ons. Samen nemen we de gegevens door en zodra wij meer weten nemen wij contact met u op. U kunt ons bereiken op telefoonnummer 088 050 18 50.
Hoe we het voor u in orde kunnen maken: U belt ons. Samen nemen we de gegevens door en zodra wij meer weten nemen wij contact met u op. U kunt ons bereiken op telefoonnummer 088 050 18 50.
Om te kunnen lenen moet u meerderjarig zijn. Pas vanaf dat moment kunt u rechtsgeldig overeenkomsten zoals leningen afsluiten. Bent u jonger, maar wilt u toch wat opnemen? Vraag uw ouders of verzorgers of zij u hierbij willen helpen. Wilt u een aanvraag doen? Als volgt gaan we dat regelen: U belt ons. Samen nemen we de gegevens door en zodra wij meer weten nemen wij contact met u op. U kunt ons bereiken op telefoonnummer 088 050 18 50.
Dat berekenen wij graag voor u. Hoe we het voor u in orde kunnen maken: U belt ons. Samen nemen we de gegevens door en nog dezelfde dag weet u waar u aan toe bent. U kunt ons bereiken op telefoonnummer 088 050 18 50.
Wij kunnen u van dienst zijn tot en met uw 73ste jaar. Voor het bereiken van uw 80ste moet de lening wel zijn afgelost. Meteen aanvragen? Als volgt gaan we dat regelen: U belt ons. Samen nemen we de gegevens door en nog dezelfde dag weet u waar u aan toe bent. U kunt ons bereiken op telefoonnummer 088 050 18 50.
Bedankt dat wij dit voor u mogen regelen. Wij hebben nodig: Kenteken, meldcode, uw schadevrijejaren en de dekking die u wilt. U kunt deze gegevens doorbellen. U kunt ons bereiken op telefoonnummer 088 050 18 50.
Bedankt voor uw aanvraag. Fijn dat wij dit mogen regelen. Zullen we dit even telefonisch regelen? U kunt ons bereiken op telefoonnummer 088 050 18 50.
Heel vervelend, maar gelukkig zijn wij er voor u om u hierbij te helpen. U kunt ons bereiken op telefoonnummer 088 050 18 50.
Deze beantwoorden wij graag. Er zijn verschillende manieren: U kunt ons bereiken op telefoonnummer 088 050 18 50.
Een lopende lening of leningen hoeft geen probleem te zijn, wanneer u altijd op tijd hebt betaald. Wanneer u extra geld wilt opnemen overleggen wij met u wat het verstandigst is. Laten we de lening/leningen lopen naast de nieuwe of brengen we alles onder in één nieuw krediet. Wij komen met een voorstel.
Bij het BKR of voluit Bureau Krediet Registratie in Tiel worden alle leningen die in Nederland worden verstrekt geregistreerd. Elke aanvraag die wij ontvangen wordt hier ook in uw eigen belang getoetst. Het is overigens ook een wettelijke verplichting.
Neem contact met ons op
Hallo, waarmee kunnen wij u helpen?
Type hieronder uw bericht voor direct contact.